Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Volfied

Öne çıkan mesajlar

evt sanırım spanish versionundan trasnlator ile çevirmişler

progamer said:
kertenkel said:
ingilizce subtitle'ı çıktı:

subtitlesource.org

Yannız şarkıda "A foolish barber and his wife" diyor altyazıda " a ididot walked with her." Hatta çoğu şarkının sözleri ile altta yazanlar alakasız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Darkwall said:

Kotasız arkadaşlara mükkemmel bi link...çok kaliteli filmler mevcut..kayıt olmanız yeterli oluyor..

www.fullsinema.com

bu linki veriyorum yanlış anlamayın film izlemeyi seven arkadaşlar için ben şahsen hergün 2-3 film izlediğimden dolayı (kotasız internet rule) sizinle paylaşim dedim..tek sorun arada çok yoğun oluyor site o zaman f5 tuşuyla hakk getire.

Filme yorumum gelince intikamın ne demek olduğunu anlatıyor film..bu filmi izledikten sora berbere traş olmaya tırstım açıkcası :)

bi göz gezdirdim siteye baya iyimiş.divx kalitesinde tam ekran izlenebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gidip şimdi sinemada izledim geldim. ön gösterimde yer bulmak yaşasın diyorum. ama filmi beğenmedim cidden beğenmedim tim burton dan beklediğim havayı buldum ama müzikal olması gerçekten beni bunaltan bişeydi. keşke normal bi film havasında yapsalardı ve sonunu biraz daha güzel yapsalardı. beğenmedim 10 kez de izlesem beğenmem phantom of the opera ve moulin rouge gibi müzikal filmlerde OEH havasında izlediğim filmlerdeki havayı göremedim.. tebrikler tim burton tebrikler bütün oyuncular fakat ... neyse. :D
Sosyal ağlarda paylaş

kan. fazlaca kan.
sona çok çabuk vardık. olay gelişti gelişti pat diye bitti. fena bir film değildi. ama genel olarak muhteşem değildi.
sadizm ruhunu sağlam hissettirmişler ama.

edit ile gelen: fakat johnny depp'in söylediği parçalarda nefretini hissettirmeyi başarması güzeldi, beklediğimden iyi söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...