Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Adamlar daha hala manyak gibi ps2 satıyor. Ps2 ye bile emu olayı daha uzun bi süre gelmeyecek gibi bırak psp yi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 monitorumde DVI(HDCP) ve RGB girisleri var. ps3 alsam buna taksam grafikler ne durumda olur? gece almayi planliorumda cok kotu olucaksa grafikler almiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ps3 un gerçek tadını yakalayazsın muhtemelen ama sanırım bi şekilde alabiliodun o gorntuyu bole kutu gibi bişile. cok emin değilim ama. bilen varsa yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 peki monitore takarsam ses olayini nasi halledicem varmi haberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ayrica ses cikisi varsa, aporlorden yapman gerekir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kotu olur alma ole alacaksan 350 tl ye HDMI 22" monitor aldim ps3 u alan onuda alir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ya ses olayını ben de çözemedim monitörde, nası yapıcam onu? yani hoparlör vs. bağlamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Miraul said: monitorumde DVI(HDCP) ve RGB girisleri var. ps3 alsam buna taksam grafikler ne durumda olur? gece almayi planliorumda cok kotu olucaksa grafikler almiyim Abi 22'' ise monitör, ki sanıyorum öyle olması lazım, zaten 1050'ye kadar çıkıyor çözünürlüğü eğer mantık aynıysa. 1080p'lik oyun da çıkarmıyorlar zaten, hiç bir sorun olmaz yani çok tanıdığım var monitöre takıp oynayan, gayet rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 her sekil VGA box alican ses olayi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Yok be tak çıkar yapar woofera kabloyu, problem olmuyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 22" 16:9 ise problem yok da 16:10 ise kenarları taşar biraz. bazı oyunlarda (mgs4 mesela) ekran sınırları ile kendin oynıyabiliyorsun o yüzden sorun olmuyor da bazılarında özellikle UI ekranın tam köşesindeyse yan basabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Miraul said: monitorumde DVI(HDCP) ve RGB girisleri var. ps3 alsam buna taksam grafikler ne durumda olur? gece almayi planliorumda cok kotu olucaksa grafikler almiyim monitörden ps3 çok kötü oluyor görüntü kalitesi. hiç tavsiye etmem. bi televizyon var monitör boyutunda hdmi çıkışlı. ona takmıştım bi kere.. ciddi kötü oluyor. native 1080p oyunlar belki güzel çıkar ama genelde bütün oyunlar çakma hd olduğu için yakın mesafeden monütörden hayal kırıklığı yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ha bu sırada dvi çevirip veya rgp bağlarsan 480p downscale oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 arkadaslar ps3 internete baglanmiyor network setting den ip alip almadigini kontrol ettigimde ise alakasiz 169 lu bir ip aldigini goruyorum.Oglen vakti sorun yoktu netten oyun oynadi benim oglan ama ben simdi denedim girmiyor kablolar saglam switch deki port da saglam ama girmiyor nete.Acaba bu sorunla daha once karsilasmis olaniniz varmi varsa yardimci olabilirse cok sevinirim. saygilar... edit switche bagli olan diger 2 bilgisayar ve popcornun baglantisinda sorun yok sadece ps3 te bu hatayi veriyor. 2. edit :) ip adresini elle verince sorun cozuldu cok tesekkur ederim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şimdi net bir cevap hiç görmediğim için uplamak durumunda kalacam. dvi 22" 16:9 monitörüm var, 2+1 de ses sistemi kendi halince. ps3'ü nasıl bağlarım buna, vgabox biraz pahalı geldi şahsen, kaede'ye sorduktan sonra buldum da 80$ falan gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bende bir dizi jag ile hoparlör ve ps3 ü bir birine bağladım.nasıl yaptım uzun mesele :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 fizban said: şimdi net bir cevap hiç görmediğim için uplamak durumunda kalacam. dvi 22" 16:9 monitörüm var, 2+1 de ses sistemi kendi halince. ps3'ü nasıl bağlarım buna, vgabox biraz pahalı geldi şahsen, kaede'ye sorduktan sonra buldum da 80$ falan gibi birşey. abi ben scarta donusturucu ile bitane 3tl lik hoparlorleri bagladim scart girisinden goruntude monitor hdmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bunu da kırmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ilk iphone u unlock edip bir arabayla takas eden eleman ps3 u kirmayi basarmis anlasilan. islemcinin core dumplarina ulasabilmis ki bunlar ps3 te cipin icerisinde sifrelenip disariya cikiyor, xboxtaki yada eski konsollardaki gibi lehimle bi yere baglanip falan cozulcek bir sey degil diyolardi. tik Gerci tam anlamiyla reverse yapilip dev teamlerin yazilim cikarmasi aylar alir ama genede su an icin bi yol bulunmus sanirim. Korsan olayini kesinlikle desteklemiyorum ama hakikaten bu tarz reverse engineeringi gorunce icimden helal olsun demek geliyo. koca sirket binlerce kisi kac yil ugras, su ana kadarki en guvenilir konsol sistemini kur, universiteli cocugun teki ciksin evinden oturup netten ogrendikleriyle sisteminizi kirsin. Iphone u kirdigi zaman universiteye bile baslamamisti sanirim sonra cnn e falan cikti onun blogu da surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ps3 için 256 kişilik online oyun mag çıkıyormus,az önce videosunu izledim.çıktıgı gun alırım ps3 ü,256 kişi inanılmaz zevkli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 al o zaman çıktı çünkü oyun ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ilk alan kekolar olunki elinizde patlayınca oyun bizde almayalım :) o tarz oyun önce cıkacak.övgü alacak.öyle alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 keko değilde zengin diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 miyaw33 said: Ps3 için 256 kişilik online oyun mag çıkıyormus,az önce videosunu izledim.çıktıgı gun alırım ps3 ü,256 kişi inanılmaz zevkli olur.ben demosunda oynamıştımda 20 kişiyi geçmiyordu oynayan :S.ki öyle aşmış bir oyun gibide gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 cado said: miyaw33 said: Ps3 için 256 kişilik online oyun mag çıkıyormus,az önce videosunu izledim.çıktıgı gun alırım ps3 ü,256 kişi inanılmaz zevkli olur.ben demosunda oynamıştımda 20 kişiyi geçmiyordu oynayan :S.ki öyle aşmış bir oyun gibide gelmedi bana oyunda level atladıkça daha büyük savaşlar açıyorsun. Hani esn osnunda level 10 da galiba o 256 kişilik savaşlara girme hakkı kazanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar