Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 diğer oyunlar gibi işte, avrupa sunucuları 100-150 pinglerden başlıyordu benim için ama bodrum'da oturduğumdan herşeye 20 ping ekleniyor otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 pc'de oynuyorum çok keyifli oyunmuş be. hızlı diyenler çok tembelleşmiş azizim ( :P ). quake 3'te deli gibi oynardık hop hop zıp zıp. o değil de, oynadığınız bir server var mı, hele türk serverı varsa daha iyi, düşük pingle oynarız. dün biraz oynadım, oyunda az deneyimim olmasına rağmen deli gibi keyif aldım :) yeşil plastik atan silahla nasıl adam öldürebiliriz ben onu anlamadım. unreal tournament'te de vardı gerçi ama o silahı neredeyse hiç kullanmadığım için beceremiyorum onla adam öldürmeyi. normal tabanca ile bile adam öldürmek daha kolay sanki. taktik varsa alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 öf seveyim ben bu oyunu yapanları ya. onlar olmasaydı napardık (:P) insanı tf2 derdinden kurtarıyorlar :D neydi öyle 4 roket atan roketatar, on saat reload etme olayı, aşırı yavaşlatırmış tf saçmalığı felan. oyna mis gibi ut3'ünü, fps'nin tadını çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 plastik? (:P) bio-toksik oluyor o heh, esas olayı geri giderken takip eden adamın yoluna döşemek ama nişanı kuvvetli olanlar ikinci saldırısıyla yokediyor milleti. ezik görünür ama becerebilenin elinde oyar direkt. valla oyun bana hayli hızlı geldi, belki yaşlandık biraz da ama kaykay olayı bile mükemmel tek başına. tf2'nin filan tarz olarak alakası yok ama evet ha babam koşmak büyük eziyet onda. ut3'ün en çok takdir ettiğim kısmı o oldu ama maalesef türk sunucusu yok sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 türk sunucusu olarak şöyle bişi gördüm http://www.unrealturk.com/index.php?option=com_content&task=view&id=121&Itemid=48 bir sürü ek ayardan felan bahsediyor bunda... valla şahsen quake zamanından gelme olduğum için, hızlı fps'ler çok daha hoşuma gidiyor. yaşlanmış yeteneğim veya reflekslerim azalmış olabilir ama hala çok zevk veriyor. tfc'nin sevdiğim yanı oydu. quake 3 gibi hızlı bir oynanışı vardı. ama counter strike ve tf2 çok yavaş oyunlar. belki de yavaş oyunlara alıştığımız için ut3 hızlı gelmiş olabilir de, q2 de böyleydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oynayan yok mu bunu be. ohoo içiniz geçmiş sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sunucuya bir kere girdim, onda da kimse yoktu. bir daha da bakma fırsatım olmadı hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kastırıyor pc yi . yoksa oynanırdı yurtdışı serverlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 hamachiden falan atalim aramizda olmami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 akşamları www.unrealturk.com sunucusunda onuyoruz. 8-9 kisi var siz de gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 oyun steamde ayın 15ine kadar 11$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 aldim yukluorm umarim oynanir laptopda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 tek kelimeyle harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 oynayan bulunabiliyor mu pek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 online denemedim ama arattigidma 100 tane felan server cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 serverlar dolu yaw. ben gördügüm kadarıyla yani. cracklisini bilemem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 OogahBoogah said: online denemedim ama arattigidma 100 tane felan server cikti oyunu zaten online oynayacaksın. ne oynardık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hehe evet dun basladim cok eglenceli ve 0 lag var serverlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 11.99 yahu ne kadar iyi, dayanamadım aldım :D İyi ki titan pack çıkar çıkmaz almamışım Free weekend de ayrı güzel bir uygulama. Steam <3 ah bir de offline çalışsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 oyun baya hızlı olmasına ragmen movementlarda cok problem yaşıyorum.quake gibi akıcı olmadıgından dolayı daha cok aim'e kayıyor insan ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ben 24 liraya aldim dun de titan pack i yukledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 12$ hakikaten süper fiyatmış, ben de alayım bari. $ ay sonuna kadar düşer umarım heh. 10 yıllık half-life bile 10$ lol. steam iğrenç, indirimleri süper. kesin yükledikten sonra "this game is not available, try again later" diye süründürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 arkadaşlar bişi sorucam karşılaşanınız varmı bilmiyorum. oyun oynarken böyle oyunun ortasında küt diye oyun donuyo bende. anlamadım neden yapıyo bunun bir düzeltimi varmı ? araştırıyorum googledanda ama bi çözüm bulamadım. ekran kartı ile ilgili bi problemmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 çok klişe olacak ama fazla ısınıyordur belki? bende öyle kitlenmeler genelde ondan oldu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar