irin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 gideniniz var mıdır? nedir ne deildir ayrıca bilet fiyatlarına ulasamıormm ne kadardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Gazetede yazısı (reklamı) vardı. Öyle bir anlatmışlar ki, NASA teknolojisi, 35mm'ye çakar vs. dedim benim buna param yetmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Normal bilet fiyatıydı yanlış hatırlamıyorsam . 15 olması lazım . Günde tek seans , 14 küsur bişeydi , 16 da olabilir . Tam olarak hatırlayabildiğim bişey yok açıkçası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bizim okula 1-2 km mesafede, haftaya gidip anlatirim nasi bisey oldugunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben normaline gittim :p sinema salonları iyi dizayn edilmiş başarılı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Eleman acayip iddialı konuşmuştu korsanla mücadele edicez bla bla, o fiyata anca vip salonla mücadele edersin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 cevahirdede var bi 3d sinema sözde ama pek adı geçmedi açıldığından beri, yoksa hiçmi açılmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 olay ne? bildiğin filmin içinde mi oluosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Istanbul'da ilk mi bu? Baska 3d yok muydu? Ankara'da iki tane var eheh:D Gidin gorun, ilginc bir tecrube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ankarada nerede var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 IMAX? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 zamo said: Ankarada nerede var? AnkaMall IMAX Sinemasi Armada Sinema Dunyasi (galiba adi buydu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 öyle bi bakındımda cevahirde ve maltepe imaxtede varmış bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Pasha said: bizim okula 1-2 km mesafede, haftaya gidip anlatirim nasi bisey oldugunu :) İTÜ galiba? 100 metre abi ora maksimum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bu 3D sinemalarda oynatılan filmler farklımı oluyo yani onların bi bülteni falan yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 evet ben onları yarım saatlik diye biliyordum Ama süper gerçekçilerdi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 izmirde de 3 tane olcaktı. 3 boyutlusu sıkıcı çocuk sineması genelde ama 4 boyutlusu güzeldi koltuklar da hareket ediyor ama kısa sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 3D filmler ayrı filmler oluyor.Genelde animasyon olur ve 45 dakka fln en fazla 1 saat sürer.İstinye parkta sorduk 12 ytl.Bide bazı filmlerin 3D versiyon seçeneğide varmış.Mesela Harry Potterın son filminin son 20 dakkası 3D miş.Fiyat yine 12 ytl.İstinyede normal filmler 10 ytl. Tabi bunlar öğrenci fiyatları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bu yeni birşey. Buradan ne olduğunu ve film listesini görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 robinson said: İTÜ galiba? 100 metre abi ora maksimum :) beykentteyim ben, baya bi asagida kaliyo bizim okul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 3d Emanuelle gibi bişi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Tatilya adında bir yer vardı bende orda gitmiştim küçükken , tamamiyle animasyon oluyor , koltular filan hareket ediyor e sen filmi ordaki bir insan veya başka bişeyin gözünden izliyorsun filan öyle bişeydi ama çok kısaydı 20 dk filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 tatilyamı ,nerde orası istanbuldamı? tatilyadaki olay 3d değil sadece koltuklar hareketli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 uehuhe tatilya'yı 1.5 aydır parça parça yıkıyorlar :) Oradaki sadece koltuklardı harbiden,bir 3d olayı yoktu.Dandikti ama hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 3d sinema dielde secimli sinema istiyorum abi koltuklarda oylama sstemi war her sahnede bir istedigin secenegi secip filmi devam ettiriyosun eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar