ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 edit-darkrider : başlık küçültüldü :) Film 2009'da gelecek. Blockbuster olacak. Horde tarafını ağırlık olarak alacak. Thrall olacak. WoW'un başlangıcından 1 sene öncesinde yeni bir hikaye anlatılacak. Mevcut kahramanların kısıtlı bir bölümünü görebileceğiz.Ayrıca yeni Warcraft IV'de de bulunması olası yeni bir Kahramanımız olacak. Warcraft filminin devamlarını da düşünerek, Alliance ve dev savaşlar hakkında da filmler çekmek istediklerini belirttiler. Horde'nin ağırlık alması Alliance'nin Film'de olmayacağını söylemek değil. Film Animasyon değil, direk gerçek aktörlerle çekilecek. 300'de kullanılan tekniklerin çoğu geliştirilerek Warcraft filminde kullanılacak. Yönetmen seçilmedi ancak Blizzard gerçekten yetenekli bir yönetmen istediğini ve bunu şart koştuğunu açıkladı. Gnome göremeyeceğiz. doğrudan wowturkden aldım bilgileri merak ettim acaba thrall'ı kim oynar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 steven seagal in yüzü uyar gibi, sakal filan lazım tabii. ama o adam hiç yakışmaz be. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 iyi de niye caps ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Heyecan ve tutkunun simgesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 azımın suyu akıyor bu fılm ıcın beaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 wow turk nerdne almış acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Pöf Broxxigar olsa pek bi imba olurdu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Herhangi bir troll rolünde Sean Paul görmek istiyorum. Paladin/Priest rolleri içinde doğal Holy Light'ım mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Xo said: iyi de niye caps ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 chuck norris oynar thralli :D yönetmen peter jackson isterikkk !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 thrall'ı chuck norris oynayamaz. chuck norris thrall'ı oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 gnome niye yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 kitaplar vardı keske o kitaplara gore senaryo yapsalar guzeldi baya kitaplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Zaten film Thrall'ın hayatı üzerineyse 2. kitap Warcraft; Büyük Şef'in uyarlaması olucaktır büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 GNOME YOK HAHAHA NAYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bence dota filmi çekmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 gandalfı oynatsınlar. bide braddpiti koysunlar dövüsedursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Lancelion said: thrall'ı chuck norris oynayamaz. chuck norris thrall'ı oynar. abi sana söyleyecek söz bulamıyorum ben. QFT. keh keh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 undead olmasın, gnome da olmasın. orclarla humanlar kapışıp dursun biz de izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Night Elf Karisi isteriz En Hunterindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ben alliance gozunden cekilecegini ve bu nedenle alliance'in daha baskin olucagini okumustum bir interview'da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 LAAAAAN İZLERSEM NOOOLİİMM. NEDEMEK GNOME YOK HÜEEEEAAA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ben oynarım Thrall ı en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Lancelion said: thrall'ı chuck norris oynayamaz. chuck norris thrall'ı oynar. Thrall , Chuck Norris'i oynar olmasın o . PUHAHAHA . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Thrall çak norise takla bile attırır pehey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar