Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oral seks kanser yapıyormuş

zydar

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:
Oda günah diye biliyorum.Zaten prezervatifsiz kötü seyler olur anal'da ::o
Kendimi Tikky cemal gibi hissettim ben kacıyorum iyi geceler

Temizlenmezsen, evet olur. Penis ucu iltihabı olursun. 10 günden fazla sürür 3 ayrı krem sürmek zorunda kalırsın. Cinsel orgnaın tamamen istisnasız kabuk başlar her santimetrekaresi. işerken bile canın acır. 150 tane yatma pozisyonundan sadece sırt üstünü yapabilrisn. geceler ve iş hayatı zindan olur. sokak da yürüyemzsin eşofmandan başka bşi giyemezsin.

Kısacası bir erkeğin yaşayabilceği en pis ve abzürt hastalıklardan biridir. Çok can yakar. ha sonra ilaçlarını ve antibiyotiklerini kullanırsan kremler vs. geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

CaNNi said:
@zydar kuyruk acısı sezdim :P

sus sus :d hayatımın en kötü dönemlerinden biriydi. tarif edemem yani. dikaktli olun temizlenin ilişkiden sonra. bu ilişki türleriyle alaklı deil. genel bir bilgi. bir tür deneyim. azıma eden bir deneyim ama olsun ben yaşadım siz yaşamyın diye yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

mADmaXimus said:
Her konuyu dine cekmek zorunda insanlar
O zaman kutsal kitaplarda yazilan seylerin bilim tarafindan yanlisliginin kanitlanmasi, o da mi raslanti?

neyse konuya donelim,

Hayatta yedigin, ictigin, giydigin, yaptigin hersey kanser riskini arttiriyor o yuzden bosverin siz eglenmenize bakin ehehe :D

+1234

yani yediimiz cubuk kraker bile risk abi naapcan yapcak bişi yok bi tek oysa cıkartalım hayatımızdan...?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bel soğukluğu da yıkamamaktan ve ilişki sonrası tuvalete gitmemekten oluyormuş. Arkadaşın başına 2 sefer geldi. Doktor ilişkiden önce bol bol su iç bitince de işe demiş. Hatun kişide iltahap varsa onun sana geçmesiyle oluyomuş ve iltahapı senin atman 3 ayı buluyormuş.
Birsürü ilaç kullanıyomuşsun hatta bi tanesi habire sarı sarı işettiriyomuş ve her taraf köpük oluyomuş. Pisuvarlarda falan başkasın yanında işeyemeyecek kadar diyeyim :)
Doktora çabuk gidilmezse köpeklen ilişkiye girilerek çözülen durum sdfs.

Edip: Bizim okul servisi kalabalık oluyor. Ve otobüs fren yaptıkça arkadaş doruk noktasına ulaşıyormuş. Derste önünde bi kız eğilse boşalıyormuş. Yani o kadar lanet birşey bu bel soğukluğu :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...