zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Japon elektronik devi Sony, organik ışık yayan diyot (OLED) teknolojisi kullanarak geliştirdiği ultra ince televizyonu Aralık’ta piyasaya çıkarıyor. Yenilik ve icatlar konusundaki şöhretini canlı tutmak isteyen ve Amerikan Apple ile Japon Nintendo karşısında son yıllarda rekabet konusunda sıkıntılar yaşayan Sony şirketinin yeni kuşak televizyon ekranının kalınlığı sadece 3 mm. Kendisini aydınlatan ve arkadan ışığı ihtiyacı bulunmayan organik görüntü ekranı, iki levha arasında çok ince bir organik malzeme katmanından oluşuyor ve LCD ekranlarından daha az elektrik tüketiyor, daha parlak görüntü sağlıyor ve çeşitli açılardan rahatlıkla izlenebiliyor. Eni 25,1 cm ve boyu 14,1 cm olan OLED teknolojisiyle üretilmiş bu televizyon 200 bin yen (yaklaşık 2 bin 170 YTL) fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak.resim öha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yeni bi isim bulsunlar şunnara ya, ilerde çocuklarımıza televizyon dediğimizde bizim şu eski, tüplü, kos kocaman cam göbekli şeyleri anlamicaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 satmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Malzemeden çalmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 o değil de, organik filan, canlı lan bu bildiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 güzel, yakında böyle bilgisayar ve gazeteler de çıkacak. doktora teklifi aldım da organik elektroniklerde, başka alanlara yönelesim geldi bu çok teknolojik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 o zaman eve alıp beslesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Almam ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ufacık bu , çerçeve niyetine masaya konur şirkette . Çaktırmadan izlersin işte . Mis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bu konuyu ben daha önce açmıştım sanki ya :S hatta biri o organik, oyun falan oynanmaz mı oyle bişeler demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yırtarım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 dominic said: o değil de, organik filan, canlı lan bu bildiğin? tabi yav,dibine toprak koyup sulamazsan parlaklık falan kalmıyo sönüp gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yeterince sulandığında da ekran boyutu büyüyomuş, 19 dan 22 inch e çıkıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 sony görüntü ve ses teknolojileri konusunda gerçektende iyi. bravia'ların görüntüleri insanın başını döndürüyor, valla sony yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 esnek ekranı da vardı birinin çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Saygılar. Dominice katılmamak elde değil ama bildiğin ekmek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 cam gibi gösteriyo ehü ehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 capon yapıo helal olsun valla süper gözüküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Valla ben kurcalarken kırarım bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Cylonlar gelecek hepimizi sevecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Pent +1 Yakinda Androidler organik olacak ve yazilimlari kendini gelistirebilicek kadar iyi olacak. Sonra da dunyaya saldiracaklar. O zaman iste BSG gercek olacak... Ciddiyim ben!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yok artık daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar