zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bu kadar parayla ne yapılır? bush bu kadar parayı alıp gelecek seneki savaş bütçesine ayırıyormuş. öha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 İdaa yaparım hemen 8 misli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 lam :D yine başladılar işte. neyse bu gazla marsa da gideriz biz, ayda koloni de kurarız.. hatta bilimsel atılımlar sayesinde deli gibi yeni ilaçlar, gelişmeler falan da çıkar. bi de bilgisayar parçalarına daha sağlam yüklenseler de teknoloji götüne motor takılmıçasına (keza savaş ile teknolojinin ilerlemesi hızlı olmasına rağmen, livata edilmiş motor kadar vulgardır da) hızlı bir şekilde gelişme gösterse.. her neyse.. böle bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 459 milyar dolara ben olsam; ilk olarak dünyadaki tüm açları doyurum,ewi olmayan herkeze bi ew yaparım,dünyaki tüm terör olaylarını bitirmeye çalışırım(parası neyse veririm ülehn oynamasınlar terörcülük),kendime en çok istediğim 2 arabayı alırım(chrysler c300 ve audi TT) bide kadıköy rexx sokağını satın alır önündeki tüm özentilerden kurtulurdum.bide bi paket sigara alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mıss Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 okadar para var hayır işi yapmadan harcanmaz o ayıp ama okadar parayla ya ülke feth edersin ya ülke kurtarırsın dalga geçilcek bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 "459.. 4+5=9 eee 9+9=18.. olmadı.. 4*5=20 20+9=29 yine olmadı yahu! 9*5=45 eee.. 4+5+4=13 üffff.. 4*9=36 36-4=32 ters çevir 23 ahahhaha şimdi oldu!" Walter Sparrow 23'e ulaşma çabası hatalara bakmaz! evet meblağı görünce cozuttum hafiften.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abdullah gül ve recep tayyip'i her gün ayağıma çağırırım. sonra defolun lan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 1 somun ekmek, 1 tas sıcak çorba. mmmm tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bin dolariyla consu satin alir, gerisini de cesitli hayir kurumlarina bagislardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 459 milyarı olan birinin audi tt tercih etmesi enteresan :) sadece 1 milyar dolar bile insana ve çevresine ölene kadar yeter :) bu kadar paralık savaş bütçesiyle neler yapılır kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ascraeus said: abdullah gül ve recep tayyip'i her gün ayağıma çağırırım. sonra defolun lan derim. ahahauhhah qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 vay be onun çok daha azı bende olsa DOLARLA DÖVERİM ADDAMI BE savaş bütçem hep bir deste dolar olur önüme çıkana vururm KÖPEEEK diye baya eğlenceli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ev yaparım paralarla 2 katlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Hükümeti deviririm, eğitime abanırım ve Bratt Piti vurdurup Angelinayı kuma alırım. Kalan para ilede hayvanlar gibi yaşarız ailecek ve Angelina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 o parayı verse bizimkilere, ülkenin yarısını verirler (ki farklı bir şey de olmuyor aslında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yorulan çenelere rahatlatıcı merhem yaptırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Hugh Heffner'ın evini alırdım ben. Sonra pentagon'un binasını falan da alırdım. Sonra bi de gider soğuk suyla yüzümü yıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ha bide chalse yi satın alır başına bir arkadaşımı koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 evin önüne bi havuz yaptırır,içinede tüm parayı doldurtur yüzerdim ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 tamam itiraf ediyorum ALIR .TÜME SOKARDIM hepinizin asıl yapmak istediğide bu dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 HOPLATIR ULAN ADAMI O PARA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Interneti satın alıp formatlardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abso ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 aga sen pasif gaymissin ya paraylan alakası yok= ben istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar