Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Süper Lig 13.Hafta: Trabzonspor - Galatasaray

Luinir

Öne çıkan mesajlar

Penaltı yoktu, ele çarptı mı tam görmedim ama o kadar kısa mesafeden zaten bilinçli el olamaz çarpma olur.

GS çok daha iyi oynadı ama hücumda eksik kaldı. Lincoln silikti bana göre oldukça, ki bu tür maçlarda kilit açıcı adam olarak aldık onu biz.

Sabri niye girdi ne yaptı bilmiyorum ama olmasa da olurdu.

Serkan Çalık, tamam hızlı adam falan ama bu adamın pişmesine çok var. Öyle pozisyonlar kaçırdı ki (hele ilk yarıdaki kafa) vuruş tekiği ve top hakimiyeti olarak çok eksiği olduğunu gösterdi. Ama düzgün bir antrenörün yoğurmasıyla bayağı etkili bir oyuncu olur kısa zamana. Son golü bayağı güzel goldu ama geleceği belliydi son 10 15 dk boyunca katıksız GS baskısı ve tek kale oynanan bir oyun vardı.

TS'nin kötü gittiğini biliyordum ama bu kadar silik olacağını tahmin etmemiştim, büyük maç gazına yeni antrenör gazına bir kıpırdarlar diye tahmin ediyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü maçtı bence.arda en iyi falan değildi en az lincoln kadar kötüydü o da.galatasaray hücumda beceriksiz bir kez daha ortaya çıktı.Golde trabzon spor savunması şut açısı kapatacağına adam kapattı bomboş yürüdü vurdu serdar attı golünü de.Gol hariç onu da beğenmedim ben.Kötü maç 3 puan.beşiktaş maçı gibi bir şeydi bana kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

pozisyonsuz da olsa maç ta gs nin 15 civarı şutu vardı.

Hücum organizasyonlarında yetersizlik var. Topu ceza sahasına veya son çizgiye indirdikten sonra hep yanlış kararları veriyor oyuncular, ya da yanlış nokta da konumlanıyor top bekleyenler. Buna bir çözüm bulabilse Feldkamp çok daha rahat edecek gol bulabilme konusunda.
S. Çalık iyi bir santrafor olabileceğinin sinyalini verdi deparları ve top çalmalarıyla. Ama top kontrolü ve pasları kötü seviyede kendisini mutlaka geliştirmeli, ilk kafa vuruşu kötü ikincisi ise güzeldi bu konuda bir şey söylemiyeceğim ama golü gerçekten güzeldi

iyi akşamlar
Sosyal ağlarda paylaş

ya serkan calik futbolcu falan degil hoca hoca degil.. ok adam iyi gol atti da golu 89uncu dakkada atti. 1) o adamin sahada ne isi var? 2) o adamin 2 yuzdeyuz kafa golunu kacirdikdan sonra 89uncu dakikaya kadar sahada ne isi var?
3) nonda ve hakan bile sakatken sen umiti 86da oyuna sokarsan, o adam da sana kuserse sen bu takimi `zor` sampiyon yaparsin. di mi?
4) almanya 2inci liginden gelen poktan siradan oyunculari sirf ucuz ve turk diye aldirip oynatiyor olmamiz komedi. Serkan calik kim ki gelip macda oynuyor Ozgurcan Ozcan nie yok eger bu adam genclere onem veriyorsa?
ya bu adama iyi oynatiyor, super hoca falan diyen varsa hayatla iliskisini kessin ya sadece ben mi deli oluyorum bu salaga delircem
Sosyal ağlarda paylaş

rLx said:
ya serkan calik futbolcu falan degil hoca hoca degil.. ok adam iyi gol atti da golu 89uncu dakkada atti. 1) o adamin sahada ne isi var? 2) o adamin 2 yuzdeyuz kafa golunu kacirdikdan sonra 89uncu dakikaya kadar sahada ne isi var?
3) nonda ve hakan bile sakatken sen umiti 86da oyuna sokarsan, o adam da sana kuserse sen bu takimi `zor` sampiyon yaparsin. di mi?
4) almanya 2inci liginden gelen poktan siradan oyunculari sirf ucuz ve turk diye aldirip oynatiyor olmamiz komedi. Serkan calik kim ki gelip macda oynuyor Ozgurcan Ozcan nie yok eger bu adam genclere onem veriyorsa?
ya bu adama iyi oynatiyor, super hoca falan diyen varsa hayatla iliskisini kessin ya sadece ben mi deli oluyorum bu salaga delircem
1)daha adam 2 maça çıktı helal olsun iyi gözlemlemişsin gelecek var sende
2)89 da cevabını verdi zaten
3)ümit sene başından berimi küs allah aşkına bir doğru düzgün oynadığı maç söylermisin
4)takımın en cok koşan barış ını bir günde sıradan topcu yaptın helal olsun tabi daha iyi oyuncular var ama şuanda bence sabriden cok daha iyi özgürcan konusunda bende sana katılıyorum maça hasanla değilde özgürcanla başlamalı sola ardayı koymalıydı
Sosyal ağlarda paylaş

serkan daha genç bi futbolcu ve uzun zamandır türkiyede böyle hızlı bi forvet gördüğümü hatırlamıyorum. dün gece 1-2 pozisyonda defansın dengesini tek başına baya bi bozdu.

Ama gelgelelim bence böyle bi maçta tek forvet oynayabilecek tecrübeyede hava hakimiyetine de sahip değildi. Kalli bi kumar oynadı eğer bu maç berabere gitseydi serkan haksız yere eleştirilecekti. 2 forvetli bir düzende serkanın gerçekten başarılı olabileceğine inanıyorum. gölüde ümit karan girdikten sonra defansın dengesinin bozulmasıyla boş kalıp gerçekten çok güzel bir golle maçın kahramanı oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...