proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bi kızdan hoşlanıyorum.izdivaç niyetindeyim.bundan önceki bir iki ilişkim hep kendi kendine gelişti.teklifsiz uğraşsız.ama bu öyle olmayacak galiba.bildiğimiz klasik yazılma yöntemlerine başvurmam gerekecek. kız bizim sınıfta. genelde iyi anlaşıyoruz gibi. benim için ne düşündüğüyle ilgili en ufak bilgim yok. ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 unut gitsin.. maueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 sor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 biraz aklını kullan herşeyi öğrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 abi çok riskli olduğu için gözüm yemiyor.kız direk ters tepki verirse sınıfta kötü bi duruma düşebilirim.biraz daha basamaklı yapıda yöntemler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 proggorp said: bi kızdan hoşlanıyorum.izdivaç niyetindeyim.bundan önceki bir iki ilişkim hep kendi kendine gelişti.teklifsiz uğraşsız.ama bu öyle olmayacak galiba.bildiğimiz klasik yazılma yöntemlerine başvurmam gerekecek. kız bizim sınıfta. genelde iyi anlaşıyoruz gibi. benim için ne düşündüğüyle ilgili en ufak bilgim yok. ne yapmalıyım? aynen böyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Pati buluşması ayarlayalım.Getir kızı bir şekilde sonrasını sen bırak ben hallederim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 kralsın kaptan!(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 kızın arkadaşı var mı onunla k3nk ol şey desin kıza, "ay şu çocok var ya ne dadlaa di meeee:)))" "eft brs :S" der o da, ya da "ay çcq ishte :S" der her iki koşulda da :S smiley'sini gözardı edip cümlenin geri kalanına odaklanmalısın hatta sen bu mesajı da gözardı et, saçmasapan insanların lafını dinleme safd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 sae aslında haklısın.kızın çok takıldığı bi arkadaşı var...onla arkadaş olmak iyi fikir gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ama dikkat et aa bu benim kankamla daha samimi demekki ondan hoşlanıyo diyip senden ümidi kesebilir(yani belki oda sana açılamıyodur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ya bi yandan konuşuyorum kızla msn den çok fena durum.muhabbet hiç ilerlemiyor abi kalıyor tıkanıyor hep.zaten çok konuşan insan değilim sınırlarımı zorluyorum burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 paticikden bahset kıza "stajerler neden hep ezilir" topiği okut falan belki sever siteyi belki kişiler bölümünü bulup bu topiğe girer ve senin gerçek düşüncelerini öğrenir ve konuyu açar sonra mutlu ve mesut olursunuz,3çocuğunuz olur,pembe panjurlu bi eviniz olur kiraya verirsiniz cart curt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 abi ne panjurlu evi ne kirası ya.baksana konuşmaya: proggorp: şu sınıfta müzik zevkimin en çok uyuştuğu insan sensin galiba didem: vala benim için de öle didem: ya ben aslında karışık dinliorum proggorp: ben de ağlamak istiyorum lan...nasıl bi noktaya geldim böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hahahaha konuşma süpermiş konuyu ordan şeye bağla -sende bu tarz dinliyosun bende ee ozmn gidelim (rock/jazz/blues) çalan güsel bi yer biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 kurtlar vadisi deli hikmet örnek said: adresini ve telefonunu ver istemeye gelcem seni. bitti!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 adresini ve telefonunu ver istemeye gelcem seni. aeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 off kendimden iğrendim lan bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben kızı çok sevdim abi kaçırma diyorum ciddi ol bu işin pelini bırakma pelin ne ya? peşini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bi süre ısrarcı devam edicem bakalım neler olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 selam sevişelm mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Seni hoşlanıyorum de . Olmazsa peşinden koş INTERCOURSE INTERCOURSE diye bağırarak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 "Çıkalım mı?" diye sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Suratına söyle işte koca adamsın be!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yok abi soğukkanlı davranmam lazım zamanla bana ısınmasını sağlıycam :şeytangibismiley: nasıl olsa aynı sınıftayız abi...uzun vadeli davranırsam risk azalır gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar