Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Dünya Kupası Elemeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Awake said:
2.GRUP
Yunanistan
İsrail
İsviçre
Moldova
Letonya
Luksemburg

bu grup güzelmiş :D keşke isviçre yerinde biz olsaydık.

Şaka mı?Umarım bu grubun dengesizliği yüzünden dünya kupasında olması gereken takımlar,bir şanssızlığa kurban gitmez.
Mesaj tarihi:
umarım ilk ermenistan macı burada olur ilk orada olursa onlar kesin itlik yaparlar ve buraya geldiklerinde karşılık vercez diye bokunu çıkarırız büyük ihtimalle
Mesaj tarihi:
Grubu beğendim, 1.torbadan kim gelirse gelsin zorlanacaktık zaten. Özellikle 3.torbadan Belçika gelmesi iyi oldu. İspanya ile birlikte fark yaparız arkadakilere ama 1.,2. belli olmaz. Bir de 9 grubun en kötü 2.si playoff'a kalamayacak.
Mesaj tarihi:
İspanya öyle über top oynamıyo ama adamlar bütün turnuvalara gidiyolar. Bu sefer biz birinci oluruz değişiklik olur umarım.

Uzun zamandır adam gib bir takıma karşılaşmıyoduk, o açıdan iyi oldu aslında. Milli bi ruh yakalar adam gibi mücadele edince yeneriz biz. Fatih Terim'in ve Denizli'nin zamanında oynadığımız Almanya , Hollanda maçlarını ahtırlıyorum da ne kadar gaza gelip izliyoduk. Ve ne kadar güzel oynuyoduk yenemediğimiz maçlarda bile galibiyeti kaçıran taraf oluyoduk.
Mesaj tarihi:
said:
ombakkombak
Üye
§ 23 Nov 2007, 22:31 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ]
--------------------------------------------------------------------------------
Ermenistan çıkmasın kriz çıkar. Ermenistan Azerbaycan aynı gruba düştü bu sene mesela maçlar oynanamadı.

--------------------------------------------------------------------------------
Sofular haram demişler, şu aşkın şarabına,
Ben doldurur ben içerim. Günah benim kime ne?
Ne uğursuzum lan...
Mesaj tarihi:
Luinir said:
Bir de 9 grubun en kötü 2.si playoff'a kalamayacak.

Evet buna dikkat çekmek lazım, son torbalardan gelen takımlara atılan farklar önemli. Zannediyorum ki sonuncu olan takıma karşı yapılan maçlar en kötü ikinciyi belirlerken dikkate alınmayacak çünkü grubun bir tnaesinde bir takım daha az var.
Mesaj tarihi:
o avro2008
bu dünya kupası 2010 :P

yav fikstür fln ne zaman belli olcak kim kimle ne zaman nerde :F hadi ne zaman olduğu önemli değil de maç sıralaması önemli inş ilk 2 maçtan biri deplasmanda ispanya ile olur:F
  • Yeni Oluştur...