Passanger Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Dl hakkında konuşursak cüceler elflerden üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Lotr'da elfler > cüceler, DL'de ve FR'da cüceler > elfer. Bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 irl, sae > xunn sry dats jus teh way it s =(89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Cuce powns you all ama paşa lokumum benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sen önce 70 ol fdas ayh topic amacından sapmasın, şey elfler filan, cücü elf, hmm cüceleri severim ben, hatta bikaç sene öncesinden değişik olarak bazen elflere kıl bile oluyorum, ama yine de elfler önde hala ^^ cüceler çok, eö, cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Cuce falan yalan DROW varken Usstan zhah dosst ustanla dost oldum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bı ara ne kasmıştık drow ca orenmıştik derdimiz neymiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 lotr da bıle elf ler okadar uber dber yaratıklar deıller unutmayın legolas kı balrog u gordgunde altına kacıran abımız deılmıydı... sadece fılmı ızleyıp konusmayalım lutfen ...cuce ustun ırk:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ozon said: lotr da bıle elf ler okadar uber dber yaratıklar deıller unutmayın legolas kı balrog u gordgunde altına kacıran abımız deılmıydı... sadece fılmı ızleyıp konusmayalım lutfen ...cuce ustun ırk:P gimli emin ol cahilliğinden sıçmamıştır :D balrogları bilen adam heralde altına sıçar isterse legolas olsun ama yukardaki doğru lotrda elfler ezer fr de cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mortis said: Cuce falan yalan DROW varken Usstan zhah dosst ustanla dost oldum asdasd Hadi ordan rothe iblit PS : Yok öyle bişey FR de cüceler ezer falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Dwarf=Elvens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Saeros said: irl, sae > xunn sry dats jus teh way it s =(89 u R liek, sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 helms deep'e 3-5 orc geliyo legolas 3 bucuk atıyo, ne cesareti ne adamlığı, ki legolasda işte düzgünlerinden bu elflerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Fenerliler elf sever, galatasaraylılar cüce. Elfler sinsidir, çirkeftir, çenebazdır; tartışmaya gelmez, şarabı kadehten içerler. Cüceler daha babacan, cesur, sıcak kanlıdır, birayı KUPA'dan içerler. Heyt be fanatik RP'si yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Fenerliyim ve cüce seviyorum. Cüce seni seviyorum sfsd. Böyle çürütürüm adamın iddasını. Gizli kozumu oynamak zorunda bırakıyorsunuz beni. Elflerin bazı tercihleriyle ilgili konuşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 benı sevmiyen ölsün valla onun içinde artık ilac cıkmış, belki toparlanır bi derece elf milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 zydar said: 7 senedir FRP oynar oynatırım. Bir sürü hikaye duydum değişik dünyalarda fakat abicim hepsinde de cüceler ile elfler birbirini hiç sevemedi. Nedir bunu nedeni? Kedi köpek kavgası gibi. elfler chaotic good'tur, dwarflar lawful good'tur. elfler dışarıya kapalıdır, dwarflar ticaret adamı olduğundan herkese açıktır. elfler şarap içer salata yer, dwarflar bira içer et yer. elfler ok kullanır, dwarflar balta. elfler uzaktan savaşmayı sever, dwarflar göğüs göğüse çarpışmayanı adam yerine koymaz. elfler büyü adamıdır, dwarflar büyüyü sevmez. elfler narin ince vücutludur, dwarflar kalın şişman vücutludur. elfler yan gelip yatıp festivallerle yaşar, dwarflar çalışkan karınca misali didinip durur. elfler "ben herkesten üstünüm" triplerindedir, dwarflar kafa gömer. elfler çok temizdir, dwarflar pistir. elfler kılsızdır, dwarflar sakallıdır. elfler keskin silah sever, dwarflar büyük silah sever. elfler elftir, dwarflar dwarftır. e ortaya kırmızıyla yeşil gibi iki zıt kutup çıkınca da birbiriyle hiç uyuşamazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 lol Bone :D.. Dıstan gözüken farklar bunlar evet ama tabi işin bide acı tarafı var :) Cüce ve elf olayının Tolkienden bile önce basladıgını biliyoruz fakat gözler önüne serilen ve fantastik kültürde ilk kullanılan ayrım Lord of the Rings™ da başlar..Bu kısmı ayrıntılı sekilde inceliycez önümüzdeki günlerde (insallah :) ) simdilik forgotten realmste nasıl bu düşmanlıgın basladıgına bakalım.. Nym denen bi Drow var..umarım ismini yanlıs hatırlamıyorumdur..Elf ve cüceler gayet dost barıs yanlısı degillerdi elbette ama (su sıra 1300 civarında wizards tarihi diyelimki 4000 yıl önce)elflerin bi sehri saldırı altındadır ve son anda cuceler yardıma gelirler ve buyuk bır zafer kazanılır.Dostluklar kurulur ve o zamanki bakıs acısıyla asla bozulamayacak bır dostluktur bu(bakın Ao nun isine) ama Nym denen drowumuz (bakınız Icewind dale 2)bu zaferde kazanılan ganımetlerın bazılarını calar ve cuce elf saflarına yerlestırır..sonuc ortadadır..yuzyıllar boyu surucek kuskunluk bu sekılde baslar.. Ayrıntılı vericem ama vakit iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 said: elfler "ben herkesten üstünüm" triplerindedir, dwarflar kafa gömer. Ownd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 axedice said: Fenerliyim ve cüce seviyorum. Cüce seni seviyorum sfsd. Böyle çürütürüm adamın iddasını. Gizli kozumu oynamak zorunda bırakıyorsunuz beni. Elflerin bazı tercihleriyle ilgili konuşmak istemiyorum. Cüceler de hermafrodit GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Kaede eski bir konuşmasında demiş ki : said: ...Tarya profilden çok tatlı hatun aslında, güzel bi dwarfa benziyo tam... Şimdi mi hermafrodit oldu dwarflar? Gelişerek değişiyosun bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Farinal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ahahhahaha asdasds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 tarya kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 nightwish in eski solisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 axedice fii tarihinde said: Benim bindiğim uçağa Gay Force One derler o kadar hardcore um yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 4.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Saeros said: irl, sae > xunn sry dats jus teh way it s =(89 u R liek, sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 helms deep'e 3-5 orc geliyo legolas 3 bucuk atıyo, ne cesareti ne adamlığı, ki legolasda işte düzgünlerinden bu elflerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Fenerliler elf sever, galatasaraylılar cüce. Elfler sinsidir, çirkeftir, çenebazdır; tartışmaya gelmez, şarabı kadehten içerler. Cüceler daha babacan, cesur, sıcak kanlıdır, birayı KUPA'dan içerler. Heyt be fanatik RP'si yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Fenerliyim ve cüce seviyorum. Cüce seni seviyorum sfsd. Böyle çürütürüm adamın iddasını. Gizli kozumu oynamak zorunda bırakıyorsunuz beni. Elflerin bazı tercihleriyle ilgili konuşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 benı sevmiyen ölsün valla onun içinde artık ilac cıkmış, belki toparlanır bi derece elf milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 zydar said: 7 senedir FRP oynar oynatırım. Bir sürü hikaye duydum değişik dünyalarda fakat abicim hepsinde de cüceler ile elfler birbirini hiç sevemedi. Nedir bunu nedeni? Kedi köpek kavgası gibi. elfler chaotic good'tur, dwarflar lawful good'tur. elfler dışarıya kapalıdır, dwarflar ticaret adamı olduğundan herkese açıktır. elfler şarap içer salata yer, dwarflar bira içer et yer. elfler ok kullanır, dwarflar balta. elfler uzaktan savaşmayı sever, dwarflar göğüs göğüse çarpışmayanı adam yerine koymaz. elfler büyü adamıdır, dwarflar büyüyü sevmez. elfler narin ince vücutludur, dwarflar kalın şişman vücutludur. elfler yan gelip yatıp festivallerle yaşar, dwarflar çalışkan karınca misali didinip durur. elfler "ben herkesten üstünüm" triplerindedir, dwarflar kafa gömer. elfler çok temizdir, dwarflar pistir. elfler kılsızdır, dwarflar sakallıdır. elfler keskin silah sever, dwarflar büyük silah sever. elfler elftir, dwarflar dwarftır. e ortaya kırmızıyla yeşil gibi iki zıt kutup çıkınca da birbiriyle hiç uyuşamazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 lol Bone :D.. Dıstan gözüken farklar bunlar evet ama tabi işin bide acı tarafı var :) Cüce ve elf olayının Tolkienden bile önce basladıgını biliyoruz fakat gözler önüne serilen ve fantastik kültürde ilk kullanılan ayrım Lord of the Rings™ da başlar..Bu kısmı ayrıntılı sekilde inceliycez önümüzdeki günlerde (insallah :) ) simdilik forgotten realmste nasıl bu düşmanlıgın basladıgına bakalım.. Nym denen bi Drow var..umarım ismini yanlıs hatırlamıyorumdur..Elf ve cüceler gayet dost barıs yanlısı degillerdi elbette ama (su sıra 1300 civarında wizards tarihi diyelimki 4000 yıl önce)elflerin bi sehri saldırı altındadır ve son anda cuceler yardıma gelirler ve buyuk bır zafer kazanılır.Dostluklar kurulur ve o zamanki bakıs acısıyla asla bozulamayacak bır dostluktur bu(bakın Ao nun isine) ama Nym denen drowumuz (bakınız Icewind dale 2)bu zaferde kazanılan ganımetlerın bazılarını calar ve cuce elf saflarına yerlestırır..sonuc ortadadır..yuzyıllar boyu surucek kuskunluk bu sekılde baslar.. Ayrıntılı vericem ama vakit iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 said: elfler "ben herkesten üstünüm" triplerindedir, dwarflar kafa gömer. Ownd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 axedice said: Fenerliyim ve cüce seviyorum. Cüce seni seviyorum sfsd. Böyle çürütürüm adamın iddasını. Gizli kozumu oynamak zorunda bırakıyorsunuz beni. Elflerin bazı tercihleriyle ilgili konuşmak istemiyorum. Cüceler de hermafrodit GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Kaede eski bir konuşmasında demiş ki : said: ...Tarya profilden çok tatlı hatun aslında, güzel bi dwarfa benziyo tam... Şimdi mi hermafrodit oldu dwarflar? Gelişerek değişiyosun bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ahahhahaha asdasds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 tarya kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 nightwish in eski solisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 axedice fii tarihinde said: Benim bindiğim uçağa Gay Force One derler o kadar hardcore um yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar