Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inter Milan - Fenerbahce SK Champions League

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

jarjar said:
denizli iyi yorumcudur, mantıklı şeyler söyledi atıp tutmayalım

gökhan tek başına pek birşey yapamaz o adamlar karşısında zico önlem alsaydı golleride önlemiş olurdu (koçun salaklığı yani)

yani bundan sonraki rakipler interden aşağı olmayacağı için güzel bir sinyal oldu. Bence gökhanın kanadına takviye yapılmalı , deivid de ilk 11 cıkmamalı mümkün oldugunca.Aynı şekilde Selcuk da.

Ama iyi bir transfer, ve Zico kritik hatalar yapmazsa 2. turda başabaş oynar gibi
denizli iyi yorumcumudur

1- fener bahçe havadan toplarla oynuyor tpu yere indirmesi lazım

12 yaşımdan beri bunu bilirim bende çıkar sölerim, okadar natık bende de var, karşında da adam zaten ortada sıçan oynayacak kalitede ya mersin idman yurduyla oynuyor fener..

2- devid bilmem ne kadar kooştu diyor adam yok gereksiz yerlere koştu

bu nekadar sığ bir laftır yaa dese geri koşmadı defansa yardımda geç kaldı anlayacam yanii yanımda olsa senin de diyip şaplağı suratına vuracam

3- saçmaladı fener diyor, spiker hocam bocaladı desek diyor, yok yok saçmaladı

bu nedir yani ben fenerli değilim hatta antifener bir tipim ben bile gıcık oldum, senin ne hakkın war milyonların izlediği bir maçta saçmaladı demeye ( kötü oynuyormu evet de bu mudur)

spikerle bir ara tartışacak dedim adam yumuşatmaya çalışıyor yook doğruyu söledim ben bilmem ne

gözünü seviyim ömer üründülün günümüz futboluna takıntılı durumda ama çıksa sanki milanı çalıştırır gibi yorum yapıyor.. diğeri de bitik bir teknik adam öle gelmiş saçmalıyorr..
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk dallamasına niye kızıyorsunuz ki? Zico oynatıyor oynamasın mı adam? Zico beş para etmez

ZİCO DENEN HIYAR TAKIMDA TEK OYNAYAN ADAM AURELİO'YU ALIP TAKIMI BİTİRDİ

Zico gitmeden bu takımdan bir bok olmaz.. Bunu da gördük.. Selçuk'u oynatmasa Deniz'i oynatacak ikiside aynı bok.. Elenelim pls
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
Formadaki desen Milano şehrinin bayrağıymış ve İnter bu şehrin Milan kulubunun değil kendilerinin oldugunu savunmak için böyle bir forma giymiş.

bu toggie den.
benim söylediğim ise daha önce inter i böyle görmediğim di.
hatta sevilla yıda görmedim hiç bide aynı gün filan ..neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Seville(dönemin İspanyol başkenti),Milano(Papa'nın İtalyan burjuvalarının temsil edildiği yer olarak gösterdiği şehir),Valetta(Malta'da haçlı şövalyelerinin kilit şehri) bu şehirler Haçlı seferlerinin başlangıcı itibari ile büyük rol oynayan şehirler oldukları için bu işaretler,şehir amblemleri olsun,kulüp amblemleri olsun yer alır.Inter'in ise daha burjuva kesim bir kitleyi temsil ettiği,Milano'nun asıl takımı olduğu davaları bilinir,bu sebepten böyle bir 100. yol formasına gitmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Soruyu sordum, cevabimi aldim, sonra gittim maci izledim, simdi geldim butun yazilari okudum felan..

Bir sorum uzerine bu kadar tartişilmiş olmasi komik, hakkaten sadece cevap vermeniz yeterliydi, neyse ben zaten sadece cevabi aldim gerisini degil : ) Teşekkür ederim. ha illa da ogrenmek istiyorsaniz ben sampiyonlar ligi maçlarini vt4 dan izlerdim.

Maca gelince, teknik direktor hatasi cok, yapmasa beraberligi koparabilirdik, Inter kendisi mi ii oynadi, yoksa biz mi iyi oynamasina imkan sagladik, yorum kapisi arali degil acik :D

Her neyse, en iyi ihtimalle beraberlik koparabilecekleri bir maçti, 2 forvet ciksaydilar koparabilirlerdi, kazim semih ve onder'i de selcugun yerine monteleyip onune gokhan gonul koydun mu, kadro aglatabilirdi bile. Napalim. Boylesi de idare eder. Sonucta sansimiz henuz bitmedi, kapi henuz kapanmadi. Ancak ben suan itibariyle Fenerbahce SK'nin durumundan memnunum, Uefa garantilenmiş bi kere, ne guzel, bence rahat rahat cikip maç yapmalilar..
Sosyal ağlarda paylaş

maci benmi izlemedim yoksa bazilari yarim yamalak izleyip, izledim ayaginami yatiyo anlamadim.suda olabilir; hic mac izlemiyosunuz, futboldan anlamiyosunuz anladiginiz tek sey hata yapana veya gozunuze kestirip kotu oynadigina kanaat getirdiginiz birine kufur edince dogru birsey oldugunu zannediyorsunuz
selcuk; mehmet, deniz ve appiahtan sonra 4. adami o bolgenin baya mac eksigi var yapicak 3 5 hata bende kufur ettim ama bole agir kufur edilecek bir oyun oynamadi.4. bi adamdan da deniz veya aurelio performansi beklemiyorsunuz herhalde, sanirim bekliyosunuz ki bole konusmussunuz.gokhan gonul elinden geleni yapti ayrica tek basina ne yapabilir? karsisinda inter takimi var elinden geldigince mucadele etti, hata yapmis olabilir bu adam 2. ligde oynuyordu gecen senin bu donemlerinde.yapmayin allah askinda.takimdada bir durgunluk vardi..oluyor bazen bole seyler liverpool besiktas macindada besiktaslilar bir garipti.iyiki ingiliz takimi falan degildi karsimizdaki ilk golden sonra 5 olurdu mac herhalde..

yukarida bahsettigim tipler konusunda herkes ustune alinmasin.TV'de avrupa maci gorunce acip izleyen, izledigi takimdaki ilk 11indeki futbolcularin durumlarindan bile haberi olmadan yaptigi hatadan sonra kufur eden, gitsin amatorde oynasin diyen insanlara uyuz oluyorum

semihin kotu gozukmesinin sebebide bana gore cok yanliz kalmasi.alex cok pasif oynadi.deivid ne yaptigini bilmez bi halde kostu durdu.vederson kafasi kesilmis tavuk gibiydi..bi orda bi burda ama devamli pas hatasi yapti..ofansif adamlarimiz gununde olmayinca pozisyon bulamadik ve ileride basamadik dogal olarakta gol yedik en sonunda..bu kadar basit.

bu arada zico da cok suclu..onun yuzunden kaybettik

vedersonu cikartip yerine christiano ronaldoyu almali.genc ama bence yetenekli bir oyuncu.ayrica semih sakatlandiktan sonra kazimi degil adriano'yu almaliydi..yazik adam hep yedek.selcugun yerinede viera veya gattuso ikilisinden birini tercih edebilirdi..alex'te gununde degildi o zaman gerrard'la baslamaliydi..
Sosyal ağlarda paylaş

mike ın bu cümlesinde pek bişey yok şimdi knox.

fenerbahçe kötü oynadı evet. ama fenerbahçe nin savunması bence iyiydi, kötü olan takım savunmasıydı.

aurelio nun çıkartılışını anlayamadım, herhalde "maç zaten gitti bari adam kalsın" demiştir zico. başka mantığa oturtamadım. appiah bu aralar formda değil, selçuk da yedek bir futbolcu, ve bence çok da kötü oynamadı. sonuçta önlibero mevkiine (yukarıda kimin hatırlamıyorum birinin dediği gibi) 4. oyuncu olarak vieria yı alamazsınız.

deivid ve wederson çok kötülerdi, özellikle deivid yüzünden sağ kanadımız yol geçen hanına döndü. bi ara zico deivid ile wederson un kanatlarını değiştirip denedi, o ara fena da değildi aslında, ama deivid yine etkisizdi.

deivid in yerine ckr yi almak da bir çözüm olabilirdi. ya da mustafa denizli nin dediği gibi önder ile gökhan ı arkalı önlü oynatmak. en azından cruz un yakaladığı hava topu tehlikeleri yaşanmazdı.

ama mustafa denizli nin iyi bir yorumcu olduğuna katılmıyorum. adam soru cümleleriyle varlığını sürdürdü. bi arada öeaaeaah gibi bi ses çıkardı.
Sosyal ağlarda paylaş

carlos niye izledi ben de anlamadım ama, olabilir yani sonuçta herkes hata yapar :P

ben de açıkçası yenileceğimizi düşünüyordum ki öyle oldu.

bunun ilk nedenini alexin kötü olması olarak görüyorum. ikincisi de deniz'in olmaması ve yerine selçuk'un oynaması. üçüncüsü de mal deivid.

birkaç mesaj okudum da yorum yapayım,

slat kafan mı güzel abi interi panionios yaptı adam sdfjkh. dalga geçenlere sevgiler, beşiktaşlılara ayrı bi sevgiler. ayrıca gökhan gönül gg falan demişsiniz ayıp abi adam süper oynadı hem gencecik hem de tecrübeli bi futbolcu gibi oynuyor resmen. gayet süperdi, deivid salağı hiç geri dönüp yardım etmiyor ki, vederson geri dönüyor en azından. mal deivid.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...