Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bu akşam gelirim ben, ilk actı bitireyim druidimle. 2den devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 16 levelız 16yı geçmeyin gelcekseniz :p ama komediydi andarieli bekledik çıkmadı karı bekletti bizi resmen eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 soruyorum andariel nerde diye prudent'a burda dedi, sonra kendisi bulamadı hehae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 25 inde görsem yüklerdimde d2 geç kalmışım, bi ara tekrar sıfırdan başlayacak olursanız haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 gel yav 2 saate bitirirsin act 1i hemencecik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 andariel'e gidiyorum şimdi catacomblardayım, kaçta başlarız oynamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 11, 12 falan. belli olmaz herkes ne zaman uygun olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bence en geç 11de başlayalım bu gecede act 2 yi bitirelim, her gün tek kapı diyerek istikrarlı şekilde gidelim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 oke hazırım act2 ilk questini aldım kapadım.. görüşürüz 11 gibi bu arada feral druidim ben, takım nası bizim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben paladinim ama ne paladinim bilmiyorum appyim sdfhjk drall necro levye de barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 feral druid diyince aklıma feral chicken geldi monkey island 3ten heheh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 21 level olduk harem görevindeyiz şuan işte hangi görev oluyo bilmiyom =D bıraktık şimdilik oyunu yetişmek isteyen hala yetişebilir bakın geç kalmış sayılmazsınız =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 abiii.... cdim gg oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 varmi oynuyan ya ben battlenette oynuodum son zamanlarda sikildim muhabbet fazla olmuyo diye oynuyan varsa gelirim bu arada ben yurtdisindayim bi sorun fln olurmu oyun olrusa girmek icin fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 biz oynuyoruz iki gecedir. level 21 olduk en son 4 kişiyiz şu an. act 2'nin sanırım 3. questindeyiz. yetişebilirim diyosan barbar-paladin-necro-druid dışında bi char aç gel işte çeşitlilik olsun :p lvl 99 charla falan gelme yani ehue gece saatlerinde (türkiyeye göre tabi 23'ten sonra yani) oynadığımız için lag olacağını sanmıyorum pek ama yine de denemek lazım. girerken sorun olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sanmam sorun olacagını, act 2de haremdeyiz şuan... katılmak istersen bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 beyler şu ikisini birinizin aracılığıyla benim necroya transfer edebililrmiyiz? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sıfır edit necro 98 char var tiskette yazdım mı daha once eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 disket bozulsunda göriyim sdfgdshgfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 attım yukarıda bahsettiğim iki item'ı necromancer'ıma, güzel oldu bea =D canavarlar normalinden 5 kat güçlü olunca sadece amp damage atarak bişeye yarayabiliyodum partide şimdi daha fazla işe yarıcam gibi =D yada gerimi alsam acaba sıfır edit olsun char diye =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 0 edit olsun yaw bi ara shadow masterla ne edit yaparım la ahahaha =] cd yi bulabilirsem yükleyim oynayasım geldi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sildim itemları, gözlerim yaşardı ama silerken böyle ağlamaklı oldum fdgdsdf. bari satsaydım ya iyi para verirdi =D neyse sildim ama satmadım hiçbi eser kalmadı geride o itemlardan, aynen eski necroyum şuan. çok duygulandım lan şiir yazasım geldi akfoakejfısjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 nerde oynuyosunuz nasil oynuyosunuz bide char transfer edebilirmiyim ben battlenetteki charimi yada single playerdaki charlarimi biri anlatsin nasi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hamachiden oynuyoruz bilmiyorum transfer olayını 21 levelız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 gelmek istedigimiz zaman nasil gelicez? bide saat kaca kdr oynuosunuz fln filan aciklarsaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar