salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Vallaha arkadaşım ben sözümü tutup geldim tam denilen saatten 10 dakka önce.Girdim oyuna last dışında birde ismini unuttuğum bir pala vardı o kadar bekledik kimse gelmedi çıktık olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 benim internet saat 6 buçuktan beri kesik şimdi geldi gibi ama kesilip duruyo yine özür diliyorum hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 aynı şekilde elimde olmayan olayların biraraya gelip beni engellemesidir bütün bu olanlar. hemen kızmayın derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hakkaten he agresifliğe gerek yok bu gece evdeyim mesela herkeze uygunsa oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Levellarınız kaç?Yada hangi quest tesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bu oyunu multiplayer oynamak icin secenekleri neydi ? Battle net var, lan var, tcp7ip yokmuydu ? yani illa hamachi mi kurmak lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Oyun kurup ip'ni diğerlerine verdin mi LAN'da olması falan gerekmiyor. tcp ip hamachisiz de oynanıyor. port açmak falan tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 battle.net te oynamak icinde port acmam gerekti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Beyler lord of destruction i bulamıyorum birtürlü,türkiyede orjinali satılıyorumu(ingilteredeyim),burda yok diablo 2 yi aldım ama expansion ını bulamıyorum.Nerden temin edebilirim acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 gençler ben leonard ve last survivorun 50-55 aralıgında nm act 2 sonu act 3 başı charlarımız var. Eger önceden yaptıgınız gibi şerefsizlik yapip satmayacaksaniz ve 3-4 kişi ciddi ciddi başlayacaksanız 0 dan başlamayıda düşünebiliriz (Dinan lafım sana degil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Nightmare act 2'nin sonunda olan bir karakterim var. Bende katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 nwalka bul beni bende nightmare act 3 ün başındayım :D süper bi ikili olabilirz char ne senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Frenzy barbarım var, öm attım hotdog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 nwalka ve hot dog patid2 kanalına gelim hamachide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ben varım lastla letheyi de ayarlarsam 5-6 kişi oyun atabiliriz hamachi kanalı patid2 şifre mahoni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 yeni hamachi kanalı trdiablo2 şifre eben gelirseniz atarız 5-6 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hamachiyi kuruyorum, gelirim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 güzel oynadık be yrn act 4 devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben de dün aldım oyunu lowbie varsa gelmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 diablo 2 yapildi zaten... bu espiri de muhtemelen yapilmistir onceki sayfalarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bu aksam bi nightmare act 4 çevirelim hatta sarmaz o act 5 ede hafiften kayalım derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Hatta nightmare bitebilir bu akşam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 0 dan başlayalım asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 nightmare bitti sira hell'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bleda2 said: 0 dan başlayalım asdas eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar