numberten Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 S3 gelmeden merciless macelerimi dagger ile degiştireyim diyorum geçen s2 yeni geldiginde s1leri değiştirmemişlerdi çok olmus alalı diye. Acaba şimdi değiştirebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Benim salak farenin sağ tuşu prblem çıkarmıştı. Bir tane alayım derken iki tane aynı eşyadan almıştım. Birini geri almışlardı, ama senin olay kullanıp geri iade etme gibi, ne derler sormadan bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Yanlışlıkla yapılan işlemlerde çabuk haber verilirse yardım ediyorlar diğer şekliyle kesinlikle karışmıyorlar bizzat gm ile konuştum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ben 2 hafta fist weapon kullanıp sonra swordla değiştirmiştim :P Olabiliyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 lol abi bu bozuk yenisini ver hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 tam yeni sezon oncesinde bu sekilde cok kişi başvuruyodur bence. gercekten degistirmek zorunda bile olsan gumburtuye gidebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bende karakterimden sıkıldım değişmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 belirli bir kural çerçevesinde item değişikliğini yapıyorlar, bu kuralları merak eden warsa official sitesindeki "terms and policy" linkini okusun, ben şahsen red cevabı aldıgımda gidip okumaktansa 1500 arenapuanını bidaha kasmayı tercih ettim :D Ama özetle, aldığın gibi itemı ticket açmışsan, değiştirilmeme gibi bir sorunun yok. 1 hafta içerisinde değiştiriyorlar, denildi ancak benim5 gün sonra değişmedi, buna rağmen bir arkadaşım,bundan 1,5 ay önce, merciless mace i 10gun sonra geri verip arena puanını geri almıştı. Sanırımbu 1,5 aylık zaman zarfında uralları değişti, güncel kuralları bilen arkadaş bizleri aydınlatırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Böyle bir durum ile karşılaştığınızda, tekrar bir petition açıp, bir Senior GM ile konuşmak istediğinizi belirtirseniz, genelde sorun ortadan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar