Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 http://www.sonsofthestorm.com Amcaların kişisel galerileri /bow edit: örnek de vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Hepsi çok iyi, Metzen daha az iyi eheh. Favorim Samwise. Raneman'in de elfleri süper. Yukarıdaki Ragnaros resmini süper olacakmış ama blood elf koyunca başarısızlığa mahkum olmuş. TBC + MC = Failure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Samwise'dan kırpıp çiziyor gibi geldi oradakiler, ayıp. samwise > all gerçekten. Orc'u orc yapmış adam. Edit: Dinan abi bir post 5 kere editlenmez, yazık sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 2 kere typo yaptım 1 kere spoiler hatası 1 kere de spoilere koydum 1'i neydi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 raneman'a dikkat. çoğu resmini zaten gördük orda burda. en iyi parayı o kazanmış olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Bu kadar iyi ragnaros çizimi gördüğümü hiç hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ragnaros gibi boss gelmedi wow'a zaten, bir tek phase 1 c'thun yaklamıştı o karizmaya.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Shadow Lab'ın Murmur'u da çakma ragnaros hehe, MC atmosfer olarak en beğendiğim raid mekanlarından dışıyla fasasıyla füsosuyla. (Hoş ZG ve MC'den başka da preTBC raid mekanı da görmedim xD ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 dynan sen bunu yeni mi gördün. eğer öyleyse ayıp lan :P Xhunarion said: Samwise'dan kırpıp çiziyor gibi geldi oradakiler, ayıp. samwise > all gerçekten. Orc'u orc yapmış adam. Edit: Dinan abi bir post 5 kere editlenmez, yazık sana. samwise'dan önce metzen vardı. adam warcraft 2'nin concept artlarını çizmişti hep. o zamandan beri hellscream'in hastasıyım, enfes bir portre.. daha sonradan samwise atağa çıktı, w3 ile. şimdi wow'da kim meşhur, onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 samwise birde panda geyiğini başlatan adam w3 çıkmadan önce bir resimde undead ordusunun arkasına bir panda resmi koyması ile başladı ordan buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 deadwoll said: Shadow Lab'ın Murmur'u da çakma ragnaros hehe, MC atmosfer olarak en beğendiğim raid mekanlarından dışıyla fasasıyla füsosuyla. (Hoş ZG ve MC'den başka da preTBC raid mekanı da görmedim xD ) Bu bünyeye 4 horse men iyi gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ragnaros combatı yaşadığım en sağlam combatlardan biridir. belki de ciddi anlamda karşılaştığım ilk raid bossu olması da etkiliydi. ancak MC kadar bayık bir yer görmedim.. her yer lav, taş.. bu kadar mı bunaltıcı olabilir ? bir naxxramas müthiş mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 süpeeer :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Sam said: ragnaros gibi boss gelmedi wow'a zaten, bir tek phase 1 c'thun yaklamıştı o karizmaya.. :P c'thun fightına ve c'thun'un sesine hastayım ama ragnaros da güzel fighttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 vay aktif etmişlermi sonunda bu siteyi ya.. giriyoduk hep boştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yıl odlu yahu dolu bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bone said: dynun sen bunu yeni mi gördün. eğer öyleyse ayıp lan :P yok bu samciğimi falan biliyodum. raneman'ı evt ilk gördüm mesela. ama en beğendiğim çizimler onunmuş. adını da öğrenmiş oldum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Cuce said: yıl odlu yahu dolu bayadır sorry bab :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bu samwise'ın çizdiği panda acayip hoşuma gidiyor (:D Warcraft'ta bu pandayla oynama şansım varmı? Ben epey bakındım ama böyle bir seçenek göremedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 resimler super yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Tornalp said: Bu samwise'ın çizdiği panda acayip hoşuma gidiyor (:D Warcraft'ta bu pandayla oynama şansım varmı? Ben epey bakındım ama böyle bir seçenek göremedim :S frozen throne da orc camping yerine rexarla rpg takıldığın bölüm varya orda bir panda hero var onun görevini yaparsan gurubuna alabiliyorsun birde aynı ek paketde human campingde blood elfleri kaçırdığın yer var orda bir gizli bölüm açıyorsun, bölüm tower defans tarzında kazanırsan bir sonraki bölümde panda hero ile oynaya biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Chen Stormstout Hatta wowda bu elemanın fıçısını bulup quest falan yapıyoruz heh. İçki yarışmasında dorfları nasıl uyuttuğuna dikkat çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 scales of serpent cokzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Dellin yeni bilgisayarına promosyon olsun diye sitedeki bazı resimlerle widescreen wallpaperlar yapmışlar güzel olmuş. Kalimdordaki düşmanlarınız kıllı centaurlar, uyuz satirler, göbekli quilboarlar ve seksi(?!) harpiler Belf mage Varanis Bitterstar (isim çok kötü be) İkiye bir ve silahsız olmasına rağmen pwnage yapan orc Bloodelf rogue(yada paladin) pwns nelf druid ve hunter Tauren shaman lvl kasarken. Bu robotları öldürmesi çok zevkliydi hehe. Sadakat ve cesaret üzerine bir resim. Gaylienceda göremeyeceğiniz sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yorumlar ii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar