Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güzel 10 kampus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ege Üniversitesini görmemek beni şaşırttı.Her ne kadar şu an içinde metro yapı çalışmaları olduğu için görüntü kirliliği mevcut olsa da çok güzeldir kampüsümüz...
Mesaj tarihi:
Oha Uludağ ilk 10'a girmiş mi? O zaman diğerlerinin hali çok kötü olmalı. Şehre çok uzak, cafe bilmemne mekan yok, manzara yok, hava şartları hep kötü, her yerde yarım kalmış inşaatlar var, ormandan ayı çıkıyor, hep çamur. of daha ne sayayım ya.
Mesaj tarihi:
-Wissy said:
Tabii ki Bogazici'nin kampusu en guzeli. Gerek yeri, gerek manzarasi, gerek icguzelligi, gerek kizlarinin guzelligi.. =]

diğer kısımları tamamda kızlarının güzelliği konusunda katılmıyorum koç ownz orda gerçi ferrari felan lazım ama olsun
Mesaj tarihi:
sabanci çok leş yahu. bi kere yurtlar her yere mi uzak olur.daga atmislar yurtlari bayır asaa vuruyosun derse,spor salonuna vs giderken ruzgara karsi.havuzu yok zaten, istanbul-izmit sınırında, ulaşım bok gibi.e nasi ilk 10 a girer bu kampus
Mesaj tarihi:
Boğazicinin kampusu bence de guzel ama odtu ile kiyasladiginiz da belki ebati ve içerigi acisindan biraz geride kalabilir puanlama yaparsak ama benim tercihim bogazici olurdu. O bogaz manzarasinda iki üç bira içmeyen yoktur herhalde :D

gelelim sly-one 'in ilk mesaj da dedigine bunlarin hangisinde gol var yorumuna, abi odtu kampus de eymir golu var :D Odtu'nun kampusu y.yila kadar gidiyor yahu, hayvan gibi alan, neredeyse ankara odtu kampus, aoç ve askeri arazilerden olusuyor zaten :D
Mesaj tarihi:
ayrıcaaa
o bilkentin kampüsü ve
hacettepe beytepe kampüsü de eski odtü arazisidir
bir kampüs sonbaharda bu kadar mı güzel bu kadar mı sarı olabilir diyorum
bir kampüs bu kadar mı evrensel olabilir diyorum
ve odtünün 1.liği cidden hakettiğini düşünüyorum
Mesaj tarihi:
4 mevsim yeşil ve dünyaca tanınan bir mimari ödül almış akdeniz üniversitesi ilk sırada olmasa da ilk 10 da olması lazımdı.
gazete tribünlere oynamış kısaca.
Mesaj tarihi:
BonePART said:
anlamadigim hane ok deniz manzarasi tarihi binalar felan yildizin artisi ama ufagiz okayde
olimpik havuzuyla essek kadar amerikan futbolu futbol sahasiyla
park sikintisi olmamasiyla altinda gecen metrosuyla atiyla essegile itu nasil yok lan burda
hurriyetin 2 muhabeiri uzman denince uzmanmi oluyo harbiden
ufagız mufagız ama önemli olan boyutu deilkü.P eheh guzel len bizim okul yemişim sıralamasını.. ege de yok ayrıca nası iştir?
Mesaj tarihi:
ya iyi de, itü gümüşsuyu, taşkışla ve maslağı toplayınca dövüyor zaten hepsini =(
boğaz manzarası desen, bana göre taşkışla ve gümüşsuyunun boğaz manzarası boğaziçinden daha güzel, çünkü denizi de görüyor.
içi desen, hem tarihi, hem yeni ve temiz. boğaziçi bildiğin dökülüyor yahu, adam gibi lab.ları da yok yani. sırf bu yüzden gitmedim boğaziçine kabul olmama rağmen. maslak desen, istanbuldaki en iyi kampüstür, belki koç yarışır. büyüklük ve imkanlar, binalar arası ulaşım önemlidir bana göre, koç ve itü sağlıyor bunu. yer desen, istanbul merkeze en yakın yine itü (sabancı bildiğin izmit), gümüşsuyu we taşkışla ZATEN taksimde onları saymıyorum.
geçiniz.
  • Yeni Oluştur...