Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elf ve cüce düşmanlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:
Fenerliyim ve cüce seviyorum. Cüce seni seviyorum sfsd. Böyle çürütürüm adamın iddasını. Gizli kozumu oynamak zorunda bırakıyorsunuz beni. Elflerin bazı tercihleriyle ilgili konuşmak istemiyorum.

İçten içe seviyorsundur sen elfleri, kim bilir kaç kere yavşamışındır elf dilberlerine rp ayağına... :P
Mesaj tarihi:
yalnız ben "güzel bir dwarfa benzemek" olayına takıldım. "güzel dwarf" kısmı birazcık oxymoron olmuyomu?
dişilerinin bile sakalları filan var ya, erkeğini dişisinden ayıramadığın bi türü nasıl güzel-yakışıklı diye ayırabilirsin ki:P
Mesaj tarihi:
Aquila haklı aslında, hepimiz kardeşiz. Hatta dwarf diye bişey yok aslında, onlar elf. Dağda madende çalışırken çıkan çling çlong sesleri yüzünden dağ elflerine dwarf denmiş.

Shadow bu sorunun cevabı bende yok ne yazık ki. Kaede sendeyiz.
Mesaj tarihi:
Ya şu dwarfların dişilerinin sakalları olduğu geyiğini kim ortaya attı çok merak ediyorum. LotR'un filminde öyle bir replik vardı tamam da ben onca kitap okudum sakallı dwarf bayanlardan bahsedildiğini görmedim. Ne ME'de ne de herhangi bir realmde. Tamam FR'de cücelerin kadınlarının favorilerini kesme biçiminden hoşlandığı falan söylenir de, yok öyle gür sakallılık falan. FR Campaing Sett.te çok güzel çizilmiştir bence dişi dwarflar insanların zihninde öyle yer etmeliler.
Mesaj tarihi:
Yahu Dwarf dediğin, bodur bir kıl yumağı.

Erkeklerine baktığında deriden çok (BAYAĞI ÇOK) kıl görürken, kadınları mı güzel olacak allah aşkına? Niye Dwarf kadınları bu kadar arka plandalar sanıyosunuz? "Kıllı bodur kadın" fikri geniş kitlelere açılırsa FRP dünyası bir daha kendine gelemez de ondan.
Mesaj tarihi:
FR de geçiyor sakallı oldukları. Favori değil bildiğin sakal diye geçiyor.
DL tiksindiğim bir setting, bilgim yok, ne desem yalan olur.
PS de hiç bir yerde bahsi geçtiğini hatırlamıyorum.
ME ile bilgim üçlemeden öteye geçmiyor, bilemem.

Güzellik derken dwarf standartlarına göre; sakal rengi, çenenin kareliği, vücudun dikdörtgenligi gibi asdf
Mesaj tarihi:
FR de Thibbledorf Pwent in Catti-Brie a sakal uzatması için sürekli baskı yapmasından dolayı ordaki cüce dişilerinin de bol sakallı olduğu sonucuna varabiliyoruz:)

LotR da kitapta varmıydı hatırlamıyorum ama filmde Gimli diyodu sanırım cüce kadınlarının sakallı olduğunu bu yüzden dışarıdakilerin erkeklerle dişileri ayıramadıklarını falan filan...

diğer kurgulardakileri bilmiyorum=)
Mesaj tarihi:
FR'de dediğin doğru o konuşmalardan yola çıkarsak cüce kadınları sakallı olmalılar :D Ama ME'de ne Lotr nede Silmarillion'da yada başka bir kitapta cüce kadınların sakallı oldukları açıkça yazmıyor hatta filmdeki geyiğin kitapta olduğundan bile emin değilim hatırlamıyorum.

O cüce kadın resmini koyabilirmisin yukardaki arkadaş şimdi yazarken adını unuttum dönüp bakmaya üşeniyorum :D
Mesaj tarihi:
Birincisi neden Tarya hala onu çözemedim.

İkincisi, dwarf kadınları öyle kocaman kocaman sakallı olmaz. Sadece günlük hayatta "kıllı kadın" diye tanımladığımız tarzda oluyor.
Yani en fazla kirli sakalı oluyor, yoksa direk upuzun dede sakalıyla dolaşmıyorlar :)

Yani en azından FR, DL, WH, WC'de böyle. ME'te zaten hiç dwarf female gözükmüyor.
Mesaj tarihi:
Tarya abi işte. Tarja tarya ne farkeder

Şimdi kanıt veremiyorum ama öyle sakal bırakan hatta ören şekil veren falan dwarflar var. Tabi bizim normlarımıza göre çok çirkin bi görüntü olduğu için ilüstrasyonlarda görmüyoruz bunları.

Bide googledan dwarf female falan diye aratmıştım, cıblak hatun resmi vardı. Çizim ama, çıplak dwarf hatun. Milletin amma garip fantazileri var ha.
Mesaj tarihi:

Yalnız resmi scanlerken dwarf kadınlarının genellikle sakal uzatmadığını okudum. (FR campaing settings'te yazıyor.) Demekki temiz yüzlü bayanlar geneli.

Bu arada ME'de hiç bir yerde cüce kadınların sakal uzattığı geçmiyor. 2. filmde gimli attan düştükten sonra mı ne Aragorn "sorun sakallarda" diye bir espri yapıyordu.

Bir de favori repliğinden eminim FR'de geçiyor diye hatırlıyorum.
Mesaj tarihi:
axedice said:
Tarya abi işte. Tarja tarya ne farkeder

Şimdi kanıt veremiyorum ama öyle sakal bırakan hatta ören şekil veren falan dwarflar var. Tabi bizim normlarımıza göre çok çirkin bi görüntü olduğu için ilüstrasyonlarda görmüyoruz bunları.

Bide googledan dwarf female falan diye aratmıştım, cıblak hatun resmi vardı. Çizim ama, çıplak dwarf hatun. Milletin amma garip fantazileri var ha.

e elbette vardır,
günlük hayatta bile bıyığı, sakalı çıkan, sürekli ağda yaptırmak zorunda kalan kadınlarla karşılaşıyoruz.

ama işte her dişi dwarf da, erkek dwarf gibi 30 santim sakalla dolaşıcak diye bir şart koşmaz bu.
en fazla birkaç santim uzayanlar vardır, sakallarını örerler.
Mesaj tarihi:
ya diciples 2 de vardı kralice, böle sakal diyemiycemde favori gibi bira alta iniyodu, öle düşünmüşümdür ben hep, lakin hatunda bi göz vardı böle derin derin böle puslu falan nerdeyse gri mavi renkli, abooooov demiştim
Mesaj tarihi:
Disciples'da beğene beğene onu mu beğendin be Cüce? Succubus'lar bile daha güzel bence o cüceden.

Bir de arkadaş resim koymuş yukarı, zenci cüce var orda, o da enteresan.

Niye allayıp pullamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum, hiçbir fantezi dünyasında adam akıllı öne çıkan bir dişi cüce yokken, yazarlar bile elf kadınlarının efsanevi güzelliğini sayfalarca anlatırken cüce kadınlarını kullanmaktan kaçınmışken "Ama o sakal değildir, tüydür" falan tarzı açıklamalar yeterli gelmiyor cüce kadınlarının iticiliğini örtmeye. "Bacağım kadar, kıllı, bodur bir dişi"dir gözümde cüce kadınları, hep de öyle kalacak.
Mesaj tarihi:
biz aksinimi sölüyoruz,

Ama cüce kadınları iyyyyğ öeeeeğğğğ dieye bişi yok diyoruz, birincisi bu ikincisi cüceler kötü kokar nerden cıktı lan? bira kokusu kötü gelir tabi ibiş elflere.
Mesaj tarihi:
Allience günlerimde (haliyle dwarftum) female priest oynatırken isveçli bi arkadaşım vardı simeon diye. Bigün bana demişti ki türk kızlarını hep wowun female dwarflarına benzetiyorum. Deliganlı ne alaka dedim, genel yapıları çok benziyor kurcalama dedi. Bu da böyle bi anımdır.
Mesaj tarihi:
elfler feminen cuceler masculendir

bu yuzden elf erkekleri default gay modda gelirken cuce hatunlarida migde bulandirici derecede erkeksidir

aralarindaki kavganin sebebide budur zaten

cuce hatunlar elf hatunlari cekememkte ve sinirlenmektedir ancak elf erkekelrine hastadirlar
elf erkekleri gay olduklari icin cucelere kidlirlar kaba saba gorurler
cuce erkekleri bu ibis gay elf erkeklerini adam yerine koymazlar

elf hatunlari ise Viktor isimli human a hastadir koskcoa elf koyunde bir tane gay olmiyan elf erkegi olmadigi icin gozleri hep disardadir boyle

sap kalan elf erkeklerininde kompleksi burdan gelir iste

elflerin cogalamama sebebide budur
  • Yeni Oluştur...