Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Bosna Hersek / 21.11.07 / 21:00

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Madcat said:
kazım kanat hep takıyor?
hiç mi geçen sene falan santra izlemedin? :D
ahmet çakarla dialogları süperdi.

yıllar önce takmaya baslamıstı hatta bahsediyorlardı hatırlarsan santrada falan bi ara cıkarmıs o arada bu araydı herhalde kanserden kurtulamayınca amaaan skerm dedi taktı yine herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:
Torba 1: Avusturya, İsviçre, Yunanistan, Hollanda
Torba 2: Hırvatistan, İtalya, Çek Cumhuriyeti, İsveç
Torba 3: Romanya, Almanya, Portekiz, İspanya
Torba 4: Polonya, Fransa, TÜRKİYE, Rusya

Yunanistan
İsveç
Romanya
Türkiye

tadından yenmez

Hollanda
İtalya
İspanya
türkiye

gg olurduk

avusturya - isviçre
çek cumhuriyeti - isveç
romanya - portekiz
türkiye

şansımız olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne ya.maçtan sonra havayi fişekler filan.ezik takımlar yapar bunu bi.lichenstein angola filan.ne bu ya ne rezalet finallere çıktık diye bu dneli sevinme.zamanında dünya 3. sü takım buna havayi fişek mi atar ayıp yahu.sanki şampiyon olduk da millet bayram ediyo ne büyük bi eziklikse.çok ilginç ya dicek bişey bulamıyorum ben yani.şampiyonaya katıldık diye havayi fişey atan adam gruplardan çıksa sevinçten camdan mı atlar anlamadım ben
Sosyal ağlarda paylaş

ne var bunda anlamadım turnuvaya katılım parası bile 7,5Milyon avro sırf bunun için bile havai fişek atılabilir :P
sürekli dünya 3.sü olduğumuzu söylememiz GS ın sürekli uefa kupasını kazandığını söylemesi gibi bişi tamam kardeşim kimse sana almadın yapmadın demiyor ama uzun süredir başarılı olamıyoruz kutlamaya değer bişi sonuçta ingiltere vs bile katılamadı
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de ne olursa olsun sevinmek lazım
eğer çıkamasaydık ne biçim olaylar olurdu ee çıktık sevinelim işte "kul" takılmaya gerek yok yıllardır doğru dürüst bi iş yapamıyoruz bu sene yaptık yapınca da sevinmek lazım
gs belki gruplardan çıkarsa sevinmesin ama çeyrek finale kalırsa ya da fb gruplardan çıkarsa sevinsin niye geçen sene daha kötü yerdeydik bu sene daha ileri gittik 1251251251251yıl önceki başarıda kalmayalım hala ne mutlu bize ki gruptan çıkmışız işte
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar rezil bir oyuna ragmen kimsenin elestirilmemesine, bu kadar kaliteli oyuncularimiz olmasina ragmen bugune kadar sacma sapan verilen puanlara, Fatih Terim'in herseyi eline yuzune bulastirmis olmasina, bundan 2 mac oncesine kadar yerden yere vuruluyorken simdi bas taci gibi gosterilmesine, terorle takimi harmanlayip oyunculari gereksiz strese sokan gerzek basin mensuplarina yada sahislara, aklima gelmeyen bircok seye... Herseyde yaptigimiz gibi istenilen sonuc elde edildiginde yada hedefe ulasildiginda zayif yanlarimizi yada elestirimizi esirgeyip naralar atmaya baslamamizi anlamiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu milli maç 2-3 haftalık gündem değişikliği içindi medya-hükümet işbirliğiyle ülkenin içinde bulunduğu zor durumlardan halkı konuşacak başka bişiyler bulmaya yönelttiler.yoksa gol atmak istemeyen bi bosna'yı 1-0 yenmişsin finallere gitmişsin tarih,destan yazmışsın olayı diil.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
nasıl abi saçmamısın.gs uefa gruptan çıkarsa mesela sevinsin mi yani havayi fişek mi atsın çıktık diye.takımın bi prestiji var onu kriter olarak koyarsın aşşasına da sevinip şov yapmazsın.uzun süredir başarı da bu başarımı yani kıytırık 32 takımdan biri olmak?
Yalnız şu gerçeği de unutma o dünya 3.sü takım son 2 şampiyonaya gidemedi. Euro 2004, Almanya 2006
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye'nin son zamanlarda siyasi ve toplumsal olarak yaşadıklarını göz önünde bulundurunca bu kadar futbolla iç içe olan insanlar için önemli bir olay olarak sayılabileceğini ve sevinmenin abartılmasında sakınca olmadığını düşünüyorum.

mantıklı olarak baktığımda ise evet euro 2008'e katılmamızın sevincinin abartıldığını düşünüyorum. euro 2008'e gitmek başarıya ulaşmak için sadece bir aracı olabilir bence türkiye için. asıl başarı gelir mi gelmez mi onu göreceğiz, bence çok hazırlık maçı yapmamız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...