zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Günlük lan, olm sana neler neler yazdım yıllarca hatırlarsın hepsini muhtemelen. Ve gene bi sevgi vakasıyla karşı karşıya kalmak üzereyim. Ama Artık eskisi gibi yaklaşamıyorum hiçbirşeye. 3 sene boyunca hoşlandığın platonik olarak sevdiğin kız ile birşeyler yapmaya başlıyorsun. Her hangi bir adı yok belkide hiç bir zaman koyulamicak. Yada sadece "arkadaşlık" denilicek buna. Ama olsun be günlük. Yine de güzel sanırım. Açmak lazım sanırım biraz. Lisede sıra arkadaşımla 4 sene boyunca birlikte oturduk. İyi arkadaştık lise bitince bağları kopardık. Hani lise ayrı bizim yaşamlarımız ayrı oldu. Görüşmedik sildik msn leri falan zamanla. Hayatta buna neden oldu tabiki. Her neyse. Lise de benden bi alt sınıf olan bu şahsı muhterem hanımımız =) tüm lise boyunca sıra arkadaşıma aşıkmış. Ben bunu hiç öğrenemdim. Muhabbet edince ortaya çıktı hani nasıl bir şansdır bu anlayabilmek mümkün değil tabi ki. Ben lisede birkaç kızla çıktım. O da yaşamış bişiler. Ben aynı koridorda onunla karşılaşsam uzaktan falan da olsa mutlu olurdum bildiğin. Öyle bir sevgiydi ama hiç bir zaman düşünüpde içmedim ya da düşünmezdim böyle olsa şöyle olsa falan diye hayyaler vs. Girmezdim. Uzaktan severdim. lise bitti böyle Üni vs derken 3 sene geçti aradan facebook da kendisini okul grubuna kayıtlı görünce birkaç saniyemi ayırıp tüm lise boyunca yapmadığım birşey yaptım ve "naber nasılsın dua" diye mesj attım braz daha geniş di ama kısalttım özeti bu. Cvp geldi. o gece epey uzun bir muhabbetten sonra msn ler eklendi "arkadaş" olundu. Aradan 5-6 gün geçti her akşam konuşyoduk ve hoşuma gidiyodu açıkcası. Onun bişi hissettiğini sanmam ama ben sevindim bu duruma tabiki. Benim için bir nevi 6 yıllık bir istekti bu oturup onunla birşeyler konuşmak tanışmak falan. Ve buna aracı olan facebook a burdan sevgilerimi yollamak istiyorum. (facebook u kötüleyen arkadaşlarada selam olsun) P.tesi günü akşam yemeğine davet ettim sonra cafe fln saatlerce muhabbet. uzun zamandır bir kızla bukadar rahat ve akıcı muhabet etmemiştim. Ki 3 hafta oluyo sanırım eski sevgilimden ayrılmam.(1 yıllık çoğunluk birlikte yaşanılan aynı evde vs bir ilişkiydi)Ona rağmen eski sevgilimle bile bu kadar çok şey paylaşamadığımı yada akıcı ve mutlu şekile konuşamadığımı fark ettim. Bu da hoşuma gitti. Dün de sinemaya gittik. İnanılmaz berbat bir film olmasına rağmen eğlendim :D Şimdi aklımda bazı sorular oluştu açıkcası. Sorulara geçmeden önce, O gerçekten hoş biri ve 3 yıl boyunca platonik olarak sevgimi verdiğim hak eden bir kızmış (: Boşa gitmemiş ozamanlar ki saf sevgim o mutlu etti beni epey. Şimdide onu korkutmadan yada belki benden kaçmadan yakınlarında olmak istiyorum galiba. Olayın ikinci kısmıda burda vuku buluyor sevgili günlük. Kızın aylar önce ayrıldığı çok sağlam bir (ve tek) ilişkisi olmuş yaklaşık 1,5 yıl civarı. Söz olaylarına vs gidilmiş. Büyük alışkanlıklar oluşturulmuş ama sonunda ayrılık gelmiş. Ondan sonra 1-2 ufak denemesi olmuş ama 1 hafta bile sürmemiş ve hiç erkeğe güvenmeme gibi bir korkusu var. İstememe belkide bunun diğer bir adı. Bu durumda benim ona arkadaşça mı yoksa ondan hoşlanan biri olarak mı yaklaşmam gerekiyor? Bu özel durumu batırmak isticeğim son şey olur. yada onu üzmek kırmak. Çok nazik ve dikkatli olmam lazım. İŞin komik ve şok eden bir yanıda var tabi bu arada. Önemli tabi. c.tesi günü arkadaşlarımla evde birşeyler içmiştik. Sonra aniden onlar kalkıp gidince yanlız kaldım. Sarhoşum ve kafam bozuk biraz. Msn e geçtim. Herhalde bunu okuyanlar tahmin edicektir olayı bir miktar. KOnuşurken lisede ondan 3 sene boyunca hoşlandığımı kaçırıverdim. Evet. Geçmiş ama gelceğe de etkie der diye düşünür herkez. Haklı olabilirisniz tabi :D Herneyse, sanırım bir miktarda iltifat yada ozamanlar onu nasıl gördüğümü falan söyledim. hatırlamıyorum (: Ama iyide oldu galiba. En azından yalan söylememiş oldum ve 2 gün sonrada davetimi kabul ederek geldi. Korksa falan gelemzdi herhalde. Soru kısmına geçersek. Yukarda söylemiştim. Ona açık bir şekilde çıkma teklifi etmedim. Sevgili olarak bile yaklaşmadım. sanırım. Ki bir miktar daha bunu kaldırabilicek miyim emin deilim. hazır deilim belkide. Yada o deildir. Birisi yada birilerinin bana akıl vermesini yada benm düşüncelerimi paylaşmasını istesem çok şeymi talep etmiş olurum acaba? Bu yazıyıda üşenmeyip okuyan olursa helal =) ^^ Soru: Bu durumda benim ona arkadaşça mı yoksa ondan hoşlanan biri olarak mı yaklaşmam gerekiyor? Strateji lazım.. Akıl lazım..? not: Konu olarak açmak mantıklı geldi fark ettim de yazı sonlarda kşisel yardıma kaymış. ilk başlarda günlük mesajıydı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Zydar güzel gidiyor gibi arkadaş. Umarım dilediğin gibi olur ilerisi de :) İyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Çok ince evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 eheh ulan ne hızlısın be,umarım üzülmezsin gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Daha sonra keşke demek istemiyorsan, kendine bir şans vermelisin, hissettiklerinden bahsetmelisin. Hem bu durumun herhangi bir götürüsü olamaz, kimse seni hissettiklerin için yargılayamaz, yargılayamamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Marl0_on said: Daha sonra keşke demek istemiyorsan, kendine bir şans vermelisin, hissettiklerinden bahsetmelisin. Hem bu durumun herhangi bir götürüsü olamaz, kimse seni hissettiklerin için yargılayamaz, yargılayamamalı. Yargılayamaz belki ama ya korkarda uçup giderse kuş misali? Tutamam hocam ben kanatlarım yolundu son ilişkimde. Uçucak gücüm yok. @zheld: batu lan şans diyim ben sana :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ince çizgi : sevişmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Valla 'Arkadaş' ile 'Sevgili' arasında kalın bir çizgi vardır.Onu inceltmeye çalışanda yavşaktır. Bu arada konuyu komple okudum soru en sonunda cok bomba bişey olur diyordum,ee doğrumu yapmısım demissin heh.Hoşlanan biiri olarak yaklaş,ne oluyorsa öyle olsun. gl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Abi senelerce arkadaşlığınız sürse ne olur ki, o hemen yanında dururken, sen ona hasret olucaksın. Ha, diyorsan ben bekliyeyim o bana zaten belli eder ya da bahseder. Etmez abi, bayanlar karşısından bekler ilk adımı, ilk adımı bayan atıyorsa da o bayandan kork derim ben. Sonu pek güzel olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Marl0_on said: Abi senelerce arkadaşlığınız sürse ne olur ki, o hemen yanında dururken, sen ona hasret olucaksın. Ha, diyorsan ben bekliyeyim o bana zaten belli eder ya da bahseder. Etmez abi, bayanlar karşısından bekler ilk adımı, ilk adımı bayan atıyorsa da o bayandan kork derim ben. Sonu pek güzel olmuyor genelde. 1 hafta anca oldu konuşmaya başlayalı yanlız erken deil mi diyosun? İlk adımı tüm ilişkilerimde nerdeyse karşı taraf attı :D sırf teklif eden 3 kız oldu. içinde teklif olmadan birşeyler yaşadığımda bi 4 ilişkim daha oldu. bnm istediğimde gidip hede hödö dediğim 1 yada 2 dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Abi hemen bahset demiyorum, tabii ki biraz zaman tanımalısın hem kendine hem bayan arkadaşa birbirinizi tanıyabilmek için. Ama havada bırakma, yani yeterince tanıdığına inandığında hala hayallerindeki insansa uygun bir zamanı kollayıp konuşmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Marl0_on said: Abi hemen bahset demiyorum, tabii ki biraz zaman tanımalısın hem kendine hem bayan arkadaşa birbirinizi tanıyabilmek için. Ama havada bırakma, yani yeterince tanıdığına inandığında hala hayallerindeki insansa uygun bir zamanı kollayıp konuşmalısın. Hayallerimde ki kız mı bilmyiorum. Ama Çok uzun süre önce tnaışmak isteidğim 3 sene sevdiğim şuandada hoşlandığım ve gerçekten "güzel" bulduğum bir kadın. Zaman verme konusunda haklı olabilirisn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 malesef 2 ucu da boklu bir değnek var elinde zydar. sen ona açılırsan kızın sana arkadaşça yaklaşmış olma ihtimali var, bi tarafında patlayabilir. şahsen ben yaşadım seninki gibi bi olay degil gerçi ama olsun. olabiliyosan şu halinden mutlu olmaya bak, anı yaşa, bişeler olacaksa kız kendi belli etsin biraz, ondan sonra sen gerekeni yaparsın. laf arasında çaktırmadan ağzını yoklamaya çalış, ya da ortak arkadaşlar varsa onların ağzını yokla, ama o arkadaşlara gidip sorma böyle bişe varmı benden hoşlanıyormudur diye çünkü s.çarsın. sadece arkadaşlarının ağzını yoklamaya çalış, ya da kızın. bir de, o zamanlar platonikmiş ya, şimdiki yaşadığın şey ona ulaşmanın verdiği mutlulukta olabilir.biraz zaman geçsin en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 oper said: olabiliyosan şu halinden mutlu olmaya bak, anı yaşa, bişeler olacaksa kız kendi belli etsin biraz, ondan sonra sen gerekeni yaparsın. bir de, o zamanlar platonikmiş ya, şimdiki yaşadığın şey ona ulaşmanın verdiği mutlulukta olabilir.biraz zaman geçsin en azından. Ne güzel demişsin anı yaşa diye. Nasıl olsa bir yere kaçmaz değil mi? Yada risk almak doğrudur budurumda. Beklemek. Anı yaşayarak anın gelmesini beklemek.. İstemek.. Yok bu arada ona ulaşmanın vericeği mutluluk olmadığını düşnüyorum çünkü öyle bir mutluluk değil. kesinlikle hoşlanmak bu. (söylediğin gibi olmamasını umut ediyorum belkide) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Yahu şu forumda aynı şeyleri söylemekten dilimde tüy bitti eğer hoşlantıysa KARŞILIKLIDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 kaybetmekten korkmak açıl, konuş onla. kaybettiğini zannetsen bile o an için bir bakmışsınki kazanmıssın onu. bekleyerek strateji fln kurarak anca kendı basını arıtırsın, kendını uzersın ıcınn ıcını yer.. git konus, istemezsede bi sure uzulur sonra atarsın bı kenara bu dusunceyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 zydar said: İlk adımı tüm ilişkilerimde nerdeyse karşı taraf attı :D sırf teklif eden 3 kız oldu. içinde teklif olmadan birşeyler yaşadığımda bi 4 ilişkim daha oldu. bnm istediğimde gidip hede hödö dediğim 1 yada 2 dir yannış anlamada erkek kaşarı olmussun sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 en kısa zamanda açıl , cunku o da senden beklıyo olabılır ve bı uzun bı sure acılmazsan o da bu durumu kabul eder senı hayat boyu arkadası olarak gorebılır. ama sen zaten nıyetın bellı bı sekılde gırmıssın bu işe , e o zaman açılcaksın abıcım... yanı sonradan sen bu kıza vurulmamışsın baştan beri var , onla arkadaş ayagına daha fazla zaman geçirerek kendını de ona alıştırıyosun ve reddedıldıgınde sana koyabılıtesı senın ona ne kdr alışıtıgınla dogru orantılıdır. o yuzden ya erkenden kazan ya da zararın neresınden donsen kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Benimde var öle liseden beri en yakın arkadaşım ama o kadar içli dışlı olduk ki hiç bi zaman söleyemedim,söyleyemiycemde artık.Eğer öle bi durumun yoksa direk atılmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 zamana bırakçan baba,hayat nası yönlendiriyorsa sizi öyle olucak, o çizgiyi aşmamaya devam et. Kız yönlendirir nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 arkadasım acıl gitsin.kız kısmı beklior,beklemicek olsa bile bekletilior kapişş?hem insanların sevildiklerini bilmeye ihtiyacı vardır coğu zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Benzer bir durumu bende yaşamıştım :) Lisede aşık olmuştum yaklaşık 3 yıl boyunca sürdü bu sonra o mezun oldu, aynı mahallede oturuyorduk ve sürekli onu görmeyi bekledim..lise boyunca ne tanışmaya cesaret edebilmiştim ne de ona aşık olduğumu söylemeye. aradan 5 yıl geçti ve internet aracılığıyla karşılaştık. senin hissettiğin gibi onunla konuşmak onunla tanışmak beni acayip mutlu etmişti ve yine senin dediğin gibi başka kimseyle konuşamadığım kadar rahat konuşabiliyodum onunla. buluşmalar başladı ve arkadaşça sürdü herşey. çok eğleniyodum onunla ve gün geçtikçe daha çok aşık oluyordum. ona aşık olduğum söyledim ve tanıştığımızdan 3 ay sonrada sevgilim oldu :) söylemeden önce çok çekindim çok korktum çünkü arkadaş olarakta kaybetmek istemedim garip bişeydi.. şimdi diyorum ki iyiki söylemişim ve keşke lisedeyken söyleseymişim:) benim tavsiyem şudur ki hemen söyleme, kız sen onun sevgilisi değilken sana güvenebilsin erkeklere güven problemini yenebilsin, şimdi söylersen reddedilebilirsin ya da zaman isteyebilir vs., o da bişeylerden emin olunca söyle bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 dikkat et o çizgiyi geçersen bi daha geri dönemeyebilirsin büyük ihtimalle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Olivies said: Valla 'Arkadaş' ile 'Sevgili' arasında kalın bir çizgi vardır.Onu inceltmeye çalışanda yavşaktır. yanlış anlaşılmasın burası,3 sene birlikte olduğum insanla ilk başta arkadaştık bizde :D Yani birbirini tanıma süresince arkadaşsındır. Benim anlatmak istediğim farklı bir şeydi.Anlatamadım sağlık olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 sevgililikle arkadaşlık arasındaki ince çizgi masturbasyon ve sex'e benzer.Arkadaşken boşa çalışırsın sevgilinle öle işte banlanmiyim şimdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar