Awake Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ermenistan maçları inşallah olaysız geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hırvatistan ingiltere ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 2.GRUP Yunanistan İsrail İsviçre Moldova Letonya Luksemburg bu grup güzelmiş :D keşke isviçre yerinde biz olsaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 DeBuffAndHeal said: Grubumuz. Turkiye BElçike bosna Hersek ermenistan Estonya İspanya Grup bu mu?Son torbadan Estonya gelmiş,san marino,andorra falan yerine nesi iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 İngiltere - Hırvatistan aynı grupta şansa gel hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 2 tane tecavüzlük maç var. 1) türkiye-ermenistan 2) hırvatistan-ingiltere. ahahaha 10 dakikadır gülüyorum ya,inGGiltere maçını çok merak ediyorum ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Awake said: 2.GRUP Yunanistan İsrail İsviçre Moldova Letonya Luksemburg bu grup güzelmiş :D keşke isviçre yerinde biz olsaydık. Şaka mı?Umarım bu grubun dengesizliği yüzünden dünya kupasında olması gereken takımlar,bir şanssızlığa kurban gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ermenistan'a 8 atmayan milliler ülkeye gelmesin diyorum,Grup 1.liği için ispanyayı bence kolay deviririz ahım şahım top oynamıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 umarım ilk ermenistan macı burada olur ilk orada olursa onlar kesin itlik yaparlar ve buraya geldiklerinde karşılık vercez diye bokunu çıkarırız büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Grubu beğendim, 1.torbadan kim gelirse gelsin zorlanacaktık zaten. Özellikle 3.torbadan Belçika gelmesi iyi oldu. İspanya ile birlikte fark yaparız arkadakilere ama 1.,2. belli olmaz. Bir de 9 grubun en kötü 2.si playoff'a kalamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 İspanya öyle über top oynamıyo ama adamlar bütün turnuvalara gidiyolar. Bu sefer biz birinci oluruz değişiklik olur umarım. Uzun zamandır adam gib bir takıma karşılaşmıyoduk, o açıdan iyi oldu aslında. Milli bi ruh yakalar adam gibi mücadele edince yeneriz biz. Fatih Terim'in ve Denizli'nin zamanında oynadığımız Almanya , Hollanda maçlarını ahtırlıyorum da ne kadar gaza gelip izliyoduk. Ve ne kadar güzel oynuyoduk yenemediğimiz maçlarda bile galibiyeti kaçıran taraf oluyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 said: ombakkombak Üye § 23 Nov 2007, 22:31 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ermenistan çıkmasın kriz çıkar. Ermenistan Azerbaycan aynı gruba düştü bu sene mesela maçlar oynanamadı. -------------------------------------------------------------------------------- Sofular haram demişler, şu aşkın şarabına, Ben doldurur ben içerim. Günah benim kime ne? Ne uğursuzum lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Luinir said: Bir de 9 grubun en kötü 2.si playoff'a kalamayacak. Evet buna dikkat çekmek lazım, son torbalardan gelen takımlara atılan farklar önemli. Zannediyorum ki sonuncu olan takıma karşı yapılan maçlar en kötü ikinciyi belirlerken dikkate alınmayacak çünkü grubun bir tnaesinde bir takım daha az var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Grup süper bence Bosna-Belçika-Estonya falan rakip olamaz ilk iki garanti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Son şampiyon otomatik katılmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 aktiftablet said: Son şampiyon otomatik katılmıyo mu? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Çok eskiden falan katılıyo muydu peki? NErden kalmış aklımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 2002'ye kadar katılıyordu sonra kaldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Grup 7 zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 tabi daha çok zaman var ama takımların şu anki durumlarına bakılırsa 2lik garanti gibi.ama daha kim öle kim kala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 2. olursak en kötü 2. olmayız en azından. 7den veya 1den çıkabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 1-6 zor gruplar. Bu gruptan da çıkmalıyız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 İngiltere katılamıyordu diye hatırlıyorum ben,gazetelerde öyle birşey okumuştum.Yanlış mı hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 o avro2008 bu dünya kupası 2010 :P yav fikstür fln ne zaman belli olcak kim kimle ne zaman nerde :F hadi ne zaman olduğu önemli değil de maç sıralaması önemli inş ilk 2 maçtan biri deplasmanda ispanya ile olur:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar