hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 arkadaşlar interraille ilgili planlarım var bu konu hakkında bilgili tecrübeli interrailla avrupayı gezmiş kişilerle konuşma ihtiyacı hissediyorum netten paticikten bi sürü şey okudumda karman çorman oldu hepsi. bundan dolayı bana bilgi verbilecek arkadaş varsa pm den msn vb adresini atsa 3 5 bilgi verse diye düşünüyorum amacım karı kız kaldırma yada bikaç kişini msnini almak değildir ayrıca belki kızıdır muhabbet kurarım niyetiyle gelipte zamanımı harcamayın. yardım edicek olan patiler şimdiden teşekkür ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 tek bildiğin ingiltere vize konusunda çok kıllık çıkartıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 olm her şeyi garbage a açmayın, az post kasalım. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 interraille ne ? O.o *cahil kişilik* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Laraken said: olm her şeyi garbage a açmayın, az post kasalım. hehe. sadfadhdhadssaasf(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 gezdım tozdum da vardı aramaya usendım sımdi interrail diye arat cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Laraken said: olm her şeyi garbage a açmayın, az post kasalım. hehe. heheh valla buna benzer konular var diye hatırlıyodum ondan boşuna yer işgal etmesin dedim bide dediğim gibi msnde birebir konuşsam daha iyi olur böyle çorba oluyo konu ondan buraya açmak daha mantıklı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 böbrek gg. ivan gurdonovic, atv haber, moskova. ali kırca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ingiltere pahalı gitme ki bence work and travel'a katıl daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 eisenheim said: interraille ne ? O.o *cahil kişilik* interrail bi kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 eisenheim said: interraille ne ? O.o *cahil kişilik* hacı internet ile rail'in karışımı interrail. tren üzerine sağlam bi kamera koyuyolar,avrupa yı doşaşıyor tren, netten izliyorsun sen de. bir miktar ücret karşılığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Laraken said: eisenheim said: interraille ne ? O.o *cahil kişilik* hacı internet ile rail'in karışımı interrail. tren üzerine sağlam bi kamera koyuyolar,avrupa yı doşaşıyor tren, netten izliyorsun sen de. bir miktar ücret karşılığında. hocam büyüksün bende düşünüyordum 1mbit bağlantı var sonra kesik kesik izlemim o kadar para vericez sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Laraken said: eisenheim said: interraille ne ? O.o *cahil kişilik* hacı internet ile rail'in karışımı interrail. tren üzerine sağlam bi kamera koyuyolar,avrupa yı doşaşıyor tren, netten izliyorsun sen de. bir miktar ücret karşılığında. harbimi ilk defa duydum vallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 aferin canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 interrail biletini zaten tek bi yer satıyo oranın adını şimdi unuttum git abi ordaki elemanlara sor bence .. ben gideli 2 yıl oldu hem bişeyler deişmiştir hem de unutmuşumdur bazı şeyleri.. yalan yanlış bilgi vermiyim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 demiştim topic çorba oluyor die ahueahueh koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ısıtta yiyelim die espiri yapsam banlanırmıyım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yörünge dışına cıkarsın neolcakki ... bu arada bunu tam bi araştırıyım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 integral sandım atladım hemen ama değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar