Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

dizi kesin bitecek sdf.

lawl

lester: I can't survive in the real world... I'm institutionalized...

haha daha yeni izlemistim shawshank'i, harika gonderme olmus. Daha once de "get busy livin', or get busy dyin'" demisti lester, hastasiyim gizli film referanslarin :P

ahaha bitince de godfather referansini da gordum ki, paramparca oldum gulmekten.

ama dizi harbi bitmek uzere :( belli yani :(
Sosyal ağlarda paylaş

bitmesini ben de istemem, gayet eglenceli dizi, ama basindan beri belli olan tek sey var o da sarah ve chuck'in birseyler yasadiktan sonra dizinin bitecek olmasinin kesin olmasi. Bu OC degil ki 3 sezon daha sarah ve chuckin ayrilip barismasini izleyelim habire. Bir sekilde uzatirlar belki, birseyler yaparlar ama bilemicem, tadinda efendi efendi birakilsin bence de.

Uzulecegim sey bu dizi bittikten sonra chuck'i oynayan arkadas ve sarahnin falan kaybolacagidir, her Josh Schwartz dizisinin ana karekterleri o dizi disinda gorulmuyor bidaha (OC deki Seth ve Ryan yok oldu resmen... Rachel Bilsonu da hala bir dizide goremedik bol bol.)

Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bir bölüm daha,dizi harika gidiyor.

Bayadır beklediğim birşeydi zaten Chuck'ın kaçması.İyi oldu ama sonunda cicim ayları bitti.Cliffhanger sezon finali olucak gibi.

3 sezon da olabilir 2 sezon olursa sonunda ek çekim gibi birşey yapabilirler Farscape'de öyle olmuştu çok abuk bir yerde dizi iptal edilince.
Sosyal ağlarda paylaş

dizi bitecek ya hay ben böyle işin

bu arada sarah neydi öyle son sahnede off be off :)

spo

ellie tehlikede olacak düğünde belki ellie kaçırılır biter sezon umarım ya da bi bakarız chuck flashlanır falan ama bitecek havası var özellikle morganın çıkışı falan tam o havayı verdi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...