Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi yıllardır hiçbir dizi esprisine bu kadar gülmemiştim Joey Tribbiani'den beri. Muhteşem güldüm nefessiz kaldım bu bölüm Morgan'a

- and remember, my code name is charles carmeichel
- yeah yeah... got it, and mine is cobra

Abi hala gülüyorum hahahahaha neden bilmiyorum ama inanılmaz güldüm buna ki normalde en komik dizilerde bile "ehe iyi espriymiş" der geçerim gülmem kolay kolay.
Mesaj tarihi:
filler değil genel olarak böyle devam edecek heralde dizi sezon sonuna kadar. 6 bölüm çekiceklerdi 3 tanesi filler olmaz heralde, 6sını da hafif hafif ilerletip hikayeyi 4. sezona saklicaklar gibi duruyo :)
Mesaj tarihi:
kötüymüş yaw o zaman :/

o sahne bi de delinin sarah'ın arkasından kayarak geldiği sahne hariç fazla bişi yoktu yani..

belki casey'nin surat ifadeleri.. ama yok yok deli daha iyidi..

Mesaj tarihi:
2.5 sezon sonunda o kadar bağladı ki karakterler , en kötü bölümde bile çok güzel vakit geçiriyorum ben :)

morgan'ın çinliyi "dump" etmesi müthişti , bu hareket sonrası yeni bi hatun bekliyorum morgana :)

Mesaj tarihi:
fena bolum degildi de .. yok ruya yok paranoya kafaları bana gitmiyo mutlulugumu boluyo olmuyo adam gibi gidin iste ne bu lost gibi yok sagdan soldan adam cıkıyo hatch war falan
Mesaj tarihi:
s02e14 i yeni izledim. güzel bölümdü ama sondaki olay bitirdi.

Toto-africa yı söylemeleri inanılmaz güzel olmuş ya. Çok sevdiğim bir şarkıdır.

Mesaj tarihi:

Anna

Anna yine çalışmaya başlıcak herhalde buy more'da biraz uğraşıcak tabi morgan'ı tekrar elde etmek için. kilo vermiş zaten anna tam böyle çekik gözlü daş hatunlar kategorisine girmiş gitmesin diziden.

Mesaj tarihi:
mani said:

nbc yeni sezon için anlaşmış. heyoooooooo bitmiyo dizi bu sezon.

13 bölümlük anlaşmışlar gene. 9 bölüm opsiyonlu bu sezon olduğu gibi.

bunu yazmaya gelmiştim bende. ama bence cokda iyi bir haber değil. tadında bitiriceklerdi işte. su son 6 ekstra bolume bile ihtiyaç yoktu bence.
Mesaj tarihi:
bi dizi çok çok kötü durumlara düşmediği sürece "tadında bitirseler" lafı ağızlara gelmez ya kimse tarafından bu bir gerçek. chuck bu sezon gayet iyi gidiyor. bu şekilde gittiği sürece gidebildiği kadar gitsin. neden mahrum kalalım canım sarah ın gül yüzünden, casey nin hırlamalarından, jeff ve lester ın manyaklıklarından, morgan ın ortalığı karıştırmasından ve mini anden'in muhtemel çifte giyinme/soyunma sahnelerinden :P
  • Yeni Oluştur...