Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hmm, ne içmişse sorun söylesinde biz de içelim ya...
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bu arada, bir müzikte headbang yapmak, o müziğe "metal" demek değildir.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 müzik savaşları vol.01... Adamın kafasını sallayası gelmiştir,uygun görmüştür,grup halinde sosyal bir aktivite yapmışlardır ne var bunda?
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Gormezden gel oylelerini buyuk ihtimalle metalcilere ozenen yeni yetmelerdir.Bide ne kadar sert muzik dinliyosam o kadar metalciyim mantigi var oda ayri bi zihniyet tabi :D.Kendi hallerine birak isteyen istedigini yapsin.:D
Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 o arkadaşlar avril dinleyip halay çekerse ne kadar saçma olacağı gibi avril dinleyip headbang yapmaları da o kadar saçma olur. müziğin kişiden kişiye değişeceğini göz ardı etmiş notuna hitaben; avril müzik yapmıyor ki? YU VANA Bİ MAY GÖRLFİREND? AHAHAHAHAHSHDJFAHSDFAS. neyse
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Siyasi mevzularda hiç anlaşamadığımız Slat ile bir kıç çatalında buluştuk ve repine abandım... İşte seksi kızların insanları birleştiren gücü...
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Cannibal Corpse müzik mi yapıyor? Ehahaha Complicated > I Cum Blood, en azından birinde nota falan var 1-2 tane. Ha, bu arada tamamen şahsi fikrim tabii cannibal corpse'un yaptığına müzik denmediği. Biri çıkıp da "VAR NOTA BAK NOTA" demesin, o işin esprisi... Bunun tartışılacağı yer burası değil, bu arada Halay Çekmekle kafa sallamayı bir tutmak efsaneymiş. Halay yöresel bir dans şekli, kafa sallamak, müziğe kafanla ritm tutmak oluyor. Headbang folklörik bir şey olsa, dediğin mantıklı olacaktı belki. Hiç alakası yok oysa ki..
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Kayseri crazy dance,hepsinden iyi?
Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Headbang ile kafa sallamak aynı şey değil ki. Bizim bahsettiğimiz headbang kafa sallayarak kendinden geçmek. Kelime anlamı kafa sallamak olabilir ama bizim bahsettiğimiz o değil. Müzik türüne bağlantısından bahsettim ben. Metal dinleyip break dance yapalım o zaman? (madem halayı sevmedin) Yani cannibal'i örnek verdim ama baya gocundun sanırım ergen gruplarını dinlediğini fark edip bunu hakaret olarak algılayınca. sağlık olsun
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 İnanılmaz gocundum gerçekten, yaklaşık 15 dakikadır hüngür hüngür ağlıyorum. Eh, her ne kadar senin gibi bazı insanlar mantıksız bulsa da, adam içinden geliyorsa yapar, büyütmeye gerek yok diyorum ben de... Her şeyi de kalıplaştırmanın, kategorize etmenin alemi yok diyorum...
taz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 avril'le kafa sallanmaz. LOCKED!!!! B)-
Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ben de diyorum ki, bi headbang zevkimiz var, onu da oto boka headbang yapıp headbang'den soğutmayın diyorum. Kıbrıs Şehitleri'nde dövülmedik adam bırakmıycam diyorum. Çok sinirleniyorum diyorum.
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 saçım kısa olsada headbang yapabilrimiyim?
Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 tabi. benim 3 numara olduğunda da yaptım.
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Dev said: Ben de diyorum ki, bi headbang zevkimiz var, onu da oto boka headbang yapıp headbang'den soğutmayın diyorum. Kıbrıs Şehitleri'nde dövülmedik adam bırakmıycam diyorum. Çok sinirleniyorum diyorum. Başkası headbang yapıyor diye sen headbang'den mi soğuyorsun? İlginçmiş. Kız arkadaşının adı headbang falan galiba...
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 auehuah o video ne beee :D yakında başka taraflarını da açarlar canlı canlı
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 İsteyen istediği yerini sallasın, kimse birbirine karışmasın, ben burda hiç sevmediğim Cannibal Corpse'u savunmak zorunda kalmayayım falan. Bırakın sallasın gençler kafaları aaa. İçmişlerdir, geyik yapıyorlardır, odur budur. Alkollü olsam ben de sallarım Avril'e kafa yani nedir, maksat eğlenmek geyik cart curt. Kastırmayın bu kadar headbang bilmem ne diye. Ben ne dinlerim ederim bilen biliyor, ben böyle diyorsam harbi kastırıyorsunuz yani. Kısa saçlılar katır kutur kafa sallayabilir, ama beyin sağlığı bozulabilir, aman diyeyim. 7 tane uzun saçlı adam TMNT'nin introsunu açıp kafa sallamışlığımız var, videoya çeken adam da sarhoş olduğu için kaydedememiş olduğundan koyamıyorum buraya, siz 7 tane yabani hayal edin o şarkı eşliğinde omuz omuza kafa sallayan. Bu da örneğim olsun =P
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ha bu arada bence müzik yaptığını düşünen herkes müzik yapıyordur. Cannibal Corpse sevmiyorum. Ama "avril müzik yapmıyor" denirse, ben de "en az cannibal corpse kadar yapıyor" derim. Bitti.
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bu arada, post kasmak istiyorsan tartışmaya gireceksin arkadaş, ben bugün bunu gördüm. Baksana, 1 haftada atmadığım postu, tek başlığa attım :)
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 İsteyen istediğine kafa sallar , açıp aydın havasına kafa sallarım ben de istersem , öyle eğleniyorsam . Aksini savunanlar neyi savunuyor ? Kafa benim lan size ne .
Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 said: dipnot: avril, cannibal corpse'dan daha iyi müzik yapıyor.la başlattın o kim kimden iyi muhabbetini kendini böyle sıyırma. ayıp
Öne çıkan mesajlar