Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008 Elemeleri Maçı: Norveç - Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
khala said:
Galatasaraylıyım evet
Federasyonu desteklemiyorum ama

Haluk Ulusoya yapılan yorumlar vs vs.. Alayı bi birikimin göstergesi. 1 Haluk Ulusoya şu güne kadar hiç bir Milli malubiyetide mal etmedim .. Milli Galibiyetide.

Burda Haluk Ulusoydan nefret eden Onlarca Yüzlerce taraftar war Sebebi milli müsabakalar değil Domestik müsabakalara yansıttıkları..
Mesaj tarihi:
Burax said:
2-1 alırık ilk 20dk da 1 gol yeriz sonra moralimiz bozulur biraz saçmalarız sonra ilk yarı bitmeden 1 gol buluruk moralimiz azar :F ikinci yarı da baskılı oynayıp 1gol daha buluruz gibime geliyor ama 2.golden emin değilim 40-45 arası da gelebilir :F

bravo
Mesaj tarihi:
noma said:
yaw maci ikinci golde actim anca ilk golü göremedim yu tuba düsse de görsem
Emre 30-35 metrede bi çalım yapıp beklenmedik bi anda wurdu kalenin sol köşesinden gol oldu =)
Mesaj tarihi:
Burax said:
2-1 alırık ilk 20dk da 1 gol yeriz sonra moralimiz bozulur biraz saçmalarız sonra ilk yarı bitmeden 1 gol buluruk moralimiz azar :F ikinci yarı da baskılı oynayıp 1gol daha buluruz gibime geliyor ama 2.golden emin değilim 40-45 arası da gelebilir :F

allah mısın be!
Mesaj tarihi:
Fistan said:
Burax said:

allah mısın be!
TÖVBEEE
Mesaj tarihi:
Çok İyiler: Gökhan, Emre
İyiler: Volkan, Servet, Emre, Hakan, Nihat, Aurelio, Hamit
Kötüler: Semih, Arda

Özellikle Semih iyi değildi, onun yerine Mehmet Yıldız veya Gökdeniz oynayabilirdi.
Mesaj tarihi:
Trasty said:
noma said:
Emre 30-35 metrede bi çalım yapıp beklenmedik bi anda wurdu kalenin sol köşesinden gol oldu =)

şaka diil dimi ciddi ciddi böyle atti
Mesaj tarihi:
Luinir said:
Özellikle Semih iyi değildi

bence ii olmamasının sebebi semihin normalde sırtını defans oyuncusuna dayayıp oynaması bu macta tabi norvecli danalara sırtını dayayınca dana depmişe dondu
Mesaj tarihi:
noma said:
Trasty said:
noma said:

şaka diil dimi ciddi ciddi böyle atti
Yok be ciddiyim
Mesaj tarihi:
Burax said:

oha lol
Mesaj tarihi:
-Emre'ye helal. Lider böyle olur işte, tam gereken zamanda sazı eline aldı, 1-1 yaptı, takım ondan sonra süper oynadı.

-Nihat'ın golü müthişti, başkası atsa şans derdim, tam köşeye gitti volesi.

-Semih kötü değildi, fizik oalrak güçlü defansın arasında kayboldu sayıllır, olur ama o kadar, Nihat gibi daha fazla geri gelip top yapmalıydı.

-Hamit sonlara doğru yoruldu sanırım, bekleneni veremedi bence.

-Defans çok iyiydi, gol dışında.

-İ. Kaş'ın sakatlanması şans, Gönül daha iyi. F.T heralde uzun boylu olduğu için Kaş'ı tercih etmiş olabilir. Belki sakatlanmasa o da iyi oynardı tabi, not verebilecek kadar uzun oynamadı, bir kere top aldı iki çalımla rakibe sarı kart verdirtti.

-Sonuç olarak final niteliğindeki maçın ağırlığını F. Terim kaldırabildi, ona da tebrik benden.
Mesaj tarihi:
mokoko said:
eer dediin şey dooruysa allah belasını wermesin onların ama ben ole bişi olcaını sanmıorm

Niye yalan söyleyeyim ? Forza Hellas yazmış adam direk böyle.. Yunanistan koysun da fatoş gitsin. haydi yunanistan farkla. maç çöplükte desteklemem diyorlar

Ulusoy, Terim, Stada ve futbolculara göre destekliyorlar bunlar. Anlamak mümkün değil.
  • Yeni Oluştur...