Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Densiz said: yeni veteran? derken bu arada.. crit hesaplaması sorum. gözden kaçmasın lütfen 70 lvl için. Crit hesapları nasıl yapılıyor acaba? (warrior ) 1 agi= % nedir. 10 crit rating = % nedir. gibi Buna göre bi hesap yapayım. Sword mu axe mi çekeceğime karar vereyim. 1 Agility grants 0.03 Critical Strike 1 Critical Strike Rating grants 0.0452 Critical Strike Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ad3m said: Torch of the Damned - Yok böyle bir alet :P Catacalysm's Edge > Torch of the Damned (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 SoulCube said: önce Vindicator(yeni veteran)ları alın sakın bi hataya düşüp şeytana uyup gladiatorleri almayın.pişman olursunuz.pff kasamıyorum bıktım diyebilir ve alamayabilirsiniz vindicatorleri. benden söylemesi. bence vindicator bazı parçaları veterandan geçiliyorsa eğer çok küçük upgradeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mace spec + max dmg + speed > Cataclysm's edge (bence) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Gangren said: Karakterin Orc ama, Orc Racial bahsedildiği gibi %1 crit vermiyor, sadece 5 Expertise veriyor = axe ile yaptığın attacklarının %1.25 parrylenmesini engelliyor. gangren yanlış bilgi vermişsin düzelteyim dedim arkadaşımız da yanlış bilgiye göre hata yapmasın. gerçi arkadaşım polearmlar için %1 verdiğini düşünüyormuş ama orc racialin; warriordaki poleaxe specialization mu ne o zıkkımla aynı doğrultuda çalışmadığını da ayrıyeten söylemek isterim. Racial Abilities - Orcs: Axe Skill now increases the critical strike chance with axes and two-handed axes by 1%. yukarıdaki veri 2.3 patch notes dan alıntıdır. buna ek olarak oyun içinde baktığınızda axe specialization'un gangrenin de söylediği gibi +5 axe weapon expertise verdiği de doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ya Patch notes ya da oyun içi tooltip hatalı. Oyuna girip Orc Racial'a baktığımda Expertise'i 5 artırır yazıyor. 1 Crit verir demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 şimdi 0 char açıp denedim. %1 crit şu an çalışmıyor. muhtemelen bu bir bug patch note doğrultusunda bakıldığında. buna ek olarak başka bir bug da warrior un fury ağacındaki Cruelty talenti doğru çalışmıyor. 5 puan verilmiş talent normalde %5 crit sağlaması gerekirken lvl 70 karakterimle denediğimde enteresan bi şekilde unarmed ve çıplak bir şekilde %3.96 critim olmasına rağmen elime bir silah aldığımda %5 crit eklenmeyip %8.72 ye çıkartıyor crit oranımı. %0.24 lük bir kayıp var B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Sezon 1 itemleri + veteran larla Crit i hesapladım (buna weapon skill + trinket ve takılar dahildir) . %23.5 lerde oluyor (sword ile) %23 crit yeterlimidir? Sword almalımıyım. NOT: Gem ler ve ENCH ler düşünülerek hesaplama yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ben ilk olarak arena 1 daggerı alıyorum warlockuma sonra head shoulder bla bla diye diğerlerini alıcam. Oturdum tek tek hesapladım, mutluluk katsayımı ekledim sonuç bu çıktı :) Tek kararsız kaldığım off hand olarak ne alayım bilemiyorum. Elimdekinden cidden memnunum ve onun yerine şuan alabileceğim şeyler çok farklı değil. (yeşil offhand :) ) Eldr'naaan scepter of the sorcerer 23 stam 14 int +16dmg Bundan daha iyi bi offhand ne var kasmadım açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Benimde kafama takılan bişi var. Honor 75k ya yaklaşmak üzere de.. HONOR SİLİNMESİ gibi bir şey söz konusumudur acaba? OFFICAL forumlarda açıklandımı? Ne bileyim. 50 üstü gitmesin gümbürtüye. Kasana kadar oyundan soğuduk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Öyle birşey olursa expe kadar account frozen yaparım sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Densiz said: Benimde kafama takılan bişi var. Honor 75k ya yaklaşmak üzere de.. HONOR SİLİNMESİ gibi bir şey söz konusumudur acaba? OFFICAL forumlarda açıklandımı? Ne bileyim. 50 üstü gitmesin gümbürtüye. Kasana kadar oyundan soğuduk zaten. yok, 75k honor point ve 5k arena point tutabilirsin max. silinme söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 teşekkürler. Rahatladım şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Absolut said: Ben ilk olarak arena 1 daggerı alıyorum warlockuma sonra head shoulder bla bla diye diğerlerini alıcam. Oturdum tek tek hesapladım, mutluluk katsayımı ekledim sonuç bu çıktı :) Tek kararsız kaldığım off hand olarak ne alayım bilemiyorum. Elimdekinden cidden memnunum ve onun yerine şuan alabileceğim şeyler çok farklı değil. (yeşil offhand :) ) Eldr'naaan scepter of the sorcerer 23 stam 14 int +16dmg Bundan daha iyi bi offhand ne var kasmadım açıkcası :) http://www.wowhead.com/?item=29272 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
47 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 -Arena itemları şu an vendorlarda arena puanı istiyor.Ne zaman düşecek honora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 sali gecesi maintance den sonra. yani carsamba sabahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 @Abso orb yada fetish of primal gods derim orb kullanıyorum ben kısa zamanda fetish'e geçmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 şimdi rogue olaraktan ne yapsam karar veremedim.. hem fist hem sword spec talentlarını alıp, mh'ye fist alıp off-hand'e sword alsam ve mh'ye executioner, off hand'e mongoose bassam nasıl olur :S (pve) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 kötü olur, hem 5 talentı boşa harcamış olursun hem sırf sword spec ve 2 swordla yapacağın dpsten daha düşük olur dpsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yarin s3 sezonu basliyormu? birde yarin baslarsa s1 leri honorla alacagiz degilmi? bir degisiklik yada erteleme varmi?forumlara giremiyorum cok kalabalik offical forumlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 hiç bi değişiklik yok, yarın başlıyor sezon 3. buna ek olarak arena itemleri sadece Netherstormda değil ayrıca nagrand / blade's edge ve gadgetzanda da satın alınabilecekmiş. lag vs önlemek açısından düşünülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar