mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bu arada the lost room un turkce altyazıları için buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mike said: ömden iletişme geçersen buffynın sezonları atayım bende. ps: 150 kb yi geçmıyor ama download ederken :/ Ged 400KB'i görüyor yukarı bakarsan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Hiç bu kadar içten emeğine sağlık diyesim gelmemişti yaw naptınız abicim siz ne bu böyle O____o Neyi indirip neyi izleyeceğime şaşırdım8-) Bi önerim var, şu konunun başlığını değiştirseniz iyi olur gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Pluton said: hmmm baluucum niyetim seninle polemik yaratmak değil. HDTV veya DVD rip olması neyi değiştirir? yaptığınız uploadlar gerçekten iyi, bende mevcut olmasa çok işime yarardı, kısaca "rep" her ne kadar bu kelimenin içersini boşaltmış olsakta. hdtv veya dvdrip olmasının tek önemi az da görüntü kalitesi ve uyumlu altyazıyı tek seferde, deneme yapmadan bulabilmek, indirmeden önce bilebilmek. mesela bende niptuck var ilk sezonları tvrip olduğundan, mevcut tr altyazıyı 1-2 sn ilerli alarak izlemek gerekiyor, sizin yüklediğinizin dvdrip olduğunu bilsem, dl etcek bişey bulamadığımda indirmeyi düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yav said: Bi önerim var, şu konunun başlığını değiştirseniz iyi olur gibi.. Siteyi açıcam bikaç güne bu başlığa gerek kalmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 24 de isterük (gormemiş bi site bulmuş ...):D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 olacak olacak :) nip tuck'tan sonra 24'e el atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Family Guy sezonları olursa iyi olur,yurt internetinde torrente abanmak montla sıçmak gibi bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 okuldan baglanabıldım. bi dizi yuklemeyi denicem entourage. hızda sorun yasamassam tamamını yuklerım edit:yk yukleyemedim tam ilk 4 bolum biterken baglantım gidip geldi.geri devam edemedim falan sacmaladim :) 200 kb wireless upload hızı alabiliyorum okuldan onu farkettim bide :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Abi avatar 1ve2. sezonlarıda şey etseniz nefis olur biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 DarKRideR said: Family Guy sezonları olursa iyi olur,yurt internetinde torrente abanmak montla sıçmak gibi bir duygu. evet family guy isrerük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Abi unutmadan şunlarıda söyliyeyim masters of horror masters of sci-fi 13 bölüm falan olacak bunlar da güzel olur bekliyoruz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 şu prison break için ilk sayfada verilen altyazı sitesinden indirmeyi beceremedim, bulamadım daha doğrusu. tam link verebilecek var mıdır? divxplanet'ten indirdim ama uyumlu çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Arkadaşlar artık klasörlerden giremeyeceksiniz mlsf. Siteyi açmayı başardım sonunda... http://www.dizi-indir.net TR dil desteği gelicek yarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 su anda girilmio ama heralde duzelir bi sure soora ama iidi ole klasor falan ole kalsaydı :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 çok güzel siteymiş ftpden indirmenin zevki ayrı 170kbla download yapıyorum su an :) how i met your motherlar bitsinde nip/tucka abancam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 heroesin 15. bölümü yok sanırım bulamadım listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ostrich said: heroesin 15. bölümü yok sanırım bulamadım listede Evet 15. bölümü atlamışız xaty yüklicekti bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 dosyalara sonradan devam edebilme ozelligi istiyoruz !! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Miraul said: dosyalara sonradan devam edebilme ozelligi istiyoruz !! :p Flashget ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 One Tree Hill ve Two and a Half Men upload pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 şu aralar sitenin yoğun dl karşılaması ve bendeki stokların bitmesi nedeniyle baştaki gibi hızlı upload yapamıyorum. en son niptuck 3. sezon sonuna kadar upload ettim. ama 4 ve 5 kaldı. onları da bitirince şuan elimde olan house ve kavak yelleri'ni (evet türkçe :)) upload etmeyi düşünüyorum. daha sonra edinebildiklerime göre devam edicem. mümkün olduğunca sizlerin istediklerini aklımda tutup upload etmeye çalışıyorum da bir çok istek var ve hepsini bi anda koymam imkansız gördüğünüz gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ben bir süre download ettikden sonra bağlantılar kopuyor ve tekrar bağlanamıyorum neden oluyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 son indirdiğim lost s1e3 ve 4 eksik indi bendenmi kaynaklanıyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar