Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bende UNİQ KILIÇ var AGA tek uniq o düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bu arada ölenleri acımasızca lootladım. Hatta amazon öldü neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Elimdeki yüzük +2 dex veriyor.Ne diyim daha.Asa mı da saolsun biri yere attı işine yaramıyor diye.Pot topluyoruz anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yarın butun gun oynayabilecek varsa baska bi tayfa toplayalım biz de o zaman. adamların yerini gasp etmeyelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ya evet loot baya sorun oluyor. arada bi unique cektim o da barbi itemi çıktı. bunları göz önünde bulundurun bak sora oha bu ne loot falan demeyin biz alıştık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yarın burdan bakarız 8 i çok geçersek ikinci bir host ile akşam oynarız.Sabahtan olmazda akşama yine diablo şahane olur mesela.Çok kişi olursak hele hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yarın için beni bi kenara yazın işte, bütün gün evdeyim yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 16 Melee Druid var şu anda ama anca akşamları oynayabilirim, cumartesi de olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bu geceye beni de alin nan dopiği ben başlattim oynayamıorm sdsdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Nickimi eksik yazmışsınız. :D Okuzboku olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ya beyler 22.30 dan 23.00 e çekelim hafiften buluşmayı. Ben eve koşarak gelicem yetişmek için aksi takdirde =)( 22.45 23.00 buluşma ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sen de bizle mi oynuyacaksın? diger grupla devam için mi yazdın bu saati? spomas gangren toggie mumu da gelmek istiyodu olursa onu da alırız. bu gece baslayacaklar su anda boyle gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 22:00 gibi gelirim ben herhalde, 24:00'e kalmadan çıkarım, sütüm soğuo sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ya biri bana da v1.12nin no cd şeysini özel mesaj filan.. hani anladınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 1.12a zaten kendisini No-CD olarak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o halde yeriniz varsa ben de gelebilirim. druid oynicam. lod classlarıyla hiç oynamamıştım. keyifli olur muhtemelen. Werewolf/Summoner Druid filan yaparım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 şu blessed hammera alışmam lazım fsddfs. hem deli gibi mana emiyor hem de çok kıyıda köşede basınca mob yerine duvarlara vurup boşa gidiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 build filan düşünenler için burası çok cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 2. gruba yazın benide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bugun Ben Ve ekmek'te daliyoruz diablo'ya bi grup varsa yazin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 1. Gangren 2. toggie 3. Sir Clexcier 4. Ekmek 5. spomas 6. Lethe 7. Creus 8. mumu kontenjan dolmustur, aksam saat 22:00 gibi burda olmaya calısın, Gangren 24:00 gibi cıkacakmıs. iki saat oynayalım güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 direct ip mi oynicaz hamachiden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 abicim ben diğer grupla oynuyorum zaten kim niye ekledi beni buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben de onu sorucaktım, neyse o zaman seni attık. 1 kisilik yerimiz var gelen olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 adamımıza sulanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar