deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Marveloth; res. hem crit dmg. reduce verir hem de crit chance reduce, haberin olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 valla ilgincmiş olabilir blizzard resilence'a "dmg red agains merveloth" vermiş labilir tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Reumer said: sen kalktın 1800 e ulasilamaz dedin.ne biliyim ben senin neden bahsettigini.. Marv: "900 spelldamage ile ben arenada 700-crit 1100,1200 tickliyorum. ap yi saymadan." Demis iste adam, burdan bilebilirsin :) Sonra diyosun ki "adam gibi oku" falan, geriyorsun ortami. Yapmayin etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 1800 dmg lafını ortaya kim atti baggio?marvelothmu? hayır ben o adama cevap yazıodum.o adamın mesajını oku?neden bahsetmis arenadanmı BT droplarındanmı?adam demis BT droplariyla ulasılıo bende adamın iddiasına yorum yaptm. tartısmanın ilk basında zaten arena lafı gecmıodu.sende bastan oku o zaman baggio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Reumer said: 1800 dmg vurulur diyen ilk senmisin?diilsin. Abi konu bana patlıyacak yanlız :D, 1800 dps lafı ilk benden çıktı. (bu sefer kesin ban yedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 freemoon yaktn beni zaten sen ya lol attın bi taş kaçtın gittin bide mesajınıda editlemissin ilk attigin suanda anlasılıo o an anlasılmıodu tam.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Gerekli yerlerde italik, underline vs. kullandigim halde anlatamamisim derdimi sanirim, caresiz kaldim onun icin, kader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Valla pardon ya, bir deli taşı attı gitti proje çizerken, 40 akıllı burda amma cebelleşmişsiniz taşı çıkaracam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 *Hayat sevince güzel, sevince ayrı güzel, bir kuşu kelebeği..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 E tartışmayı kazanana madalya fln yokmu? Ohoo boşnamı dil döktük okadar. Bidaha tartışmiycam ozaman kimseyle iyi pati olucam. SiZiSeViYoRuM Blizz'in kişisel nerfi Ben resil adama büyü atınca damagelarımda azalma oluyo. Banane kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 aman be abi üzülmeyin hayat boş pompala coş üzme tatlı canını salla patlıcanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 oha yeni talent şaka gibiymiş.inşallah 10 dakka felan cd koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Abi arada patlamış mage muhabbetine ama frost trap'in multiple target olayı ne yahu, abartmışlar. Hunter'a biryerden verip bir yerden alıp buff'lı tutuyor topoşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Multi trap vardı zaten freezing için, ilk trapi koyuyorsun 30 saniye sonra cd hazır ama trap yerde 1 dakika kalıyor biri gelip basarsa üstüne sen o an 2. bir hedefide trapliyebiliyorsun. PvP de işe yararmı bilmiyorm trinketle çıkılabiliyor ben şahsen tercih etmem freezing trap çoğu classa karşı ama heroiclerde falan baya iyi oluyordu 2 trap zamanlamayı iyi ayarlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ahah ben yanlış anlamışım ya, gidip tek traple birden fazla adam diye anladım, oha gidip kahve olduruyorum ben beynim durmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 magelre de 2 sheep atsın locklar 2 fear atıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Gelicek gelicek, ben ümitliyim WoLK ile mass sheep kesin gelicek. Shade of aran boşamı atıyor mass sheep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 AGA'lar yeni bi oyun buldum orç rougeler falan var, wow ezik. Burda boşuna tartışmayın gelin orda kasın pvpsi falan da süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Reumer said: ya o diilde 1800 dmg a bir mage nası cıkıo bende onu anlayamadım bu kadar konusma arasında lol http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kirin+Tor&n=Zoltak Yaklaşmış bu adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bu armory kaale alınmayacak kadar saçma. 4k hp lol. Daha bosslaın aoe damageındna kurtulamayan bi class zaten dps yapamadan ölür :) Gösteriş olsun diye toplanmış itemlar. Ve zaten o spell damage'ın yarısı buff nerdeyse. Komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 SoulCube said: magelre de 2 sheep atsın locklar 2 fear atıyordu Hacı lock'lara bir spell vermişler, CC oldugu halde... DAMAGE VERIYORSUN!1 *dramatic silence* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Lockun başka ne CCsi var acaba birde onu sormak lazım tabi. Bu arada CCdeyken dmg veremeyen mage dışında kim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Hunter, Rogue, Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Hunter,rogue,warrior(main target) :P PS : Druidde rootta var ama 1 sn =P birde lockta lolcoil var oda cc =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Rogueda crippling poison varken dmg veremiyor mu? Druid root yapınca dmg veremiyor mu? Hunter frost Traplediğinde dmg veremiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar