Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vakit Gazetesi (?!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Adamlar bulmacalarında bile askere saldırıyorlar.

Büyükanıt, İlker Başbuğ ve Osman Pamukoğlu'nun resimlerini koymuşlar.. Çıkan şifreli yazı da "Siz kral değilsiniz"..

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7759442.asp?gid=180&sz=65902

Adamların websitesine girdim, bir gazete sitesinden çok propaganda sitesi gibi. Zaten yazarlara bakarmısınız adamlar resmen dinci örgüt militanları

Siteden bazı başlıklar:

Rektör yardımcısı Osmanlı’ya saldırdı (Kültür&Sanat bölümünde?)
Şahlanış Milli Görüş’le
Filiz, yine zırvaladı
Örtüyü de Diyanet’e sorsanıza
Sapıklığın sonu (eşcinsellik ile ilgili)
“Yapılan, İslâmi kimliğe düşmanlık”

Danıştay suikastından sonra kapatılmamışmıydı bu gazete? İlla birilerini daha hedef gösterip öldürtmesi mi lazım?

Mesaj tarihi:

Aha heriflerin yazarlarının arasında katil bile varmış zaten.. Üst satırda soldan ikinci herif 1952'de bir gazeteciye suikast düzenlemiş..

Abi tipe baksanıza adamın zaten pure evil

Mesaj tarihi:
ilk tiplerde dinci terörüst olacak bi sağdaki amcam var gerisi sadece ve gayet gereksiz.

başka bişi yamıştım da internet yorumundan 3.500YTL cezaya çarptırılan adamın haberini okudum az önce =)
Mesaj tarihi:
Akit zamaninda da boylelerdi, ozamanlar pek internet kulturu olmadigi icin ancak televizyondan anlatiyorlardi bu heriflerin propogandalarini. Vakit oldu hala aynilar, kapasinlar bunu da.
Mesaj tarihi:
biraz aradım, kar payı ile faiz arasında şöyle bir fark varmış. Kar payı denilen zımbırtı kar-zarar katılım hesaplarındaymış. Yani zarar ederse parandanda düşülüyor yani. Faizdeki gibi sürekli bir ödeme yok.

hadi onu geçtik te ben kredi oranı diye abuk birşey gördüm direk faiz değil mi işte alal.
  • Yeni Oluştur...