Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ahah error verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Abi yıllardır hiçbir dizi esprisine bu kadar gülmemiştim Joey Tribbiani'den beri. Muhteşem güldüm nefessiz kaldım bu bölüm Morgan'a - and remember, my code name is charles carmeichel - yeah yeah... got it, and mine is cobra Abi hala gülüyorum hahahahaha neden bilmiyorum ama inanılmaz güldüm buna ki normalde en komik dizilerde bile "ehe iyi espriymiş" der geçerim gülmem kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ama bölüm feci filler idi vasat idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 filler değil genel olarak böyle devam edecek heralde dizi sezon sonuna kadar. 6 bölüm çekiceklerdi 3 tanesi filler olmaz heralde, 6sını da hafif hafif ilerletip hikayeyi 4. sezona saklicaklar gibi duruyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 kötüymüş yaw o zaman :/ o sahne bi de delinin sarah'ın arkasından kayarak geldiği sahne hariç fazla bişi yoktu yani.. belki casey'nin surat ifadeleri.. ama yok yok deli daha iyidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 2.5 sezon sonunda o kadar bağladı ki karakterler , en kötü bölümde bile çok güzel vakit geçiriyorum ben :) morgan'ın çinliyi "dump" etmesi müthişti , bu hareket sonrası yeni bi hatun bekliyorum morgana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 çinliye ben talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 senin olabilir çinli hiç gözüm yok valla, yolda görsem 2. defa dönüp bakmam, o derece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 herkes saraya yazdığı için çinli boşta kalır düşüncesiyle dasaa kolaya kaçıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yok, ellie'nin de bayağı fanı var, hatta son anketlerde patide sarahın önünde götürüyodu liderliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 doc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ABI Christopher Lloyd EPIC YA offf çok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 fena bolum degildi de .. yok ruya yok paranoya kafaları bana gitmiyo mutlulugumu boluyo olmuyo adam gibi gidin iste ne bu lost gibi yok sagdan soldan adam cıkıyo hatch war falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ben üzüldüm biraz annaya yahu, geri gelicek diye seviniyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 s02e14 i yeni izledim. güzel bölümdü ama sondaki olay bitirdi. Toto-africa yı söylemeleri inanılmaz güzel olmuş ya. Çok sevdiğim bir şarkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 DOC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Anna Anna yine çalışmaya başlıcak herhalde buy more'da biraz uğraşıcak tabi morgan'ı tekrar elde etmek için. kilo vermiş zaten anna tam böyle çekik gözlü daş hatunlar kategorisine girmiş gitmesin diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 o değilde finalde filan bunlar mutlu olamazsa üzülürüm yani cidden. nefret ederim diziden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 nbc yeni sezon için anlaşmış. heyoooooooo bitmiyo dizi bu sezon. 13 bölümlük anlaşmışlar gene. 9 bölüm opsiyonlu bu sezon olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kolay kolay bitmez chuck senaryoyu düzgün tutarlarsa. iyi olmuş yeni sezon anlaşmasınında gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Bu kadar iyi bir sezonun bile rating düşükken Chuck'ın işi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 dasaaa said: çinliye ben talibim ben de ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 mani said: nbc yeni sezon için anlaşmış. heyoooooooo bitmiyo dizi bu sezon. 13 bölümlük anlaşmışlar gene. 9 bölüm opsiyonlu bu sezon olduğu gibi. bunu yazmaya gelmiştim bende. ama bence cokda iyi bir haber değil. tadında bitiriceklerdi işte. su son 6 ekstra bolume bile ihtiyaç yoktu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bi dizi çok çok kötü durumlara düşmediği sürece "tadında bitirseler" lafı ağızlara gelmez ya kimse tarafından bu bir gerçek. chuck bu sezon gayet iyi gidiyor. bu şekilde gittiği sürece gidebildiği kadar gitsin. neden mahrum kalalım canım sarah ın gül yüzünden, casey nin hırlamalarından, jeff ve lester ın manyaklıklarından, morgan ın ortalığı karıştırmasından ve mini anden'in muhtemel çifte giyinme/soyunma sahnelerinden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 gününü degistirsinler ratingleri cosar :) Adamlar house ve csi ile ayni zamanada veriyorlar diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar