moriQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 aralgame e mail atmış bana stoklarımıza girdi diye CRYSIS oyunu %100 Türkçe versiyonu internet sitemizde satýþa çýkmýþtýr. Fiyatý: 50 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 D&R'lara 3-4 güne gelecekmiş sanırım mağaza stoklarına, ama Cevahir MaviShop'ta bulunuyormuş az sayıda, çıkacam şimdi evden birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Beyler oyunu Nezih kitapevi Şaşkınbakkal'dan aldım. Forumda admin Nezih'e gönderdiklerini söyleyince telefon ettim, "geldi" dediler gittim aldım geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Abi psikopat takipçin gibi gözükeceğim malesef ama Oyungezer'de gördüm dediğini, başlarım Cevahir'e ben almaya gidiyorum Nezih'ten. Sağol valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ahah :D, sadece sende benim gibi olayı her forumdan takip ediyorsun :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bu arada ne dersiniz bilemiyorum da, orjinali aldım geldim nezihten, içim rahat artık söyleyebilirim, torrentten çektiğim ingilizce versiyonunu bitirmiştim singleplayer campaign'i, şerefsiz mi dersiniz hain mi dersiniz bilemiyorum artık ama günah benden gitti sdfs. Şimdi 2. defa, hadi bakalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Beyler gittigidiyor'daki satıcının elinde var crysis..ben aldım kargolandı şuan bekleyin bana gelsin ben burdan sölerim size güvenilir olup olmadıgını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 CrySis konusuna da yazdım ama ona cevap gelmemiş; Ankara'da oyunu alabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ulan geç okuduk iyi mi..40 kere geçtim nezihin önünden..nese..birazdan beylerbeyinde işim var bi capitole uğriyim önce var mı orda görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Eternal said: Beyler gittigidiyor'daki satıcının elinde var crysis..ben aldım kargolandı şuan bekleyin bana gelsin ben burdan sölerim size güvenilir olup olmadıgını.. aynı elemandan aldım bende beklemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 D&R'larda gün içinde bulunacak demiş admin ama tabii ki yok şu an =/ edit: D&R'ın sitesinden de kalkmış oyun. Neler oluyor, oyun tükendi falan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Eternal said: Beyler gittigidiyor'daki satıcının elinde var crysis..ben aldım kargolandı şuan bekleyin bana gelsin ben burdan sölerim size güvenilir olup olmadıgını.. Adamla mesajlaştım bende,elimde daha yok stoklara girince kargolicam dedi.Netice olarak adam sana başka bişeyler yollayıp sonra katakulliye getirmesin.Ondan sonra uğraş dur denyoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 orjiye destek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Korax said: Eternal said: Beyler gittigidiyor'daki satıcının elinde var crysis..ben aldım kargolandı şuan bekleyin bana gelsin ben burdan sölerim size güvenilir olup olmadıgını.. Adamla mesajlaştım bende,elimde daha yok stoklara girince kargolicam dedi.Netice olarak adam sana başka bişeyler yollayıp sonra katakulliye getirmesin.Ondan sonra uğraş dur denyoyla. yok yok adamın eline geliyo geldigini gönderiyo.. o da biyerden bekliyo kesin part part.. 49tanemi ne cıkarmıştı satışa 29 tane kalmış bak sitede. bu oglen crysis'i sipariş eden arkadaşlar ürünler kargolandi diye mail geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 iyiymiş valla,konuşuyum olmazsa bende alıyım ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 mavishopta gönderildi diyor, yarın elime ulaşır herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mağximum PAVA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Cd- said: Mağximum PAVA!Speed,Strength,Armor var maximum olarak power ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bu türkçe versiyonun içinde ingilizce dil seçeneği yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ay gattı pava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 lanet olası kodumunun korelilerinin dondurucu ışınları kahrolsun dostum, hala alamadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 progamer said: Bu türkçe versiyonun içinde ingilizce dil seçeneği yok mu? İngilizce yok malesef abi. Multiplayer da Türkçe bu arada, Instant Action'a girdim, fabrikamsı bir mapte çatıdan precision rifle ile 10 dakika boyunca farma bağladım milleti, heriflerde takmıyordu gerçi bot gibi resmen, reskill çekiyorum adamlar hala aşağıda combata konsantre oluyorlar. Sonra aşağı ineyim dedim, adamın teki alien MOAC ile geldi shardlarla parçalayıverdi 5-6 kişiyi, ben dahil. Power Struggle zaten bomba olacak, MP Beta'da oynamıştım, yeni maplerle tadından yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Oyun çok başarılı.. bundan önce çıkan yine böyle destekleyin falan diye muhabbeti geçen bi türk oyunu daha vardı.. desteklencek bi yanı yoktu onun açıkcası ama bu grafik, seslendirme, konu ve oynanabilirlik açısından gerçekten çok başarılı bir oyun. Bende alıcam kesinlikle orjinalini. Hatta keşke konsola flnda çıksa. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bağdat caddesine gittim 6 sularında akşamüstü..nezihte sadece special edition kalmış..zaten oyun reyonuna baktığını görür görmez kalmadı diyoalr euhe..ama divanın d&rdan aldım..ben çıkarken 11 tane daha vardı normal edition..istiosanız giddin affetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar