adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bu konuyla ilgili bi çok başlık açılmış o yuzden sorunumu hangisine yazıcağıma biledim yeni topic açiyim dedim yardımcı olursanız çok sevincem...benim sorunum en büyüğünden torrentim yok =) ama yüklemek istiyorum lakin bi IP ayarı falan varmış sanırım bugun bi arkadaşa sordum okulda modem'e port açcan falan bişiler dedi ama ben anlamadım güsel bi lisanla anlatabilcek biri varmı*0 bilgim var bu konu hakkında onuda baz alarak anlatırsanız sevinirim* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 http://www.portforward.com/ port'unu burdan acabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 port açınca ne yapıcam ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sağlam torrent tracker davetiyesi bul.Torrent aç uploadını kıs download tamamla sonra 1 2 hafta seed et xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 İlk önce Torrent programını indirmelisin. Bu program diger download programlarına benziyor ( Limewire, Emule vs..) Buradan indir http://www.utorrent.com/ Sonra diğer programlardaki gibi arama bölümü yok bir dosya aracılıgı ile download edebilcegin adreslere baglanıyorsun. Bu dosyalar hem senin yükleyecegin dosyanın bilgilerini hemde hangi adreslerden download edecegini saklıyor. Bu dosyaları çeşitli torrent sitelerinden bulabilirsin. kolaylık olsun diye bedava olan mininova.org sitesini vereyim burada arama yaptırdıgın zaman ilgili downloadlar cıkar karşına istedigin dosyayı buldukdan sonra Seed ve Leechers ( Ortaklar ve Eşler ) en yüksel olanları indirmeye özen göster daha cok kişiden download edersin. indirdikten sonra dosyaadı.torrent adında bir dosya inicek bilgisayarına bu dosyayı istersen cift tıklıyarak ( bazı exp bunları oto calıştırıyor Opera gibi) istersende Utorrent programını acıp Torrent Ekle butonundan ekliyebilirsin Biraz bekledikten sonra Download edecegi kişileri buladak sana verileri vermeye başlıcaktır. Eğer USB modem kullanıyorsan Port acmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ilk olarak saolasın abi yaptım şuan deneme amaçlı the simpsons'ın bi bölümü indiriyorum da o post açma ne işe yarıyo şimdi bizim ewdeki modem 2li yani salondaki pc ye usb ile bağlı yanlız benim odama internet ethernet ile geliyo post açmazsam hızmı düşüyo ne oluyo yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Modemin Modelini bul. portforward'tan aç. orda ayrıntılı anlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Gene private değil isohunt bir torrente birçok tracker sağlaması açısından bakılması gereken bir yer.Özelliklede demonoid çöktükten sonra tracker boşluğunu ordan birçok torrent ile doldurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Port acmanın faydaları UPLOAD ( Gönderim ) yapabilmen içindir. Sadece download yapıcam diyorsan port acmana gerek yok. Port acmak içinde arkadaşların verdigi siteden kendi modem marka ve serisini bulukdan sonra hangi portları acmak gerektigini anlatıyor sana. o işlemleri sırayla yaparak port acabilirsin. Sen Ethernet ile bağlandığın için Upload yapmak istiyorsan port acmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yok öyle bir şey. port açmadan NAT olayı OK olmaz download falan da yapamazsın adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 PrudenT said: yok öyle bir şey. port açmadan NAT olayı OK olmaz download falan da yapamazsın adam gibi. Bende acık degil sorunsuz download yapıyorum 1024 kullanıyorum 90 - 120 arasında degisiyor downloadlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 demek ki modeminden dolayı açman gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ya bu portforward'da azureus için olan portlara baktımda işte bişeyle bişey arasında seçin diyo, sizin portunuz ney azureus için? ney seçtiysem nat/güvenlik duvarı sınamasında hata verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben 33333 kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ya bende Netmaster wireless kablo modem var, ayarlarında Port Forwarding (yönlendirme) ve Port Triggering(tetikleme) var. Hangisini kullanıcaz port açma olayında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 LathspeLL said: Ya bende Netmaster wireless kablo modem var, ayarlarında Port Forwarding (yönlendirme) ve Port Triggering(tetikleme) var. Hangisini kullanıcaz port açma olayında? Port Forwarding IP'ye yönlendiriceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar