Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanri Kelimesi, Fenerbahce ve Zülfü Livaneli

pwnbot

Öne çıkan mesajlar

yazi burda.

lakin din tartismasindan cok super yorumlara dikkat cekecegim.

birol cakir demis ki said:
Ya adamın bakış açısına baksanıza bunu okuyan ve ne gercek islami gercek yahudiliği yada hristiyanlığı bilmeyen diyecekki he lan doğruya din afyondur aynı fenerbahceyi desteklemek gibi bir şey yada sayın livanelinin gençliğinde hastası oldugu darwinizim ve leninzim taraftarliği gibi

oguzcan ipek demis ki said:
bu konuya fenerbahçeyi niye karıştırıyon sorunlu musun sen gfb yer zaman her yerde

can osmanli demis ki said:
ayip arkadas adam fenerbahceye laf felan atmadi bi kere ama yazik yaa sorunlu felan hic yakismadi sana ve her zaman her yerde olmayaca fb ahirettede mi mac yapacak kiyamette fb de yok olacak.Ve en buyuk fb diye bagiranlara sesleniyorum AllahuEkber (En Buyuk Allah) derken caniniz hic sikilmiyor simdi en buyuk kim fb mi Allah mi ? Tabiki Allah futbolda cok sirk var kendini kaptirma derim ben

ben de diyorum ki, ey fenerliler kendinize gelin. can osmanli cok onemli bir noktaya parmak basmis.
Sosyal ağlarda paylaş

hatta al-ilah şeklinde olduğunu öğrendik bugün 9.40-10.30 arasında.. livanelinin pazar günü kendisinin de dediği gibi (daha doğrusu başkasından alıntı yapmıştı da hatırlamıyorum kimden almıştı), cehalet bunnarın hepsinin nedeni işte..

ayrıca siteye rep.. sınav haftasında biraz dolansak içinde işe yarar mı ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...