Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konu dışı gündemi: kutuplaşma vs (kıtipi)yozlaşma

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

Yahu adam hollandada allaha küfür ediyor, kimsenin umurunda değil..

Burda 2 çoçuk geyik yapmış idam edelim diyorsunuz.

Amaç Türkiye'de insanları baskı altına almak.

Toplum dışarda nasıl MAHALLE BASKISI uyguluyorsa artık forumlara bile yansıdı bu olay.

Konu derin ve büyük ama zafer bizimdir :P
Sosyal ağlarda paylaş

Dalga geçmek yasak değil , küfretmek yasak . Bu kadar uzun zamandır forumdaysa kendine hakim olsaydı , tepkisini adam gibi bir dille belirtebilirdi . Ki dikkat ettiysen onun dışındaki HERKES tepkisini adam gibi belirtmiş kendisine karşı . Allah belanızı versin dedikten sonra kimse allah senin belanı versin dememiş . ****** forumunuzu diyince kimse çıkıp da asıl ben seni ****** dememiş . Bu adam şöyle bu adam böyle diye konuşmak yerine inatla adamı bu tavrından dolayı ayıplamayanlar var ben ona gerçekten çok gülüyorum . Kendisinin inançlarına ters düşen hareketler sonucunda tepkisine hakim olmayı beceremiyorsa sallamasın söylenenleri , madem yaşı büyük "çoluk çocuk herhalde aman" desin geçsin . Geçmeyi bilmiyorsa , beceremediyse onun hatasıdır , hepimiz muhtelif boklar yemişizdir , hepimiz yediğimiz bokun içine sokmuşuzdur burnumuzu yeri geldiğinde , ne bok yediysek de cezasını çektik şu güne kadar . O yüzden çıkıp da geçmişte olanlara , adamın daha önce göstermiş olduğu davranışları referans alarak yorum yapmak yerine bazılarının bık bık "kural kural kurallara uy yoksa yörünge" diye öttüğü şu forumda kuralı çiğneyen adamı gelip savunmayın .
Sosyal ağlarda paylaş

hic alakasi yok...oruc tutmamak tercih meselesidi inaniyorsan allah ile senin arandadir kimsede karisamaz.

ama dinle dalga gecmek apayri bisey sen sokakta gordugun bir adamin fiziksel ozellikleriyle bagara bagara dalga gecebiliyormusun? gecemiyorsun o zaman burdada insanlarin inanislariyla dalga gecememen lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

Recall06 said:
THARKAS said:
recall sen ne dion onu anlamadim ne alakasi var bizim konustuklarimizla allah allah ya?

Dediğim şu,

Konuştun diye burda sana küfür edenler ile oruç tutmuyorsun diye seni dövenler aynı zihniyet..

Fenerbahçe tribünü değil bura.. Nede Saidi Nursi tarikatı dergahı o yuzden burda kimse kimseyi dövmesin..

O kadar yanılıyorsun ki anlatamam
Sosyal ağlarda paylaş

acik provakasyon degil iste o
provakasyon gormek istiyorsan bahsi gecen topicde horace allah belanizi versin dedikten sonraki bolumu oku

kesinlikle artniyet yok gayet samimi, dostlar arasinda bir konusma
insanalr alinmasin diye cenemizi tutucaksak konusmayali mdaha iyi cunki baska bir topicde adam "allah kahretsin yagmur yagiyor" dediginde adami nteki gelip "ben paganim, benim inancima hakaret etme o yagmur kutsal, yagmur tanrisi belani versin!" diyebilir bu durumda siddetli yagan yagmurdan kotu yapilan oyunlara kadar hersey provakasyon sayilabilri baska bir guruba

konsolda adamin teki iksboks kotu der iksboks fanboyu kavga cikarir o zaman konsolda tartismayalim
futboplda fener galatasray amcinda fener iyi oynadi yazar buda galatasarylialra kotu oynadilar provakasyonu mu simdi

boyle boyle tartisamiycak konusamiycak duruma geliriz
biraz olgunluk ve medeniyet lazim
insanalr her hoslarina gitmiyen topicde bela okuycaksa isimiz var
Sosyal ağlarda paylaş

pwnbot said:

her mesaja art niyetle yaklasirsan verem olursun.

Viktor said:
daha once soylenmis bende baska yerlerde yazmistim
gercek hayatta islamofasitler tarafindan baski altinda tutulan genclik her gun cemberin daraldigini gordukce bu sekilde tepki veriyor
bide bunun ustune sun tzu nun ogretilerinden biri der ki
"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him"
seklinde
yobaz yada yumusatilmisiyla "dindar" islamci tayfasinin en buyuk zaafi da budur

art niyet yok diyorsun yani dela?
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:
hic alakasi yok...oruc tutmamak tercih meselesidi inaniyorsan allah ile senin arandadir kimsede karisamaz.

ama dinle dalga gecmek apayri bisey sen sokakta gordugun bir adamin fiziksel ozellikleriyle bagara bagara dalga gecebiliyormusun? gecemiyorsun o zaman burdada insanlarin inanislariyla dalga gecememen lazim.

Yahu benki yaradılışı savunmak için nasır tutmuştur ellerim bilgisayarda, gelmişim burda 2 meczubu savunuyorum..

Siz halen yasaklamak,tahamülsüzlük, bizden olmayanı yok etmek, gibi orta çağ tarzını devam ettiriyorsunuz..

İslam sizin korumanıza ihtiyaç duymayacak kadar kuvvetlidir. Allah'ı sizmi kelimelerinizle itibarlandıracaksınız?

Had bilmek lazım herkezin dini kendine..
Sosyal ağlarda paylaş

quote culuk oynamayalim sam

horace o tepkiyi verene kadar diye belirttim cunki topicde yoktu adam iki taraf yok

4-5 kisi geyik yapiyor arasinda tek bir taraf olarak

4-5 fenerli cafede galatasaray geyigi cevirirken ortama tesadufen gelen bir galatasarayli var gibi ornekliyelim

horace mesaj attiktan sonrakielr artniyetlimi?
evet
ama allah belanizi versin mesaji atarsan ve zaafiyetini gosterirsen (ki horace cabuk kizan bir adam degil aha yumusak karnim bura demis o postla)artniyete doner olay
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
pwnbot said:

her mesaja art niyetle yaklasirsan verem olursun.

Viktor said:
daha once soylenmis bende baska yerlerde yazmistim
gercek hayatta islamofasitler tarafindan baski altinda tutulan genclik her gun cemberin daraldigini gordukce bu sekilde tepki veriyor
bide bunun ustune sun tzu nun ogretilerinden biri der ki
"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him"
seklinde
yobaz yada yumusatilmisiyla "dindar" islamci tayfasinin en buyuk zaafi da budur

art niyet yok diyorsun yani dela?

viktor benim ve arkadas grubumun basin sozcusu degil ki? fakat senin su an yaptigin manipulasyondur. paladine yakismaz, karman duser bublein gucsuzlesir.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Razien said:
Xaenin said:
Konuyla ilgisi ne dediğin şeyin bana onu söyle .

Anlaşılan kuyruk acın var senin.
Neyse ne diyeceksen ömden söyle.

Muhattabın mı var benle kuyruk acım olacak ?

Açtığım başlıklar veya postlarımdan dolayı bana kıl oldun ve fırsatını buldun mu kendince ayar vermeye çalışıyorsun bu kadar basit.Neyse buraya daha fazla katletme ne söyleyeceksen ömden söyle
Sosyal ağlarda paylaş

Recall06 said:
THARKAS said:

Yahu benki yaradılışı savunmak için nasır tutmuştur ellerim bilgisayarda, gelmişim burda 2 meczubu savunuyorum..

Siz halen yasaklamak,tahamülsüzlük, bizden olmayanı yok etmek, gibi orta çağ tarzını devam ettiriyorsunuz..

İslam sizin korumanıza ihtiyaç duymayacak kadar kuvvetlidir. Allah'ı sizmi kelimelerinizle itibarlandıracaksınız?

Had bilmek lazım herkezin dini kendine..

sen once okudugunu anla sonra birilerini savunursun.
kim neyi devam ettiriyor? ben bizden olmayani yok edelimmi diyorum? ben ''yokederler'' diyorum.
ayrıca ben kendi goruslerim hakkinda bisey yazmismiyimda sen benim hakkimda yorum yapiyorsun?

islami korumakla konunun ne alaksi var? o zaman birakalim ataturk ve turk bayraginida yaksinlar ayaklar altinda cignesinler...onlari kelimelerimizlemi onurlandiracaz...onlarin korunmaya ihtiyacimi var.

mesele korumak degil bunu idrak et once...mesele buyugune saygi duydugun gibi baskalarininda inanclarina saygi duymak hor gormemek.
Sosyal ağlarda paylaş

e yani art niyet var gene o yazdığında viktor? quote'lanınca gerçekliği mi azaldı şevki yılmaz'ın dediği gibi? (:P) masumlaştırmaya çalışıyorsun da "islamofaşistlerin öcünü paticik dindarlarından alıyoruz" demişsin resmen.

dela, zaten "bizim maksadımız bu değildi" demenin anlamı yok pek farkındaysan. yapılan olay ortada ve belli, "adamı öldürmek maksadıyla sıkmadık kurşunu" diyen katil zanlıları izlenimi veriyorsunuz şu halde.
Sosyal ağlarda paylaş

Razien said:
Xaenin said:
Razien said:
Xaenin said:
Konuyla ilgisi ne dediğin şeyin bana onu söyle .

Anlaşılan kuyruk acın var senin.
Neyse ne diyeceksen ömden söyle.

Muhattabın mı var benle kuyruk acım olacak ?

Açtığım başlıklar veya postlarımdan dolayı bana kıl oldun ve fırsatını buldun mu kendince ayar vermeye çalışıyorsun bu kadar basit.Neyse buraya daha fazla katletme ne söyleyeceksen ömden söyle

Bence sen kompleks yapmışsın . Sana ayar vermeye kalksam burayı seçmezdim merak etme .
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...