Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yada bi zahmet 1.12 pathcnin logunu okuyun? neyse 17 level barbarım smithe gidiyorum bu akşam baştan başlıyacaksanız haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 level 4 sorceressim var nasıl sizinle oynayabilirim?patch felan 1.07 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 epic swordde düstü bakın isteyene veririm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 lol level 4 ne be : ) millet nightmare e gececek yakinda sen farkli bir grup bul bence sifirdan baslayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bendede paladin var yaw ama iyi iş yapıyorum level 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 llama bende 17 yim gel atalım bir oyun (18 olsam frenzy olsa birde paladinden aura olsa gg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben naytmere geçtim bekliyom sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ben phyx zheld zydar orjinal aldık battle net te oynuyoruz isteyen olursa katılsın bize.Ama cd bulmakta epey bi zorlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben katılıyım acc name yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 gece oynuyorsanız ben katılabilirim xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Zheld:cumartesileri sabahlıyoruz phyx le hafta içi öğleden sonra 6 ya kadar falan oynuyoruz pazar istediğiniz kadar oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 normal de act 3 teyim. oynamak isteyen varsa oynayalım birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 81 javazon. hell'de mephisto run yapmak isteyen olursa çığıırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 eh n'apalım single player takılayım ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 xunn said: Ben phyx zheld zydar orjinal aldık battle net te oynuyoruz isteyen olursa katılsın bize.Ama cd bulmakta epey bi zorlanır. acc adlarını verin ekleyelim =) benim acc adı Doga eklersiniz. europe ta oynuyosunuz demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 su port acma olayı icin faydalı bir site vardı onu linkler misiniz biriniz? bi de hangi portları acmamız gerekiyor? hamachi'den de direct ip'den de kuramıyoruz ben ve mumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 portforward.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 xunn said: Ben phyx zheld zydar orjinal aldık battle net te oynuyoruz isteyen olursa katılsın bize.Ama cd bulmakta epey bi zorlanır. dostum hangi server? europetur inşallah. bide lvl kaçsınız? ben düşük levelım şu an (20 falan). rush lazım :) bide battle nette oynayan patiler account ismini ve serveri yazarsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 spompas said: portforward.com saol. ama netmaster marka modemi bulamadım burda. kablonet kullanıyorum, nasıl port acıcam biri yardım etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 aww kablobet kullanıcıları için internet bölümüne topic aç bence; ben olsam ole yapardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Battle.net oynayan yok mu ? Dün pazardı bir oturdum, 70 yaptım kalktım :) sunthewhich lvl70 ele druid, hell act2 şuan, akşama baalrun'lara başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 öyle yapalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 zamanında kablonet kullanıcılarına dağıtılan netmaster modemse port açmana gerke yok ben direk kuruyorum, büyük ihtimalle firewallun felan yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 firewall falan yok. windowsun guvenlik duvarı acık ve nod32 antivirus programı kullanıyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 berserk veya concentration barbar yapıyım dedim bi tanede nasıl durumları biliyomusunuz hiç? yoksa direk frenzymı yapıyım. cok frenzy barbar yaptım fakrlı olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar