4Ever Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 not: alıntıdır fotogaleri.hurriyet.com.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ahahah çok güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ehahahahah sayin gul abdullah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 super :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 eheh(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben bu krala arkamı donmezdım alımallah bellımı olur adamın sagı solu haremındekı hatunlardan sonra canı degısık bıse ceker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 harbi helal olsun guzel cızmısler... azuhuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mhauehauh harbi iyimiş :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ağlancak halimize karikatür yapıyoruz ne durumlara düştük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 o nedemek yani bunu hoş bir dille eleştirmemek onun yerine ağlamakmı lazım anlamadım ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 böle bişi hiç olmasaydı mesela? daha güsel olmazmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben arkasındayım. sonucta büyük paralar dönecek. yapmasaydık ne kazanacaktık yapsaydık ne kazanacaktık ona bakın. Aklınızda ne olduğunu da biliyorum eksi hanemize yazılanları. Pek de önemli şeyler değil, ülkeyi yöneten sizden tavsiye almaya ihtiyacı olan insanlar olduklarını zannetmiyorum, öyle olsaydı ülkemiz çoktan batardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 sendemi gülün arkasındasın? kralmısın sen? borc versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Karikatürle eleştirinin neresi kötü veya yanlış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 KahnX said: ben arkasındayım. sonucta büyük paralar dönecek. yapmasaydık ne kazanacaktık yapsaydık ne kazanacaktık ona bakın. Aklınızda ne olduğunu da biliyorum eksi hanemize yazılanları. Pek de önemli şeyler değil, ülkeyi yöneten sizden tavsiye almaya ihtiyacı olan insanlar olduklarını zannetmiyorum, öyle olsaydı ülkemiz çoktan batardı ülkemiz çoktan batardı?? gençler okuyun öğrenin başımızdaki insanlar kimler daha önce devlet tarihi boyunca kimler bize liderlik etti kökenleri nereye dayanıyor amaçları istedikleri neler okuyun iyice bir okuyun ondan sonra size yapılanlar mantıklı geliyorsa bunu açıklayarak destek verdiğinizi söyleyin. burası yol geçen hanı değil.söz konusu kişi bu ülkenin cumhurbaşkanı ve lideri.dışarıdan gelen bir kişi (bu kim olursa olsun) bu ülkenin cumhurbaşkanını ayağına çağırtamaz.diyelimki gidildi ilk konuşulacak konu hac kontenjanı olamaz.biraz okuyun dediğim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 adam resmen demiş, biz yaptiklarimizi çok pis kapatiriz seklinde.. güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Papucumun kralının ayağının altında sürünerek ülkeyi kurtarırız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Black_Lupin said: gençler okuyun öğrenin bunu demesen iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 KahnX said: ben arkasındayım. sonucta büyük paralar dönecek. yapmasaydık ne kazanacaktık yapsaydık ne kazanacaktık ona bakın. Aklınızda ne olduğunu da biliyorum eksi hanemize yazılanları. Pek de önemli şeyler değil, ülkeyi yöneten sizden tavsiye almaya ihtiyacı olan insanlar olduklarını zannetmiyorum, öyle olsaydı ülkemiz çoktan batardı Milletler Cemiyeti'ne girmek için "biz niye başvuralım, onlar davet etsin, düşünürüz" diyen Ulu Önder ne büyük hata etmiş demek ki! Keşke Tayyip'le ApoGül o zaman olsaymış da onlardan feyz alsaymış. Biz üç kuruş için saygınlığımızı mı satmaya başladık yani?! Köle mi olduk biz?! Peh peh! Ülkemde bu yorumu yapanlar da varmış, bunu gördüm ben bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ogalncidir buda lawrance osmanliyi arkadan vurmalari icin bunun aileyle yatip kalkmasaydi nah bulurdu o parayi oglancilik genelrinde var bunlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Zheld said: Black_Lupin said: gençler okuyun öğrenin bunu demesen iyidi senimi kırıcam abi ayıp ettin yazmadım say (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar