Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Miraul said:

monitorumde DVI(HDCP) ve RGB girisleri var. ps3 alsam buna taksam grafikler ne durumda olur? gece almayi planliorumda cok kotu olucaksa grafikler almiyim

Abi 22'' ise monitör, ki sanıyorum öyle olması lazım, zaten 1050'ye kadar çıkıyor çözünürlüğü eğer mantık aynıysa. 1080p'lik oyun da çıkarmıyorlar zaten, hiç bir sorun olmaz yani çok tanıdığım var monitöre takıp oynayan, gayet rahatlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Miraul said:

monitorumde DVI(HDCP) ve RGB girisleri var. ps3 alsam buna taksam grafikler ne durumda olur? gece almayi planliorumda cok kotu olucaksa grafikler almiyim

monitörden ps3 çok kötü oluyor görüntü kalitesi. hiç tavsiye etmem. bi televizyon var monitör boyutunda hdmi çıkışlı. ona takmıştım bi kere.. ciddi kötü oluyor. native 1080p oyunlar belki güzel çıkar ama genelde bütün oyunlar çakma hd olduğu için yakın mesafeden monütörden hayal kırıklığı yaşarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
arkadaslar ps3 internete baglanmiyor network setting den ip alip almadigini kontrol ettigimde ise alakasiz 169 lu bir ip aldigini goruyorum.Oglen vakti sorun yoktu netten oyun oynadi benim oglan ama ben simdi denedim girmiyor kablolar saglam switch deki port da saglam ama girmiyor nete.Acaba bu sorunla daha once karsilasmis olaniniz varmi varsa yardimci olabilirse cok sevinirim.
saygilar...
edit switche bagli olan diger 2 bilgisayar ve popcornun baglantisinda sorun yok sadece ps3 te bu hatayi veriyor.
2. edit :) ip adresini elle verince sorun cozuldu cok tesekkur ederim herkese.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
fizban said:

şimdi net bir cevap hiç görmediğim için uplamak durumunda kalacam.

dvi 22" 16:9 monitörüm var, 2+1 de ses sistemi kendi halince. ps3'ü nasıl bağlarım buna, vgabox biraz pahalı geldi şahsen, kaede'ye sorduktan sonra buldum da 80$ falan gibi birşey.

abi ben scarta donusturucu ile bitane 3tl lik hoparlorleri bagladim scart girisinden goruntude monitor hdmi
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk iphone u unlock edip bir arabayla takas eden eleman ps3 u kirmayi basarmis anlasilan. islemcinin core dumplarina ulasabilmis ki bunlar ps3 te cipin icerisinde sifrelenip disariya cikiyor, xboxtaki yada eski konsollardaki gibi lehimle bi yere baglanip falan cozulcek bir sey degil diyolardi.
tik
Gerci tam anlamiyla reverse yapilip dev teamlerin yazilim cikarmasi aylar alir ama genede su an icin bi yol bulunmus sanirim.

Korsan olayini kesinlikle desteklemiyorum ama hakikaten bu tarz reverse engineeringi gorunce icimden helal olsun demek geliyo. koca sirket binlerce kisi kac yil ugras, su ana kadarki en guvenilir konsol sistemini kur, universiteli cocugun teki ciksin evinden oturup netten ogrendikleriyle sisteminizi kirsin. Iphone u kirdigi zaman universiteye bile baslamamisti sanirim sonra cnn e falan cikti onun blogu da surda.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Ps3 için 256 kişilik online oyun mag çıkıyormus,az önce videosunu izledim.çıktıgı gun alırım ps3 ü,256 kişi inanılmaz zevkli olur.
ben demosunda oynamıştımda 20 kişiyi geçmiyordu oynayan :S.ki öyle aşmış bir oyun gibide gelmedi bana
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

miyaw33 said:

Ps3 için 256 kişilik online oyun mag çıkıyormus,az önce videosunu izledim.çıktıgı gun alırım ps3 ü,256 kişi inanılmaz zevkli olur.
ben demosunda oynamıştımda 20 kişiyi geçmiyordu oynayan :S.ki öyle aşmış bir oyun gibide gelmedi bana

oyunda level atladıkça daha büyük savaşlar açıyorsun. Hani esn osnunda level 10 da galiba o 256 kişilik savaşlara girme hakkı kazanıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...