Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.3 den sonra hunterlar.

Buyse

Öne çıkan mesajlar

BloodBane said:
kimse beklesin hunterin karsisinda frostbolt cast etsin demiyo. Sadece hunterin novadayken en azindan melee de olsa karsilik vermesi normal diorum. Cok oyle bi abarti dmg ta vermiyo hunter meleede. Ha MM hunter su an eskisi kadar caresiz deil mage'e karsi, hatta ustun bile diyebiliriz. Kimsede tersini soylemedi zaten. Ama wow un pvpsi tas-kagit-makas gibidir. Elini kolunu sallayarak kestigin classlar vardir, asiri derecede zorlandigin classlarda. Bundan normal bisey olamaz. Her classa karsi ustun olmayi beklemeyin.

iyide ben huntera zaten sadece novadayken vurabilir gerisi instant castlerden başka ki bu dediğim büyü sadece fireblasttır dmg verebilecek.geriye kalan ice lance büyüsünü sen dmg olarak görüyorsan vay haline.
ne yapsın diyorum hala cevap alamıyorum ciddi ciddi.adam sana nova atıp dibine girmediyse nasıl meele vurasın o da onun taktiğidir ne diyebilirsin ki.sanki mage seni novaya aldıgı an hökk diye ölüyosun da o kadar abartıyosun.sende mage dibine girip nova atarsa scatter at, full frost ise pet ile attıysada trinket kullan bunlar boşuna verilmiyor oyunculara.
e elinde bu kada hamur varken haal neyin lafındasın tutturmussun bi nova nova min range falan.
oldu olucak dibindekine de ok at auto atacak bırak çay koy.
kağıt makas konusuna bende katılıyorum ama gelipte abarı bi şekilde class arası dengesizlik olursa orda oyuncu isyan eder tabi.
sizin burda isyan ettiğiniz konu çocuk işi.yazıktır bari novada vurmasına laf etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

nova nova diye takan ben degilim, mage arkadaslar. Onlar isyan edip duruyo su an ezmode dan cikti hunter diye. Onceden rahat rahat keserken simdi dengeler tersine dondu diye abarttikca abarttilar. Madem oyle bende baslayayim. Yeni patch te ice block trainable olcak. Omg nerf iceblock ffs. Iceblock overbuff oldu napicaz simdi, vay halimize.
Sosyal ağlarda paylaş

BloodBane said:
Onceden rahat rahat keserken simdi dengeler tersine dondu

Yok artık ben burda bittim, söyliyecek bişeyim kalmadı artık. Taaaa TBC geldiği günden beri hatta ondan önce before the storm yayınlandığından beri, hunterlar magein anti classıdır. Bunu kabul etmek istemeyen hunter ya kördür, ya nooptur, yada korkunç yanlış bir talentle, korkunç yanlış bir taktikle oynuyordur.

Öyle bir söylüyorsunuz ki, sanki 2.3 çıkmadan önce mageler evire çevire hunter kesiyormuş gibi konuşuyorsunuzki, artık sadece "insaf" diyebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hunter patchten önce de magei takır takır kesiyordu, artık msnde konuşurken de kesebilir.

hunter eskiden magei kesemiyor gibi bir iddaa varsa ciddi anlamda oynamayı bilmediğine ismimi koyarım.

2v2 partnerim hunterdı, 1 kere mage e öldüğünü görmedim.

20 kere kapışsalar hunter 1 taş çatlasın 2 kere ölür mage'e, aksi bir durum varsa oynamasın zaten o hunter.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:
GenjuroXXX said:
dun 7.5k aimed shot belgelendi EoS da kimse burda hunter i savunmasin :P

eos ta 5.5k autoshot ta vurdum ben, 2.3 ile gelen değişikliklerle alakası yokki bunun. encounter ı bilmiyorsun konuşuyorsun.

bunun encounterla ıvırla zıvırla alakası veya 2.3le alakası yok ben genelleme olarak soledim :) kaldıki her BG da berserking buff var (av hariç) bunu 3 gün oynayan adam da bilir...
Sosyal ağlarda paylaş

GenjuroXXX said:

bunun encounterla ıvırla zıvırla alakası veya 2.3le alakası yok ben genelleme olarak soledim :) kaldıki her BG da berserking buff var (av hariç) bunu 3 gün oynayan adam da bilir...

berserking buff ile 7.5k aimed shot vuramazsın. ne alakası var ? o eos taki 7.5k aimed shot sadece encounterla alakalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır adam o kadar pişkin ki adam gelip heal atmaya çalışırsa olmadı scatter atarım diyor, mage atamıyor aynı skill'i. Eğer nova yüzünden mage2e oluyorsan oynamayı ögreneceksin. İlkine bas trinket2i ikincisine çak scatter'ı. Nerede kafan karışıyor onu anlamadım. Ben senin nuke'undan kurtulma şansım deadzone değil mi? Hah, işte o kaktı artık yok. Sen düz damage vericeksin, dispel çakacaksın o kadar, yapacagın birşey yok senin artık. Upperhand sende oldugu halde nasıl nova yediriyorsunuz kendinize onu da merak ediyorum. Üstüne gelen mage'e sırtını ver koş mevlama, öyle de alırsın pet sagolsun. Ben geri kaçmaya çalışırım pat diye yakalayıp kepaze ederin. Bunlar gerçekler yani. Gelip0 burada tekrar pişirip pişirip nova diyorsun bitiyorum ben o anda. Nova bazen 1 tane icelance'te bazen 3 tanede bozulur. Ben sana 6 tane icelance çaksam sen yatmazsın. Ki imkansız 6 tane çakmam, mutlaka bozulur, sen scatter atarsın, trinket kullanırsın birşey birşey. Bunu daha açık anlatabilecegimi sanmıyorum, kendi haline bırakıyorum yorumlarını. buyur meydan senin.
Sosyal ağlarda paylaş

GenjuroXXX said:
herhangi bi battleground da berserker buff + rapid killing + trinketlar aktifken 0 resillience cloth user a vurursun eger encounter dan kastın karşılarştıgın kişiyse şimdi anladın mı alakayı =)

Öncelikle senin EoS'tan kastın Eye of the storm battleground u ise baştan yanlış anlamışım ben seni, eos deyince aklıma bt deki essence of souls geliyor benim. encounterdan kastım odur yani.

Evet ben hunter oynamayı bilmiyorum. autoshot /afk tek bildiğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Öncelikle senin EoS'tan kastın Eye of the storm battleground u ise baştan yanlış anlamışım ben seni, eos deyince aklıma bt deki essence of souls geliyor benim. encounterdan kastım odur yani.
Evet ben hunter oynamayı bilmiyorum. autoshot /afk tek bildiğim.

Eye of the storm'dan bahsediodum evet, o encounterın ismide Reliquary of souls die biliyorum =) ayrıca merak etme tek illidan kesen sen deilsin, Silvie'ye selamlar =)
Sosyal ağlarda paylaş

Birde neyi anlamıyorum biliyormusunuz.

Magele huntera doğru koşuyorsun, Hunter yere göstere göstere trap koydu, hatta sende görüyorsun o trabı, gizli değil yani, hunterda trabın 1 adım gerisinde duruyor. Ne yapacak bu mage? Harbi merak ediyorum ben. Sonuçta hunterın melee rangeine giremez, girerse direk tarpa girer. Hunterda 2 adım geri atıp aim+arcane'i gömer yamulur kalır mageimiz. Hadi adam traba girmeyeyim diye kendi 2 atım geri atsa hop çıktı melee rangeden başladı kafasına arcaneler, autoshotlar. range menzilinde dursa dayanamaz ileri gitse trab var. Ne yapacak bu mage? biri desinki şunu yapabilir. Harbiden merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

GenjuroXXX said:

Eye of the storm'dan bahsediodum evet, o encounterın ismide Reliquary of souls die biliyorum =) ayrıca merak etme tek illidan kesen sen deilsin, Silvie'ye selamlar =)

Bir tek illidan kesen ben olduğumu iddia etmedim hiçbir zaman. Belki çok daha önce kesmiş olabilirim ama tek olduğumu iddia etmedim. Atlas loot ta Essence of Souls diye geçiyordu öyle kalmış aklımda. Silvie eğlenceli bir arkadaşımız severim kendisini, kimin selamını ileteyim bu arada oyun içi nick vs bakımından ?
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
Birde neyi anlamıyorum biliyormusunuz.

Magele huntera doğru koşuyorsun, Hunter yere göstere göstere trap koydu, hatta sende görüyorsun o trabı, gizli değil yani, hunterda trabın 1 adım gerisinde duruyor. Ne yapacak bu mage? Harbi merak ediyorum ben. Sonuçta hunterın melee rangeine giremez, girerse direk tarpa girer. Hunterda 2 adım geri atıp aim+arcane'i gömer yamulur kalır mageimiz. Hadi adam traba girmeyeyim diye kendi 2 atım geri atsa hop çıktı melee rangeden başladı kafasına arcaneler, autoshotlar. range menzilinde dursa dayanamaz ileri gitse trab var. Ne yapacak bu mage? biri desinki şunu yapabilir. Harbiden merak ediyorum.

Kimse kaale almamış ama ben hala bu sorunun cevabını merak ediyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla wow u birakali yaklasik 1 sene oluyor.Hala ayniysa durum aciklayayim.
Koydugu trap i goruyorsun elbette.Mage olarak hunter a karsi yakin durman gerekiyor.Trap koyuyorsa trap e dogru kosacaksin, trap e geldigin zaman blink atip arkasina gidiceksin.İcinden gecersin trap in.Sonra nova falan klasik combat.
Sosyal ağlarda paylaş

trap range 2 yard ın altına indi dikkat çekerim ebesinin gözünden trap e girmiosun artık iice üstüne gelmen gerekiyor.

+ git frost ol o zmn madem trapler bu kadar problem?

yada 1v1 icin moaning yapma demekki neymiş

hunter > fire mage

düzeltme

* Ice Block (Frost) is now available on the trainer to all mages at level 30.
* Icy Veins (NEW Frost Talent) decreases casting time of all spells by 20% and increases the chance your chilling effects will freeze the target by 25%. Lasts 20 sec. 3 min cooldown. It is now in the Cold Snap position in the talent tree.

öhöm artık bu değişiklik susturur herhalde trap konusunda?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...