Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvan İnsanlar

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar dün yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum.

Şimdi saat 6-7 gibi karanlık hava. Halam ben ve iki tane biri 6. diğeri 3. sınıfa giden kuzenimle sidi kiralamaya gidiyoruz. Bir iddia bayiinin önünden geçiyoruz. Halam hiç bilmiyormuş iddiayı merak ediyormuş. Bende ''dur o zaman sen devam et ben kupon alıp geleyim sidiciye'' dedim. Halamda ''tamam'' dedi. Ben daldım hemen iddia bayiine içerde bir adam kupon dolduruyor sahibi yok. Ben kuponu elime uzattım baktım dışardan sesler geliyor. ''Şşşt pşşt nereye çıkın hoyt lan çıkın girmeyin nereye'' türü laflar. Çıktım dışarı bir baktım kuzenler benden 15 saniye sonra peşimden gelmişler içeri girmek istemişler. Ama kadının biri bunlara engel olmuş köpeğe seslenir gibi. Ben ''ne oluyor'' dedim kadına.
Kadında bir hayvanoğlu hayvan gibi konuşmaya başladı. Gelmiş bana ''kundakdaki yok mu onu getir.'' diyor. Bende mal gibi kadını insan sanıp konuşmaya çalışıyorum orada. Kadına güzellikle söylüyorum. ''Kupon alıp çıktım'' diyorum. Hayvan kadın beni 18 yaşından küçük sandığı için artistlik taslıyor. ''Alamazsın, yapamazsın benim dükkanım'' diyor. Bende ''alırım'' dedim. Yürüdüm elimde kuponlarla. Kadın peşimden geldi. ''ver kuponları'' dedi. Bende suratına attım kuponları. Kadın bana ''terbiyesiz oğlu terbiyesiz'' dedi. Bende ona ''sensin terbiyesiz'' dedim ve gittim.

Şimdi bunlara hayvan bile demek istemiyorum. Bunlar haşere. Bu kadın insan gibi gelse uyarsa ''küçük çocukları almıyoruz'' kusura bakmayın dese. Bende ''iyi akşamlar'' deyip gitsem oradan. Sinir sitres olmadan. Ama yok bunlar insanlıkdan nasibini almamış. Birde nasıl bir cesaret kadındaki yani sen orada esnafsın sonuçda. Böyle kıl, bela birine denk gelsen, adam gelip senin gece dükanını yaksa filan ne bok yiyiceksin.
Neyse sinirim baya bir geçti ama yani oradan öyle elimi kolumu sallayarak gittiğime üzülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle şeyler yaşanır geçer kıl kapılır.Her ne kadar kadını orda duvara yaslayıp azına azına vurma isteği gelsede.Sonuçta kadının kaybı ve böyle insanlardan hiçbi zaman bişey olmaz mutlu olamazlar.Hayatta insanlara mecbursan onlarla iyi geçinmeye bakacaksın ki böyle sende daha mutlu olursun yani.Sinire strese hiiiç gerek yoooook...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yok iddia oynadığım filan, halam merak etmiş ona göstericem nasıl birşey. Dükkanda 10 saniye durmadım zaten.
Birde gece gidip taş mı atsam diyorum?
Var mı aksiyon merakklısı pati? Suç ortağı bulayim tek başıma tırsıyorum fena, elim ayağım titriyor(:

Olum Pru, şu Sıtkıyı nasıl merak ediyorum anlatamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yok gerçekten yani eve geldim uyuyamadım sinirden böyle ne diyim sakinleşmeye çalışırken ömründen gidiyor 3-5 yıl. Düşünüyorumda şimdi ucuz atlatmışım olayı.

Llama@ Abi söyler misin orada ne yapabilirim? Ben dışarı çıktım ''ne oluyor'' diye. Kadın üstüme yürüdü çemkirerek. Hayır öyle serseri, pislik bir tipimde yok gayet efendi tipli bir insanım. Kadına ne demem gerekiyor ki orada. Hayır madem o kadar kurallara dikkat ediyor dükkanında otursun kapıdan girerken uyarsın insan gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...