RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ege Üniversitesini görmemek beni şaşırttı.Her ne kadar şu an içinde metro yapı çalışmaları olduğu için görüntü kirliliği mevcut olsa da çok güzeldir kampüsümüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 manzara dersek OMÜ de kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Oha Uludağ ilk 10'a girmiş mi? O zaman diğerlerinin hali çok kötü olmalı. Şehre çok uzak, cafe bilmemne mekan yok, manzara yok, hava şartları hep kötü, her yerde yarım kalmış inşaatlar var, ormandan ayı çıkıyor, hep çamur. of daha ne sayayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bogazici, Sabanci ve ODTU favorilerimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 -Wissy said: Tabii ki Bogazici'nin kampusu en guzeli. Gerek yeri, gerek manzarasi, gerek icguzelligi, gerek kizlarinin guzelligi.. =] valla ya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ktü baya sux tu çok detaylı gezmedim ama o listedeki pek çok okulla karşılaştırılamaz bnce. kriterler neymiş acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 -Wissy said: Tabii ki Bogazici'nin kampusu en guzeli. Gerek yeri, gerek manzarasi, gerek icguzelligi, gerek kizlarinin guzelligi.. =] diğer kısımları tamamda kızlarının güzelliği konusunda katılmıyorum koç ownz orda gerçi ferrari felan lazım ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Boğaziçi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 en güzeli kesin boğaziçi, en kötüsü de kesin deü tınaztepe. kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sabanci çok leş yahu. bi kere yurtlar her yere mi uzak olur.daga atmislar yurtlari bayır asaa vuruyosun derse,spor salonuna vs giderken ruzgara karsi.havuzu yok zaten, istanbul-izmit sınırında, ulaşım bok gibi.e nasi ilk 10 a girer bu kampus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Boğazicinin kampusu bence de guzel ama odtu ile kiyasladiginiz da belki ebati ve içerigi acisindan biraz geride kalabilir puanlama yaparsak ama benim tercihim bogazici olurdu. O bogaz manzarasinda iki üç bira içmeyen yoktur herhalde :D gelelim sly-one 'in ilk mesaj da dedigine bunlarin hangisinde gol var yorumuna, abi odtu kampus de eymir golu var :D Odtu'nun kampusu y.yila kadar gidiyor yahu, hayvan gibi alan, neredeyse ankara odtu kampus, aoç ve askeri arazilerden olusuyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ayrıcaaa o bilkentin kampüsü ve hacettepe beytepe kampüsü de eski odtü arazisidir bir kampüs sonbaharda bu kadar mı güzel bu kadar mı sarı olabilir diyorum bir kampüs bu kadar mı evrensel olabilir diyorum ve odtünün 1.liği cidden hakettiğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 DAÜ YOK LAN DAÜ ALO HŞ HOP noluoz lan daüsüz kampüs mü olur? gelin görün zencisinden tut çıplak iranlısına kadar oof of. DAÜ LAN asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 4 mevsim yeşil ve dünyaca tanınan bir mimari ödül almış akdeniz üniversitesi ilk sırada olmasa da ilk 10 da olması lazımdı. gazete tribünlere oynamış kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 itü gümüşsuyu olmazmı bu listede ayıp ulan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 marmara bahçelievler "kampüsü" de yok ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 BonePART said: anlamadigim hane ok deniz manzarasi tarihi binalar felan yildizin artisi ama ufagiz okayde olimpik havuzuyla essek kadar amerikan futbolu futbol sahasiyla park sikintisi olmamasiyla altinda gecen metrosuyla atiyla essegile itu nasil yok lan burda hurriyetin 2 muhabeiri uzman denince uzmanmi oluyo harbidenufagız mufagız ama önemli olan boyutu deilkü.P eheh guzel len bizim okul yemişim sıralamasını.. ege de yok ayrıca nası iştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bu konuda uzman olduğum için sıralamayı düzeltiyorum, 1. Boğaziçi 2. Anadolu 3. İTÜ 4. Koç 5. Bilkent 6. ODTÜ 7. Sabancı 8. Akdeniz zaten gerisini bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 itü taşkışlanın olmaması büyük saçmalık... keza gümüşsuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ya iyi de, itü gümüşsuyu, taşkışla ve maslağı toplayınca dövüyor zaten hepsini =( boğaz manzarası desen, bana göre taşkışla ve gümüşsuyunun boğaz manzarası boğaziçinden daha güzel, çünkü denizi de görüyor. içi desen, hem tarihi, hem yeni ve temiz. boğaziçi bildiğin dökülüyor yahu, adam gibi lab.ları da yok yani. sırf bu yüzden gitmedim boğaziçine kabul olmama rağmen. maslak desen, istanbuldaki en iyi kampüstür, belki koç yarışır. büyüklük ve imkanlar, binalar arası ulaşım önemlidir bana göre, koç ve itü sağlıyor bunu. yer desen, istanbul merkeze en yakın yine itü (sabancı bildiğin izmit), gümüşsuyu we taşkışla ZATEN taksimde onları saymıyorum. geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 + hangi üni'nin içinde metro durağı var allasen? boğaziçi taa nerde itüye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 metro projesi yatmasaydi, odtu'nun olacakti galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 evet ginaly doğru sıralamayı yapmış zaten. tbr brv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hani nerde santralistanbul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Hey, bunlar uzman falan değil. Marmara Bahçelievler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar