ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ShadowFury said: şimdi dua ettiğimizde teknik olarak Allah a yollamış olmuyomuyuz? ee herkes bu duayı edip 10 kişiye de ettirirse Allah her dua eden kişi için 10 kişiye yollamak zorunda kalıcak ki bu da mail başına 10 tane peygamber görevlendirmesi demek wuhu self ownage! Saygılar!:A:DA :S>:D<(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 benim ismim Jenna 7 yasindayim > > ben bir ölüyüm. > > beni > >öldürdüler eger sen bu maili 10 dk icnde > > 15 kisiye gönderme en bugün > >aksam yataginin basinda olacagim > > bir > > bicakla seni öldürmek icin> > > > > eger yollarsan > > yaklasik 24. 00 seni seven kisi acilicak sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 lolzingmyreligion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bunu yazan tosun okuyana kosun Bu yazıyı 10 kişiye yollamazsanız tosun sizi bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 gecen yollarken sımayl koydum yanına bi sey olur mu acaba bak tedirgin oldum simdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yaa yollama yaaa günahı bana yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 AHAHAH msn de bilgisayar müh. listesinden [email protected] eklerse ekleme rus bir ajanmış, heklicekmiş forwardları geliyo ya daha napsak boş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ahaah abi bi ara herkes msnden yolluyodu o [email protected] eklerse kabul etmeyin tüm listenizi hackler diye. ben de adamı eklemiştim kabul etmemişti. millet acayip korkmuştu herkese "adamı ekledim hacklenceksin" demiştim engelleyip silenler falan olmuştu sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bence onlar seni silmeye bahane arıyormuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ulan zaten yamuk bi insanım çarpılmışım yeterince daha neremi çarpacaklar...:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 sende topic açarak 10larca kişiye göndermiş oldun. ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ستغفر الله استغفر الله العظيم الكريم اللذي لا الاه الاهو الحي القيوم واتوباليكتوبة عبد طالم لنفسه لا يمل ل فسه موت zuahaha :D tırstım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 lan hangi akla hizmet yapıyolar anlamıyom ya.. yamulmuyosam bana her hafta en az 3-5 tane geliyo böyle şeyler.. bıktım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ++++ rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 süpaneke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar