Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 yapsak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
21 level olduk harem görevindeyiz şuan işte hangi görev oluyo bilmiyom =D bıraktık şimdilik oyunu yetişmek isteyen hala yetişebilir bakın geç kalmış sayılmazsınız =D
Mesaj tarihi:
varmi oynuyan ya ben battlenette oynuodum son zamanlarda sikildim muhabbet fazla olmuyo diye oynuyan varsa gelirim bu arada ben yurtdisindayim bi sorun fln olurmu oyun olrusa girmek icin fln?
Mesaj tarihi:
biz oynuyoruz iki gecedir.
level 21 olduk en son 4 kişiyiz şu an. act 2'nin sanırım 3. questindeyiz. yetişebilirim diyosan barbar-paladin-necro-druid dışında bi char aç gel işte çeşitlilik olsun :p lvl 99 charla falan gelme yani ehue

gece saatlerinde (türkiyeye göre tabi 23'ten sonra yani) oynadığımız için lag olacağını sanmıyorum pek ama yine de denemek lazım. girerken sorun olmaz zaten.
Mesaj tarihi:
attım yukarıda bahsettiğim iki item'ı necromancer'ıma, güzel oldu bea =D canavarlar normalinden 5 kat güçlü olunca sadece amp damage atarak bişeye yarayabiliyodum partide şimdi daha fazla işe yarıcam gibi =D

yada gerimi alsam acaba sıfır edit olsun char diye =/
Mesaj tarihi:
sildim itemları, gözlerim yaşardı ama silerken böyle ağlamaklı oldum fdgdsdf. bari satsaydım ya iyi para verirdi =D neyse sildim ama satmadım hiçbi eser kalmadı geride o itemlardan, aynen eski necroyum şuan. çok duygulandım lan şiir yazasım geldi akfoakejfısjd
  • Yeni Oluştur...