Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG geri dönse..


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Evet , gece gece Beyoğlunda kafa olup geldim böyle bir topic açtım. Şimdi , bir an gözlerimizi kapatıp , eski SWG'mizin geri geldiğini düşünelim.. Oyunun ilk zamanları , 2003ler... Coronet , MOP , Theed o kadar tıklım tıklım ki , Swoop Bike'ınız Generate dahi edilemiyor.. İnsanlardan o kadar çok tell , reply geliyor ki yetişemiyorsunuz ... Guildchatte öyle muhabbetler dönüyor ki sandalyeden düşüyorsunuz.. Çevrenizdeki insanları , objeleri examine etmekten o kadar bitap düşüyorsunuz ki , biraz temiz hava almak için Endor ormanlarında takılıyorsunuz.. vb. vb..

Hah gittiniz mi o zamanlara.. Gitmediyseniz o zamanlar oyunu oynamayanlardansınızdır. Yok , gittiyseniz o zaman işte soru :

Oyun tekrar geldi , yüklediniz , açtınız accountunuzu , charınızı açtınız , keyfinize göre adını gene eski nickiniz yaptınız.. İlk yapacağınız şey ne olurdu ?

Kendi adıma ilk aklıma geleni söylüyorum , ölümüne damarlarıma Muon Gold çekip , ardından puke yaparak ' Swg'siz geçirttiğiğin yıllar için Hüeaaallaah belaaaağnı veearsin SOEaaaaah ' gibi bir şey yapardım/derdim sanırım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nuwanda said:
ya da swg ye ilk basladıgım gunler gbi, 1 ay kadar kadaara icinde takılabilirm. gelen gecene tell atar etrafta meatlump kesmeye calısırdım.. snra da kocaman fambaa lar bulurdm, birini tekme tokat kesince vay bee kocaman bisi geberttm die kendimi bisi sanardım =)


Evet bende aynısını yaparım kesinlikle. Swoop parasını toplamaya çalışırım.
Yok olmadı üstüme başıma bone armor almaya çalışırım... Mob ları keserken bile ne zevk alırım. Bakardım bir tane commando yanımda aoe yaparak kasardı yine :P hey gidi heyy. Sonra adamın biri kirmizi composite chest le bana hava atardı .. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun ilk zamanlarında Mirally , Sne , Sufi , Arkhonen , Azermann , Gladmir vb. gibi insanlara attığım teller , Burakstlinden istediğim onlarca Credits bu insanları belkide oyunda ulaşmak istedikleri hedeflerden saptırmıştır. Onlara gene bir özürü ve büyük bir teşekkürü borç bilirim :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
her zamanki kotulugumle hilalden cıkar frf ı basar 9 gezegen dolasır tum rebellerı keser evıme doner gelen bhları cıla nıyetıne keser, uyumak gelmez ıcımden derdım ama ılk yapacagım ıs charların dogdugu memelekete tattooıneye gıdıp mos enthadan baslaya bı col seyahatı yapar ve hasmetlı kraytlarla cılvelesır dual bladeımın kırmızı ısıgına hayran bakardım. jedının olmadıgı zamanları yanı ılk baslangıcı dusunecek olursak bh lık yaptıgım gunlerdekı gıbı dagları tasları yuruyerek arsınlar kamp kurar tusken forta kıng kesmeye gıderdım.... o kadar cok anlatılacak sey varkı, gecen bırı bu forumda content yoktu oyunda demıs o yuzden sıkıldı mıllet demıs. oysakı hıc bı oyunda gormedıgım content vardı ınsan vardı danslar edılır muzıkler calınır tum ozgurlukler ıcerısınde her kes kendı kaderını belırlerdı. o oyunda maksat boss kesmek degıl o hayalı muhtesem galaksıde nefes alabılmektı. ılk ızınsız darth vaderın yanına gırdıgımde jedımı 1 lıghtınıngle esekler dıyarını gonderdıydı. neyse masterı sona ıkna ettıkde bıze gemı hedıye ettıydı :)) bunları soyleyebılmek yasayabılmek bı ayrı hosluktu. ılk oyun basladıgında her gun enthadan tusken forta kosar 20 serlı bı suru grup magaraya gırer ama uste sadece 3 kısı cıkardık yavas yavas orada bırıkır sona kıngı kesmeye gıderdık. o zamanlar armor buff yoktu tabı lol hey gıdı hey. o tepenın uzerınde cadırlar kurulur sabahlara kadar kamplar yapılır yolcular ve savascılar gelır gecerdı oradan. off off yapmayın boyle seyler bos yere hayal kurdurdunuz yıne bana.

en cok ozledıgım ıse 2 djk mopa dalıp 10 (jk)rebelın ortasında kuzuyu kesıp ahmetle cıkmamızı ozledım. onları yapardım derım. rebeller mop un ortasında gruplasırken bız mop etrafında doner dururduk 2 cı saldırı ıcın veya dısarı cıkmaya cesaret edecek olanlar ıcın. bır adamı dantooıne naboo carellıa tattoıne lok dıe gezegen gezegen kovalayıp ıssız da keserdım yıne derım. neyse sustum byez
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk oyuna başladım daha kimseyi tanımıyoruz tabi mos eisle dışına kurbaga kesiyoruz tempdir sudur budur haberimiz yok, bi gün iorfaya rastladım cantina onunde buff tezgahı kurmuş buff nedir 10k olduğundan haberim yok deli para yani bike bile yok kosa kosa terminalden görev alıyoruz dedi napıyon sen burada kurbaga kesiyorum bole olmaz mopa gelecen cebimdeki son paralarla geldim allah o ne cümbüş oyle dünyam değişti resmen
şimdi eski swg donse once bir swoopa atlar naboo ya giderim yazlık yapmayı planlıyodum orada çok huzurlu gelmiştir bana orası hep dantooine in vahşi tabiatında yaşamaya alışkın olduğumdam hep sevmişimdir orayı.

Sonra bi gücümüz ne alemde diye kraytlara gidip kendimi sınardım, o zamanlar dizzy atardı cok pis bu yaratıklar sonra nerfleyip maymun ettilerdi.

episode 3 cıktığında anakinin coluk cocuk kestiğini gördükten sonra bunu ödeyeceksin anakin diye naralar atıp imp askerlerine dalmıştım.

ama şunu söyleyeyim swgnin o donemi kadar kaliteli bir oyuncu kitlesinin kolay kolay bir oyunda yakalanacağını sanmıyorum. oyun oyuncularla güzeldi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hemen gider mission alır biraz para yapar sonrada harıl harıl para tailor arardım üstüme güzel kıyafetlerimi alıp novice musicianı alır cantinada kızlara yavsardım :D eylenir giderdik millet uyudugunda gizliden gizliye cantinadan kacar gider tka kasardım yanınada bi doc falan bilemedin cm rifle oda tutmadı kasardım bişiler işte :D ama cantinada kızlar uyandıgında gene hemen cantinada alırdıgım solugu :D ve ilk amacım serverda ilk evlenen ve ilk evlilik partisini vermek olurdu :D

allam ne adamım ben ya :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...