Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kral peşimden geliyor

4Ever

Öne çıkan mesajlar

ben arkasındayım. sonucta büyük paralar dönecek. yapmasaydık ne kazanacaktık yapsaydık ne kazanacaktık ona bakın.

Aklınızda ne olduğunu da biliyorum eksi hanemize yazılanları. Pek de önemli şeyler değil, ülkeyi yöneten sizden tavsiye almaya ihtiyacı olan insanlar olduklarını zannetmiyorum, öyle olsaydı ülkemiz çoktan batardı
Sosyal ağlarda paylaş

KahnX said:
ben arkasındayım. sonucta büyük paralar dönecek. yapmasaydık ne kazanacaktık yapsaydık ne kazanacaktık ona bakın.

Aklınızda ne olduğunu da biliyorum eksi hanemize yazılanları. Pek de önemli şeyler değil, ülkeyi yöneten sizden tavsiye almaya ihtiyacı olan insanlar olduklarını zannetmiyorum, öyle olsaydı ülkemiz çoktan batardı

ülkemiz çoktan batardı?? gençler okuyun öğrenin başımızdaki insanlar kimler daha önce devlet tarihi boyunca kimler bize liderlik etti kökenleri nereye dayanıyor amaçları istedikleri neler okuyun iyice bir okuyun ondan sonra size yapılanlar mantıklı geliyorsa bunu açıklayarak destek verdiğinizi söyleyin.

burası yol geçen hanı değil.söz konusu kişi bu ülkenin cumhurbaşkanı ve lideri.dışarıdan gelen bir kişi (bu kim olursa olsun) bu ülkenin cumhurbaşkanını ayağına çağırtamaz.diyelimki gidildi ilk konuşulacak konu hac kontenjanı olamaz.biraz okuyun dediğim gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

KahnX said:

Milletler Cemiyeti'ne girmek için "biz niye başvuralım, onlar davet etsin, düşünürüz" diyen Ulu Önder ne büyük hata etmiş demek ki! Keşke Tayyip'le ApoGül o zaman olsaymış da onlardan feyz alsaymış.

Biz üç kuruş için saygınlığımızı mı satmaya başladık yani?!
Köle mi olduk biz?!

Peh peh! Ülkemde bu yorumu yapanlar da varmış, bunu gördüm ben bugün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...