Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Gelen talepler üzerine, bu konuda da bir oylama yapmak istedik :) Paticik'te, Patiler tarafından hazırlanmış Class Guide (Sınıf Rehberi) istiyor muyuz? Eğer istiyorsak: - Bütün sınıfı mı içermeli, yoksa belli bir Spec'e özel Rehbere (örnek Shadowpriest Rehberi) izin var mı? Bir rehber neler içermeli? - Leveling Süreci (Nerde, ne zaman, nasıl) - Talent Seçimi - Profession Seçimi - İzlenmesi gereken Strateji (örnek olarak, Shadowpriest ele alındığında: Mind Blast ile başla, Flay, Flay, Wand to Death gibi) - Sınıf hakkında Öneriler - Sınıf bazlı Makrolar (Warriorlar için Stance Dance makrosu mesela) - Must-Have-Addons (Olması zorunlu addonlar: Bir Tank için Threat Meter mesela) Bunlar üzerinde bir karara varalım, arkasından gönüllü arkadaşlardan rehberlerini bu yönde hazırlamalarını rica ederiz. Roll on :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bence gereksiz :) yanlış anlamayn emeğe saygı var ama ne bilim wow cidden insanin baya zaman ayırdıgı bı oyun..rehperde bence yeni baslayanlar icin olan bise ki yeni baslayan adam zaten oynaya oynaya ogrenıo oyle daha zevkli oluo ki sanmıorm artk wow a cok fazla yenı baslayan adam oldugunu tek tukdur ancak baska class kasan olur oda zaten bılıdour cogu seyi ne bılım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bi tank guide ı yazardımda üsendim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 şimdi şöyle bi durum var.. ben burda ne kadar istesem de bi sınıf hakkında sadece yazarak herşeyini anlatamam.illaki sen o karakterle oynarken kendin deneyim ederek ögrenmen gerekir. haa tabiki burda yazılmasın demiorum ama anca genel bi fikir verebilirsin o karakter hakkında buraya yapacagın guide ile. guideların nasıl hazırlanacagı konusunda da heryerde guidelar var,atıyorum bi wowwikiden alıntı yapıp onu tercüme edersin,yanına da kendi fikirlerini,deneyimlerinden bişiler eklersen güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Guide değil de Class FAQ şeklinde olsa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 olsun bence 5-6 günde bir druid kasıyorum help plx mage lvl talentları topiklerine kaynak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Aslında zırt pırt sorulan talent sorularına kalıcı çözüm olur, ayrıca nasıl tanklarım nasıl dps yaparım konularında da yardımcı olur. Ben açıkçası zamanında ultimatr'nin skill açıklamalarından çok faydalanmıştım. Hatta UO oynayamadığım zamanlar da açıp orada yazanları okuyordum :P . Bu tarz çok ayrıntılı bir rehber hazırlanacaksa süper olur FAQ tarzında ve blizz forumları tadında olur geleceğe kalıcı birşeyler bırakız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Reumer said: Bence gereksiz :) yanlış anlamayn emeğe saygı var ama ne bilim wow cidden insanin baya zaman ayırdıgı bı oyun..rehperde bence yeni baslayanlar icin olan bise ki yeni baslayan adam zaten oynaya oynaya ogrenıo oyle daha zevkli oluo ki sanmıorm artk wow a cok fazla yenı baslayan adam oldugunu tek tukdur ancak baska class kasan olur oda zaten bılıdour cogu seyi ne bılım :) Burda bahsedilen sanırım leveling guide o yüzden gereksiz değil bir an önce 70 lvl olmak isteyen adam için son derece güzel. Brian kopp's leveling guide var elimde son derecede güzel hazırlanmış hem horde için hem alliance için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Leveling guide dan çok FAQ gibi birşey düşünülüyor anladığım kadarıyla. Yani levellarken kolaylık sağlıyacak spec falan anlatılır ama daha çok gear de stat seçimi mesela, pvp ve pve specleri, hangi stat ın daha önemli olduğu, pve de pvp de class ın rolunun ne olduğu, raidde nasıl dps/heal yapılacağı, hangi proffessionların yararlı olacağı vs gibi birşey anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Millet birbirinin yazdığı rehberlere laf edecek, o öyle olmaz böyle olur diyecek, noob diyecek , bilmiyor diyecek sonra kavga çıkacak iş çirkinleşecek. Bence rehber yerine FAQ tarzı ama herkesin katkıda bulunabileceği bir sistem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Guidelar olsun bence. Diğer classları bilmiyorum ama Warrior öyle FAQ ile çözümlenebilecek bir class değil. Özellikle high-end raiding yapıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Warrior' u da zor class yaptınız ya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 dhield slam/revenge/sunder/shield slam/shield block/revenge/shield slam/sunder vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bence gayet güzel bir fikir. Sonuçta lvl kasması değişmiyor, her zaman kullanılacak bir guide olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bence çok güzel fikir. Zaten mmo'lar için yan siteler açıldıgında kullanılır bu rehberler de. Shaman konusunda bildigim herseyi elimden geldigince anlatmaya calısırım, usenmem. Ayrıca rehberdeki yazı yüzünden burdaki kimsenin birbirini kıracagını sanmam. Yazı ile ilgili eleştiri yapar herkes, yanlıslar varsa tespit edilir, düzeltilir yani. "Sen de bi halttan anlamıyomusun oyle rehber mi olur" diyecek adamın zaten işi olmasın burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Onun yerine Brian Kopp's veya Joanna's ayarı bi leveling guide hazırlansa çok daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 http://docs.google.com/View?docid=dt4f32p_4dcj7jt nin türkçesi gibi bişi mi .. o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Aluriel said: Millet birbirinin yazdığı rehberlere laf edecek, o öyle olmaz böyle olur diyecek, noob diyecek , bilmiyor diyecek sonra kavga çıkacak iş çirkinleşecek. Bence rehber yerine FAQ tarzı ama herkesin katkıda bulunabileceği bir sistem lazım. Bence yanlış düşünüyorsun guide hazırlayan insan mükemmel olamaz eksik yada yanlış yerleride daha iyi bilen insanlar düzeltecektir elbet yada öyle tahmin ediyorum :P Bu arada eğer kabul görürse bu uygulama bir shadow priest guide yazabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paticik'te, Patiler tarafından hazırlanmış Class Guide (Sınıf Rehberi) istiyor muyuz? evet boylece her karakter acan topic acmaz ayrıca rehberi yazip altinda tartisilmasi da fena fikir değil tabi "benim dediğim dogru, learn to play your class noob" muhabbeti donmediği sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Çok fazla istek yok gibi görünüyor şu anda. Kapsamlı, düzgün şekilde yazılmış (Wall of Text olmasın yani) çeviri veya özgün rehber hazırlayabilecek arkadaşları görebilir miyiz lütfen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ben rogue'la ilgili bir rehber hazırlayabilirim eğer ihtiyaç varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ben de hunter la ilgili birşeyler yazabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 haftaya bende Cinderhelm'in warriorlar için olan guidelarını çevirmeye başlıyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 temel bir wow bilgisi için bir yazı ama klas özel olması gayet başarılı olur. level dergisi TBC gelirken wow rehberi yapmıştı zaten.(mage bölümünü ben yazmıştım da =P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ben ufaktan başlıyayım shadow priest için yazayım bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar