Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 olm embesil muamelesi görüyormuşuz zamanında, haberimiz yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 say say paraları say paraları say dön paraları say... olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ben de lise sonda organik kimya görürken hocanın bize gösterdiği 2 çözme yöntemi haricinde 3. bir yöntemle çözmüştüm, hoca önce anlamayıp 0 vermiş, sonra 1 ders doğru sonuç veren yöntem olduğunu ispat edip hem dersi kaynatımş hem 95 almıştım. Lakin kimya ben de sevmem pek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 fakefacebook hızlıca çok zor söyleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 @sly-one kimyada organik'in üstüne tanımam. diğer konuları çok sevdiğimi söyleyemem ama sırf organik kimya için kimya okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Tecavüzcü Coşkun Fatmayı S.kerken Şaplak Attı Tür Cins Familya Sınıf Şube Alem (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Cu Hg Ag Pt Au cumhur haksızca ağlayanların patlatır avcunu soymetallermi amfoter metallermi unuttum valla geçen seneydi öss sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bizimki daha ahlaklıydı ve tam :P Türkiye Cumhuriyeti Futbol Takımı Sahada Şut Attı Tür Cins Familya Takım Sınıf Şube Alem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Zn Al Sn Cr Pb zeynep al sana kırmızı pabuç buda aynı konudan bişidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 üsttekiler soymetal bunlar amfoter olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 eet öyleydi aynen. ben şey die ezberlemiştim amfoterleri. zeynep herkese verio bölece amfoter metaller hem asitlerle hem bazlarla reaksiona girer kuralını çıkarıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 heyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bi de pezevenk nurettin vardı. gaz formülü p.v=n.r.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ben böyle ezberlemektense öğrenmeye çalışmıştım. Ondan sonra sözele geçtim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 @Eternalus Paran varsa = ne RahaT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Beymen mağazasdında Canan a sarılan Bahattin rahatladı. Sanki böle bişi vardı periyodik tabloda :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hö O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 @Arma 2A grubuydu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Vay be ''para veren nurettin'' olmuş ''paran varsa ne rahat'' Unakıtan formul hatırlatmalarını bile vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 @Arma: "beymen mağazasında cananın suratına bakıp rahatladı"ydı o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 abicim bu ne be bunu niye ezberliyosun ki tablosu war bunun kabaca sole bisi 1 s 2 s p 3 s p d 4 s p d h mi neyse iste sonra bole asag dogru caprqaz capraz ciziyodun cikiyodu unuttum seeler olduda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar