pch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 kızkardesim aynanin karsisina geciyor, aşk sakızı denilen aptal sarkiyi söleyerek dans ediyor falan irenc bir durum napmam lazim aga help plx!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yaşı kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ayrıca rahat bırak gönlünce eğlensin işte aa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yaşini bilmiyorum 5'e gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 o şarkıya ben aşçı kızımısın(aşk sakızımısın) diorum daha komik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben hepsinin ilk albümünü aldım sırf memlekette girl bandlerin kurulmasının önü açılsın diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 11 yaşında daha bişi olmaz yaaa ama düşün 23 24 yaşındaki hatunlar öle şarkı yazıyo senin kardeşin yine iyi 11 yaşında yaşına uygun davranıyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 pch said: yaşini bilmiyorum 5'e gidiyor.. zuahhaha 11-12 mi oluyo ne.. ahuahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hepsi iyidir, hoştur, güzeldir, sevilesidir. ama dinliyor kısmına bişi diyemicem.. (ilgili arkadaşlara bir soru: "adaş fetişi" diye bir durum var mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 geçen gün test cözdü full cıktı, bana döndü baktı baktı ve hepsi1 denilen aptal dizideki gibi ''mükemmel miyim ne?'' yapti, akabinde evi terkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 benimde kardeşim 11 yaşındayken emo olmuştu,şimdi 13 yaşında özenti götikliğe kadar düştü,utanıyorum bazen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ne güzel.. ben kardeşimden çok memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 SHOOT TO KILL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Yalnız mani ol dizilerini izlemesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bence otur sen de izle dizilerini. güzele bakmak sevaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 benim kardeşim 5. sınıftayken odama gelirdi ve şöle bi konuşma geçerdi fix olarak. -abi odan da TV izliyebilirmiyim? -hayır! -yaaa abi lütfen yaaa:( -git başımdan -salak,aptal,gerizekalı -*ayağa kalkar gibi yapardım* -ANNEEE ABİM BENİ DÖVÜYOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 dinler dinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 adamınbiri said: benim kardeşim 5. sınıftayken odama gelirdi ve şöle bi konuşma geçerdi fix olarak. -abi odan da TV izliyebilirmiyim? -hayır! -yaaa abi lütfen yaaa:( -git başımdan -salak,aptal,gerizekalı -*ayağa kalkar gibi yapardım* -ANNEEE ABİM BENİ DÖVÜYOOOOO (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Dipçik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ßende dinliyorum arada iyi geliyo? hayırdır ne var yani. bayılıyorum şu küresel müzik olayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 benim bir kardeşim bile yok. değerini bilin. ayrıca 11 yaşında hepsi dinlemesi normal, öss dönemi okuldaşlarımdan bunları dinleyip dansedenler yok değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar