Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 is ariyor bunun gibi pek cok ilan var nette dikkatinizi çekmiştir illaki şaka gibi :) eh madem gerilmiş ortalık azcık rahatlama vakti, varsa bu tip bildiğiniz ilanlar buyrun topic sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bende bakkaldan sigara alabilirim part time iş arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 noterlerde falan yardımcı olarak iş bulabilir ama bu devire klavye kullanan olarak iş aramak baya bi komik olmuş. ben de korniş takılır yazılarını anlamam. ayda kaç korniş takıyor acaba o adam. sonucta ev yeni ise inşaat bitince kornişler takılı olur müteahit yapar bi matkap biraz dübel olay tamam yani. anahtarcılarda yazıyor bu genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ahah PRİTTİME ne iyi kullanıyomuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 fistan bazı ayılar olabiliyor perdeye asılıp ya da takılıp kornişten sökebilen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 "F KALVYE ON PARMAK" klavye bile yazamamış iş ilanında, yoksa ben mi yannış görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Estel_Anorien said: fistan bazı ayılar olabiliyor perdeye asılıp ya da takılıp kornişten sökebilen :P <--- ufaktım, tarzancılık oynuodum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 f klavyeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bende biliyorum f klavye, hocamın bana görev verdiği yerlerde yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 o kadar f klavye biliyosa, gitsin kaymakamlıktaki sınavlara girsin. bizim burda birisi hayvan gibi klavye kastı, katip oldu şimdi o sınavı kazanıp.. paso yazıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 pirt time iş verenler için bulunmaz bir meziyettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bonepart said: krokunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?13,2128118,2128119 Şöyle bi kaç tane yazmıştım vaktinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Estel_Anorien said: fistan bazı ayılar olabiliyor perdeye asılıp ya da takılıp kornişten sökebilen :P ohom ohom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 f klavye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 adalet okuyorum f klavye öğreniyorum 10 parmak daktilografi diye bir ders feci iş varmış bilirsek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 neden bir q almıyorlar onu anlamıyorum ben. açıkçası ayarlardan qya çevirip klavyeye bakmadan yazıyorum f kullanmak zorunda kalırsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ozel tecrube sadafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 tebrik ettim umarım iş bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 elesso said: ozel tecrube sadafs 2. linkteki adamın kulaklarından biri yok sanırım, o eksiği kafasına telefon yapıştırarak gidermeye çalışmış,olmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 CthuLhu said: neden bir q almıyorlar onu anlamıyorum ben. açıkçası ayarlardan qya çevirip klavyeye bakmadan yazıyorum f kullanmak zorunda kalırsam =) türkçeye daha yatkın f solda sesliler sağda sessizler falan öyle salak bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 CthuLhu said: neden bir q almıyorlar onu anlamıyorum ben. açıkçası ayarlardan qya çevirip klavyeye bakmadan yazıyorum f kullanmak zorunda kalırsam =) onu ben okulda pc dersinde yapardım hoca farketti mi her seferinde kızardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 akşamları internette giriyorum başka insan lar için uyğun bir ücretle internete girilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar