Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 2 cdlik versiyonu var bende filmin screener versiyonu, ama altyazı bulamıyorum... varmıdır kimsede bu altyazı? varsa bi zahmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ben de izledim bugün, çok hoşuma gitti. pukka release dvdscreener izlediğim, baya iyiydi görüntü/ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 altyazı yok daha ispanyolca çıktı sadece =) (pukka için 2 cd'lik) beklemedeyim ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 gorselligin one cıkması icin konudan kısmıslar, fragmandan bunu anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 arapça subtitle'ları var bir sürü ingilizce yok delircem ya 2 gündür bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 aynen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ppoyr said: gorselligin one cıkması icin konudan kısmıslar, fragmandan bunu anladım ben. Fragmandan da bütün filmi anladın helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ingilizce subtitle'ı çıktı: subtitlesource.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 kertenkel said: ingilizce subtitle'ı çıktı: subtitlesource.org Yannız şarkıda "A foolish barber and his wife" diyor altyazıda " a ididot walked with her." Hatta çoğu şarkının sözleri ile altta yazanlar alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 çok hata var bu subtitlesource'dakinde. buyrun daha düzgün bi versiyonu tık edit: biraz izledim de bunda da baya hata var. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 evt sanırım spanish versionundan trasnlator ile çevirmişler progamer said: kertenkel said: ingilizce subtitle'ı çıktı: subtitlesource.org Yannız şarkıda "A foolish barber and his wife" diyor altyazıda " a ididot walked with her." Hatta çoğu şarkının sözleri ile altta yazanlar alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Babam indirmiş izleyelim dedik de eskisiymiş. Yalnız eskisinde Sweeney Todd iyi bir insan olarak lanse edilmiş daha çok. Tabi geçen hafta indirmişti galiba o zaman screener yoktu ya da babam görmemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 hehe bende kazara o eskiyi indirdim. :P fena değil gibi aslında,bi ara izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ben bu filme 10/10 verdim ve hayatımda izlediğim en iyi 12 film arasında, listeye 11. sıradan soktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 kendi açtığım başlıkta filmi yerden yere vurduğum için pişmanım 2. izleyişimde çok beğendim filmi ve benimde en beğendiğim filmler arasına girmeye hak kazandı (tanrım ne büyük şeref) evet artık daha çok seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Karanlığa bürünmüş, iyiliğin peri masallarında dahi olmadığı, harika bir filim. 9/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bu filme altyazı bulamıyorum ben help me plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bLackcha0s said: bu filme altyazı bulamıyorum ben help me plz türkçe altyazısı yok ingce war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Darkwall said: Kotasız arkadaşlara mükkemmel bi link...çok kaliteli filmler mevcut..kayıt olmanız yeterli oluyor.. www.fullsinema.com bu linki veriyorum yanlış anlamayın film izlemeyi seven arkadaşlar için ben şahsen hergün 2-3 film izlediğimden dolayı (kotasız internet rule) sizinle paylaşim dedim..tek sorun arada çok yoğun oluyor site o zaman f5 tuşuyla hakk getire. Filme yorumum gelince intikamın ne demek olduğunu anlatıyor film..bu filmi izledikten sora berbere traş olmaya tırstım açıkcası :) bi göz gezdirdim siteye baya iyimiş.divx kalitesinde tam ekran izlenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 altyazı buyrun turkce altyazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 rayka said: kendi açtığım başlıkta filmi yerden yere vurduğum için pişmanım 2. izleyişimde çok beğendim filmi ve benimde en beğendiğim filmler arasına girmeye hak kazandı (tanrım ne büyük şeref) evet artık daha çok seviyorum.. agasi dengesiz misin? Nasıl bir fark yarattı sende bu 2 izleyiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 gidip şimdi sinemada izledim geldim. ön gösterimde yer bulmak yaşasın diyorum. ama filmi beğenmedim cidden beğenmedim tim burton dan beklediğim havayı buldum ama müzikal olması gerçekten beni bunaltan bişeydi. keşke normal bi film havasında yapsalardı ve sonunu biraz daha güzel yapsalardı. beğenmedim 10 kez de izlesem beğenmem phantom of the opera ve moulin rouge gibi müzikal filmlerde OEH havasında izlediğim filmlerdeki havayı göremedim.. tebrikler tim burton tebrikler bütün oyuncular fakat ... neyse. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 fim tek kelimeyle fiyaskoydu 1 şarkısı bile güzel degil her ne kadar Nightmare Before Christmas'ın hastası olsam uzun süredir böyle bayık izlememiştim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 kan. fazlaca kan. sona çok çabuk vardık. olay gelişti gelişti pat diye bitti. fena bir film değildi. ama genel olarak muhteşem değildi. sadizm ruhunu sağlam hissettirmişler ama. edit ile gelen: fakat johnny depp'in söylediği parçalarda nefretini hissettirmeyi başarması güzeldi, beklediğimden iyi söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Filmin şarkılarını özellikle de şu Londra ile ilgili olanı nereden bulabilirim acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar