Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Diğeri nasıl günah olabilir yahu? Çocuklar leylekle mi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Oda günah diye biliyorum.Zaten prezervatifsiz kötü seyler olur anal'da ::o Kendimi Tikky cemal gibi hissettim ben kacıyorum iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Masticore said: Oda günah diye biliyorum.Zaten prezervatifsiz kötü seyler olur anal'da ::o Kendimi Tikky cemal gibi hissettim ben kacıyorum iyi geceler Temizlenmezsen, evet olur. Penis ucu iltihabı olursun. 10 günden fazla sürür 3 ayrı krem sürmek zorunda kalırsın. Cinsel orgnaın tamamen istisnasız kabuk başlar her santimetrekaresi. işerken bile canın acır. 150 tane yatma pozisyonundan sadece sırt üstünü yapabilrisn. geceler ve iş hayatı zindan olur. sokak da yürüyemzsin eşofmandan başka bşi giyemezsin. Kısacası bir erkeğin yaşayabilceği en pis ve abzürt hastalıklardan biridir. Çok can yakar. ha sonra ilaçlarını ve antibiyotiklerini kullanırsan kremler vs. geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 @zydar kuyruk acısı sezdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 CaNNi said: @zydar kuyruk acısı sezdim :P sus sus :d hayatımın en kötü dönemlerinden biriydi. tarif edemem yani. dikaktli olun temizlenin ilişkiden sonra. bu ilişki türleriyle alaklı deil. genel bir bilgi. bir tür deneyim. azıma eden bir deneyim ama olsun ben yaşadım siz yaşamyın diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Masticore said: Sünnet olan bir insanın olmayana göre aids kapma riski'nin %60 daha az olması , Müslümanlarca günah olarak kabul edilen Oral sex'in kanser riski taşıması. Bunlar raslantımı 8-) Şu listeye abdest almayı da ekleyelim ahah. Hadi bakalım ataistlar gelin burda kapışalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Her konuyu dine cekmek zorunda insanlar O zaman kutsal kitaplarda yazilan seylerin bilim tarafindan yanlisliginin kanitlanmasi, o da mi raslanti? neyse konuya donelim, Hayatta yedigin, ictigin, giydigin, yaptigin hersey kanser riskini arttiriyor o yuzden bosverin siz eglenmenize bakin ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bu haber beni kanser yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 mADmaXimus said: Her konuyu dine cekmek zorunda insanlar O zaman kutsal kitaplarda yazilan seylerin bilim tarafindan yanlisliginin kanitlanmasi, o da mi raslanti? neyse konuya donelim, Hayatta yedigin, ictigin, giydigin, yaptigin hersey kanser riskini arttiriyor o yuzden bosverin siz eglenmenize bakin ehehe :D +1234 yani yediimiz cubuk kraker bile risk abi naapcan yapcak bişi yok bi tek oysa cıkartalım hayatımızdan...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bol bol brokoli ve domates yiyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 limonlu, sarımsaklı, buhar ateşinde pişrilmiş borokli salatası.. ohşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 zydar said: limonlu, sarımsaklı, buhar ateşinde pişrilmiş borokli salatası.. ohşşşş yok artık yaw o ne ole içine et de koymicazmı? bare soyle guzel kızarmıs bi et parcasıyla beraber yesek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kırmızı olmasın beyaz et olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bu arada bel soğukluğu da yıkamamaktan ve ilişki sonrası tuvalete gitmemekten oluyormuş. Arkadaşın başına 2 sefer geldi. Doktor ilişkiden önce bol bol su iç bitince de işe demiş. Hatun kişide iltahap varsa onun sana geçmesiyle oluyomuş ve iltahapı senin atman 3 ayı buluyormuş. Birsürü ilaç kullanıyomuşsun hatta bi tanesi habire sarı sarı işettiriyomuş ve her taraf köpük oluyomuş. Pisuvarlarda falan başkasın yanında işeyemeyecek kadar diyeyim :) Doktora çabuk gidilmezse köpeklen ilişkiye girilerek çözülen durum sdfs. Edip: Bizim okul servisi kalabalık oluyor. Ve otobüs fren yaptıkça arkadaş doruk noktasına ulaşıyormuş. Derste önünde bi kız eğilse boşalıyormuş. Yani o kadar lanet birşey bu bel soğukluğu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 öh o nasıl bir hayat bilgisi öyle tehlikeli önerilerde bulunmayın denemeye kalkanlar çıkar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ilişkiden sonra işeme olayı normalde o köpek oalyını anlayamadım ya beynim sulandı yada ben okuyamıyorum kelimeleri vikaç saniye wtf olarak kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 emmeyi bilemeyeceğim de gömülecek birşey varsa bu başlıkta o da birilerinin kafasına terlik diyorum ben. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 abi o zaman turn the page klibindeki hatun kesin kanser oldu, gidisati pek iyi degildi =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 buyrun videosu [video]http://youtube.com/watch?v=dOibtqWo6z4?feature=oembed" width="459"> bunlar da turkce sozleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 uber bi parcadir yalniz en sevdigim grup nothing else matters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 uhvjb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Olivies said: uber bi parcadir yalniz en sevdigim grup nothing else matters zuhahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 pwnbot said: buyrun videosu [video]http://youtube.com/watch?v=dOibtqWo6z4?feature=oembed" width="459"> bunlar da turkce sozleri sçs dela sözler için beni düsünüp neler yapiyo cnm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 vghuvy77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 asıl şunu cevaplayın Oral sexde büyü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar