Korax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 1- balonu olan üyeleri dinleme :D 2- LOL :D Razien said: Üzülme dostum sana profesyonel destek geldi.Başlıyorum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 KİM BU KIZ MERT, KİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Razien said: Üzülme dostum sana profesyonel destek geldi. abi hoşgelsin onbir ayın profesyonel yardımı ama ben yapamam ki öle stüdyo fotosu, sürmeler, pudralar çok fazla bana...yine de saol yardımın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yüklenmeyin lan bu kadar adama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kaçan kovalanır.. illa yazıliim diosan niyetini bi an belli bi şekilde.. yani senin ondan hoşlandıını anlasın sonra onunla hiç konuşma.. o gelirse anlaki oda istio.. gelmezse salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 proggorp said: Razien said: Üzülme dostum sana profesyonel destek geldi. abi hoşgelsin onbir ayın profesyonel yardımı ama ben yapamam ki öle stüdyo fotosu, sürmeler, pudralar çok fazla bana...yine de saol yardımın için. Sanada iyilik yaramıyor ne halin varsa gör. Not=Fotoda makyaj yok demiştim hem olsa sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 nası yok?! doğal mı onlar? amanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mecbur değilim açıklama yapmaya ama çenenizi kapamanız için söylüyorum bilgisayarda o hale getirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Şu kişisel tartışmaları özel mesajlar falan sürdürseniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Korax said: Holy said: Gündüz muhabbet et gecesine mesaj at ama mantıksız bir mesaj at. Mesela "xxx şarkıyı dinliyorum duydun mu hiç" falan gibi. Evet elbet tabi.Daha sonra kızda desinki "nekadar sıkıcı bi çocuk" tavan yapsın iyice B)-Lise yıllarında en kral yöntemdir. Liseden erkek bile bağlayabilirsiniz bu yöntemle muhabbete girerek (ağzınız biraz laf yapıyosa) Kaçtım ben. tüm gaylere selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bugün yanı boştu hatunun.ben salak gibi gittim önündeki sıraya oturdum.sonra ders başlarken "ya biri benim yanıma otursun canım sıkılıyo dedi." amanin diye çantayı kaptım tam döndüm başka biri oturmuş.yine ağlamaklı oldum.ama son 3 ders beraber oturduk baya geyik yaptık.durumda fazla bi değişiklik yok ama bu beraber geçirilern zamanlar ilerde yararlı olacak gibi geliyo.ya da kendimi kandırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 olmucak galiba bu iş... ama bi yararı oldu bu kızın bana.skunk anansie yi daha iyi tanımama yardımcı oldu.çok fazla dinliyorum ve dinledikçe seviyorum.sağol didem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 beceremedim hiçbişeyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 dur hoca telaş yapma (: değişik ruh hallerinede girme bak benimde buna benzeyen bir konumum var. beklemeyi tercih ediyorumufaktan ufaktan feth edicem umarım. sanada aynısnı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hacı sana tavsiye sakın aynı sınıftan bi kızla çıkma bak ciddi söylüyorum o hatayı yaptım ben ha sınıfta hoca tahtada arkası dönük(mecburen) bişiler yazarken öpüşmek ayrı heyecan zart zurt ama dikkat et yani ciddiyim ayrılırsanız sıçarsın (bende olduu gibi) dikkatli ol iyi tanı kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 valla direk git konuş derim ama.yani ben hep öyle yaptım.olursa oluyor yani=)ki siz baya bi konuşmusunuz fazla bile.geç kalmışın. basit bir şey alında msnden diceksinki yarın okula erken gelsene biraz konuşmam lazım falan.sonra erkenden buluşcaksınız.azından zaten laf bi kere çıktı mike mike söliceksin moduna girince bi şekilde çıkar azından buluşunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 abi hepimizde aynı dert ne olcak bizim halimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Muhappeti kurcan muhappeti ilerletcen tıkandıysan pati ye girip konu araştırması yapıcan kızın özeline incen bi süre sonra . sonra bi yere çaırcan oturcan konuşucan tabi burdaki cümleler çok önemli bazen kızlara cümle kurmayıp elini tutmakta yetio ama kendine güven meselesi risk alırım diosan al ben aldım güzel oluo göt olmayınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 irin said: abi hepimizde aynı dert ne olcak bizim halimiz? di mi, cinsiyet farketmiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 abi direk söyle çekinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 saol lex(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bir gün davet et. Bir yere gidin oturun, gözlerinin içine bak. Çiçek böcek olayına gir kızın durumuna göre. Hoşlandığını söyle yüzüne, araya 3. kişileri sakkın sokma. Telefonda mesaj olayına girme açılma safhasında. Benim diyeceklerim bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar