Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prison Break s1 download

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Pluton said:
hmmm baluucum niyetim seninle polemik yaratmak değil.

HDTV veya DVD rip olması neyi değiştirir?

yaptığınız uploadlar gerçekten iyi, bende mevcut olmasa çok işime yarardı, kısaca "rep" her ne kadar bu kelimenin içersini boşaltmış olsakta.

hdtv veya dvdrip olmasının tek önemi az da görüntü kalitesi ve uyumlu altyazıyı tek seferde, deneme yapmadan bulabilmek, indirmeden önce bilebilmek.

mesela bende niptuck var ilk sezonları tvrip olduğundan, mevcut tr altyazıyı 1-2 sn ilerli alarak izlemek gerekiyor, sizin yüklediğinizin dvdrip olduğunu bilsem, dl etcek bişey bulamadığımda indirmeyi düşünürüm.
Sosyal ağlarda paylaş

okuldan baglanabıldım.
bi dizi yuklemeyi denicem entourage.
hızda sorun yasamassam tamamını yuklerım

edit:yk yukleyemedim tam ilk 4 bolum biterken baglantım gidip geldi.geri devam edemedim falan sacmaladim :) 200 kb wireless upload hızı alabiliyorum okuldan onu farkettim bide :(
Sosyal ağlarda paylaş

şu aralar sitenin yoğun dl karşılaması ve bendeki stokların bitmesi nedeniyle baştaki gibi hızlı upload yapamıyorum. en son niptuck 3. sezon sonuna kadar upload ettim. ama 4 ve 5 kaldı. onları da bitirince şuan elimde olan house ve kavak yelleri'ni (evet türkçe :)) upload etmeyi düşünüyorum. daha sonra edinebildiklerime göre devam edicem. mümkün olduğunca sizlerin istediklerini aklımda tutup upload etmeye çalışıyorum da bir çok istek var ve hepsini bi anda koymam imkansız gördüğünüz gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...