ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Bir gün , yarı ogre yarı güvercin bir arkadaşın canı sıkıldı. Bir elma ağacının tepesinde halay çekmeye başladı. Ama hala sıkılıyordu. Çünkü tek başına halay yetersizdi. Sonra birden bir ses duydu. Yarı Tauren yarı Nightelf olan arkadaşı bürodan gelmişti. Trafik çok fazlaydı. Arabamın içinde sıkıştım kaldım. Dedi arkadaşı. Ogre döndü. "Halay çekelim" dedi kalın sesiyle.Beraber halay çektiler. Ancak ikisinin de kanında kender kanı vardı. yine sıkıldılar. Napsak Napsak derlerken Komşu Wrym geldi. Dedi ki "sıkılıyorum hadi horon tepelim." Ve kardeş kardeş horon teptiler. Ancak müzik eksikti. Dir en Grey The Final parçasını açmaya karar verdiler böylece. açtılar ve horon teptiler. Sonra da evlerine gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 heyt be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 geçmişlerinde çok acı bişey olmuş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 yazar bize niye bayrak sevgisini anlatmaya çalışmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 antikor said: geçmişlerinde çok acı bişey olmuş heralde Sen de yarı ogre yarı güvercin olsan sen de horon teperdin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 sıradaki parçamız ismail türütten geliyor..tüm sevenlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bence en korkunç canlı yarı arenda yarı insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 hem insan aynı zamanda saclarını maviye boyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 oradaki kan neyi temsil ediyor acaba? ya da güvercin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Selam bende burdayım aranıza yeni katıldım. 32-1m21mc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 hö O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Hadi beyler daha bitmedi, 5 dakka kaldı hadi...OOooOOOOO oleeeyyy oleeeeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 husker stadtaki de sendin dimi? dooru söle bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 antikor said: husker stadtaki de sendin dimi? dooru söle bak Milli takıııım oleeey milli takııım oleeeeyyyy Yok ben değildim vallaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bende senden şüpeleniyorum !! bak eğer oysan doğru söyle..yada burda söylemek istemiyosan bi doktara filan görün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bu topiği ilginç ya da komik bulmadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 MESAJ YAZMA OZAMAN !!!111birbir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 HELAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yarı ogre her bi boka penaltı alıyo lan onun yerine archon olur lvl adjustment alırım ya zaten minatour açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar