Killer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben diyorum ki bir kişinin aracılıyığla tüm dünyadaki insanları tanıyabilirsin. misal ben deleyi tanıyorum,dele x i tnıyo,x y'yi,y z yi falan diye gider. sizce olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bu olay'ı geçen sene derste işlemiştik biz.Amerikada yaşıyan birine kenyada birini bulmasını istediler 9 kişiyle bağlantı kurarak bulmuştu o kişiyi yani mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Şöyle duymuştum dünyadaki herkes ile en fazla 5 aşamada bağlantılı olabiliyormuşsun. Mesela ben-Tayyar Hoca-Başbakan-Bush aha üç aşama. Ben-Dayımın kızı-bergüzar korel (işim 150.000 doları bulmaya kaldı) edit:imla hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Evet öle bi teori vardı istediğiniz ünlüye 5 kerede ulaşabilirsiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben cemaatteyim cemaat her yerde :F al sana bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Six Degrees Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 8 diye hatırlıyorum ben gerçek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ya bence mantiksiz cunku bi yerde kilitlenir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 greeny nin dediginden oluyor o :D dizisi bile yapildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 şimdi bence tanıma derken ne kastedildiği önemli, devamlı görüştüğünmü ? asansörde "hangi kat" diyip 4 saniye muhabbet ettiğin mi ? yada 1 aylık bilmemne kampında bolca konuşup sonra hiç görüşmediğin biri mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 çok sorgulamışsın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 farketmez o benim bildiğim kadar bu araştırmanın amacı istediğin kişiye ulaşabilirsin yani diyelim ki senin fransada bi tanıdığın var türk ve sana diyolardaki fransada nicoleyi bulcaksın o tanıdığın kişiye sölüyosun hiç olmadı o gidiyo tanışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 uahea peki peki, yani bi şekilde alakamız olmuş kişilerle. ilginç aslında bi de asosyalleşiyoruz falan diolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Wikipediaya girin, random article a tiklayin, sonra o articlein icindeki linklere max 5 kere tiklayarak "Jesus Christ" adli article i bulabiliyorsunuz ilginc birsey deneyin gorun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hepimiz adem havva çocukları olduğumuza göre ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Tanımakla olmaz o iş yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ben 10 kişi çağırsam çağırdım 10 kişinin herbiri 10 kişi çağırsa onların her biri 10 kişi çağırsa topunuzu dövebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 çağırdın her 10 kişiden 5ini kesin bi yerden tanıyorumdur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ben buşa falan 2-3kezde ulaşıyorum da türkan şoray falan hikaye mesela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 6 Degrees of Separation muhabbeti iste bu, dunya'da her insan en fazla 6 insan ile birbirine baglidir teorisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 beni mamçıka osmana bağlayın o teknikleri öğrenmek istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar