dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 adamınbiri said: konsepti aşma saat 1le ilgili şeyler yazın sadece yada saatle alakasız şeyler yazın lütfen...!:D admamın 1inin mesajını okudum 1dk önce. tam da saat 1i on1 geçiyordu... 1den aklım başıma geldi. aslında karnım açtı ve 1şeyler yemeliydim. yanına 1de 1a içsem mi dedim kendi kendime.. 1 1a iyi giderdi gerçekten. içeri gidip 1 hamlede buzdolabının kapaığını açtım ve 1 1a ile 1tencereyi çıkarttım. tenceride şato1yan varmış! dedim 1 kere o 1yan değil büryan.. ikincisi tecerede ne işi var? 1anlam veremedim ama salla.. karnımı doyurdum ya ben gecenin 1inde. gerisi boş be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 dasaaa said: adamınbiri said: konsepti aşma saat 1le ilgili şeyler yazın sadece yada saatle alakasız şeyler yazın lütfen...!:D admamın 1inin mesajını okudum 1dk önce. tam da saat 1i on1 geçiyordu... 1den aklım başıma geldi. aslında karnım açtı ve 1şeyler yemeliydim. yanına 1de 1a içsem mi dedim kendi kendime.. 1 1a iyi giderdi gerçekten. içeri gidip 1 hamlede buzdolabının kapaığını açtım ve 1 1a ile 1tencereyi çıkarttım. tenceride şato1yan varmış! dedim 1 kere o 1yan değil büryan.. ikincisi tecerede ne işi var? 1anlam veremedim ama salla.. karnımı doyurdum ya ben gecenin 1inde. gerisi boş be.. valla kasıp yazdığın içn tebrik ediyorum*tebrik eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 eheh önemi yok.. önemli 1şi değil. ama 1anda karnım acıktı har1.. neyse ben 1 gidip yimegh yiyeyim bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yaa ekmek arası tulum peynir ve domates yesene canım çekti ama yiyemiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 saat 01:36 olmuş e uyuyayım iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hadi bende uyuyim bari saat 1ide geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 off sabah oldu başım zonkluoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 montla sıç o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Montu kafasına giyip öyle mi yapacak işini?Eğer öyle yapacaksa çözülecek şey ne olacak?Bu bir tür mazoşizm midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Xo said: montla sıç o zaman sus zoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Xo said: montla sıç o zaman bir de garbage da post kasılmıyor, yenisin uyarıyım canım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 montla sıçmak işine yaradı sanırım, neşen yerine gelmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ayar (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 OHA SAAT 2YE GELİYO OMGOMGOMGOMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 3 olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ilk kez görmüş gibi bi halin var ama acı gerçek şu ki her günün ilk saati, saatin 1 olmasıyla sonuçlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 valla bu saat 4e gelio.. uyumak lazım artk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 oha hakkaten saat 4 olmus. İyi geceler pati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bakın beyler atmış olduğunuz postları gördüm yok nebilim saat 5 olmuş yok 2 olmuş yok 4 olmuş ne ülehn bu orda evi bahçesimi bu topic saat 1le ilgili arkadaşım dellendirmeyin adamı!!!!!! yıh yıh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yine 1 oldu ama bu öğlen 1 sayılmıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 adamınbiri said: yine 1 oldu ama bu öğlen 1 sayılmıyo :D tam bu espriyi yapcaktm -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bak geldi geçti yine kaçırdık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kafan iyi heralde.. boşuna uğraşma götürmicem seni buluşmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 eisenheim said: kafan iyi heralde.. boşuna uğraşma götürmicem seni buluşmaya saat 1 de buluşursan gelmek zorundayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar