pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yazi burda. lakin din tartismasindan cok super yorumlara dikkat cekecegim. birol cakir demis ki said: Ya adamın bakış açısına baksanıza bunu okuyan ve ne gercek islami gercek yahudiliği yada hristiyanlığı bilmeyen diyecekki he lan doğruya din afyondur aynı fenerbahceyi desteklemek gibi bir şey yada sayın livanelinin gençliğinde hastası oldugu darwinizim ve leninzim taraftarliği gibi oguzcan ipek demis ki said: bu konuya fenerbahçeyi niye karıştırıyon sorunlu musun sen gfb yer zaman her yerde can osmanli demis ki said: ayip arkadas adam fenerbahceye laf felan atmadi bi kere ama yazik yaa sorunlu felan hic yakismadi sana ve her zaman her yerde olmayaca fb ahirettede mi mac yapacak kiyamette fb de yok olacak.Ve en buyuk fb diye bagiranlara sesleniyorum AllahuEkber (En Buyuk Allah) derken caniniz hic sikilmiyor simdi en buyuk kim fb mi Allah mi ? Tabiki Allah futbolda cok sirk var kendini kaptirma derim ben ben de diyorum ki, ey fenerliler kendinize gelin. can osmanli cok onemli bir noktaya parmak basmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Adam tam Zulfu'luk yapmis. Allah kelimesi tabi ki vardi, Arap Pantheon'unda bas tanriydi. Haliyle onun adina isimler verilebilir, Misir Pantheon'undaki Seth'in adiyla Seti gibi isimler konulmasi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hatta al-ilah şeklinde olduğunu öğrendik bugün 9.40-10.30 arasında.. livanelinin pazar günü kendisinin de dediği gibi (daha doğrusu başkasından alıntı yapmıştı da hatırlamıyorum kimden almıştı), cehalet bunnarın hepsinin nedeni işte.. ayrıca siteye rep.. sınav haftasında biraz dolansak içinde işe yarar mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Dela, senin ne alakan var lan allah falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 arkadaslar lutfen konuyu din tartismasina cekmeyin, emaleth'in modlugunu kutladigimiz bu gunlerde terlik yemeyelim. ben anti-fener diye arattim googleda bu yazi cikti, alakam budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ALLAH MISIN ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Kisisel tartismaya cekeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Eğer dine inanıyorsanız ve müslümanlığın yeryüzüne gelmiş tek din olmadığını düşünürseniz, bundan önceki peygamberler zamanında da büyük ihtimalle o kelime kullanılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Saka yapiyosun di mi, Allah Arapca cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 aman yok bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Allah (c.c.) olucak dogrusu carpilicaksiniz bire zindiklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 abi sende her topicte carptiriyorsun bizi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 enbüyük fener gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bir takıma yenilgi bu kadar mı koyar be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 galibiyete alışıksa evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 aa doğru 8-0 yenmişti bjk pardon unuttum. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 elaidi fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 wtf o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 pwnd. hem de gunun fenerbahce dakikasinda =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 gs li adam müslüman adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 fenerbahce>allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 kurandan önce 8-0 da varmıydı? peki 6-0 incillemi geldi? :D:D en büyük fener valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 son yorumdaki mantık hayata bakış açımı değiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 beyler ne kadar saçma yorumlar yapıyorsunuz ya ne alaka beyler belki siz pek önemsemiyorsunuz ama ayıptır dinle allah ile dalga geçmeyin ya yazık yani bu kadar mı saygısızsınız ya ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 dalga gecen yokki bence en buyuk fenerbahce! allahin galatasaraya 6 gol attigini gordun mu ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar