LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben şimdi bakmaya gidiyorum, gelmeyeceğini biliyorum ama bu saatte. Sonra akşam saatlerinde tekrar bakıcam. Gelişmelerden haberdar edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bugün yokladım biraz Ankara lılar için. Dost ve d&r da yok, ama maksimum 1 haftaya gelir diyorlar, muhtemelen aral ın onlara söylediği bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Saat 3 civarinda yoktu D&R erenkoyde. Aksam 6-7 gibi tekrar bakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 d&rlara bi dahaki hafta gelcek gibi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 3. def adeğiştiriyorum kesin bilgi şöyle : 1 hafta sonra dnr, dediklerine göre pazartesi megavizyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 d&r istinyepark ve istinye şubelerinin oyundan haberi yokmuş daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 d&r'ın dağıtım politikası farklı mavi bilgisayarda olur en yakın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bugün mavide var mı yok mu?ona göre çıkıp gidicem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bilgisayarım oyunun minimum gereksinimlerini sadece Minimum: Intel Multi Core: 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) You Have: 1.66 GHz Video RAM: Required - 256 MB , You have - 128.0 MB bu 2 ozelllikte saglamıo sizce en dusuk ayarlarda akıcı bir şeklde oynayabilirmiyim teşekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 mokoko said: bilgisayarım oyunun minimum gereksinimlerini sadece Minimum: Intel Multi Core: 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) You Have: 1.66 GHz Video RAM: Required - 256 MB , You have - 128.0 MB bu 2 ozelllikte saglamıo sizce en dusuk ayarlarda akıcı bir şeklde oynayabilirmiyim teşekkurler... Hayır Kesin ve net olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 15 dakka evvel D&R Erenköy'e baktım yoktu, ordaki görevliye "bugün dağıtımı yapılıyor, ne zaman gelir?" dedim, adam bilgiliydi biraz "bende duydum dağıtımı yapılıyormuş ama haber yok, pazartesi yada salı gelebilir" dedi. DarkHardware sitesinin forum admini şunu yazmış: said: "Aral İthalat ile yeniden görüştük ve Crysis oyunundan ellerine bekledikleri miktarda oyun gelmemiş. Çok az gelmiş ve o oyunları da ön sipariş verilen firmalara göndermişler. Şu aşamada önceden oyunu ön sipariş ettiyseniz elinize geçecek anladığım kadarıyla. Onun dışında kimse heveslenmesin. Yeni parti ay sonuna doğru gelir dediler. Cod 4, Hellgate ve Orange Box da ay sonuna doğru gelecekmiş." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben oyunu sevmedim sırf destek olsun diye alayımmı? o kadar önemlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Beğenmediysen alma tabikide:D Beğenen, türkçe seslendirilmiş bi şekilde oynamak isteyen, hemde yerli kardeşlere yardım demiyelimde (zaten parayı götürücekler çuvalla:)) teşekkür için alınabilir. Bu proje başarılı olursa bir sonraki Türkçe destekli oyun ne olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Fifa 2009 haeheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 p4 2.8 1024 ddr ram 256 radeon x1600pro ile minimum çalışmaz değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 çalışır min.'de rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Aral forum admininden yeni mesaj: said: arkadaşlar oyun yarın tüm mağazalarda olacak ea den kaynaklı problemler yaşıyoruz. gerekiyorsa kendilerine direkt mail yolu ile sorabilirsiniz.ama oyun yarın mağazalarda. bu arada ürün yeteri kadar var bulamayanlra aralgame den yada diğer noktalardan nasıl bulabilecekleri hakkında gerekli destek verilcek. 2. si collector edition tamamiyle ingilizcedir diğer konularda size bunu bildirmiştim. EA adına özür dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 İyi de her oyun için aynı şeyi yazarsa ben gerçekliğinden şüphe duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 An itibariyle http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForSoftware.aspx?work_no=0000000240025 adresinden 48.41YTL'ye verdim siparişimi hadi hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Aynen bende şu dk itibari ile verdim siparişi d&r'dan offf ölcem çok heveslendim biran önce gelsede oynasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Üşengeçlik yapıp sipariş mi etsem, yavaş adımlarla 5 dakika mesafede d&r var sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Aral bugune kadar hangi oyunu getirirken sorun yaşamamış ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ahahaha cevat Yerli'yi seviyoruz evet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 behran said: yılda kaç oyun çıkıoki düzgün hadi hepsi türkçe çıksa kaçını alıcaksınız? koca EA bi crysis i mi baz alıcak? ya korsan aldığmınz windowslar ofisler fotoşoplar otoked ler ????? bu koca yılda 2-3 oyun alırmınısnz ? tabiki almazsınız geçiniz arkadaşlar geçiniz..... Bence kendinizi yada artık kimi baz alıyosanız ona göre tahminlerde bulunun.Netice olarak türkiye'de orjinal oyuna ilgi duyanlar arasında,öğrenciler ve -18 kesimin dışında,para kazanan ayda 2-3 veya fazlası yada enaz 1 tane orjinal oyun alan adamlarda var.Bunları koleksiyon gibi biriktirmekten orjinal oyun arşivi yapmayı seven adamlarda var. Onun dışında,daha önceden bukadar dünyaca ünlü ve sabırsızlıkla beklenen bi oyunun türkçe olarak piyasaya sunulduğunu,türkçeside olsun diye bukadar bütçe ayırıldığını görmedim ben.EA Games büyük bi firma,ve böyle bi firmada basit çalışmasa gerek.. Okadar para harcanıp türkçesi yapılıyosa elbet bu adamlar bu işin istatistiklerine bakar.Yani bunu,"bu işi yapan" adam,"alın biz bunu yaptık,beklentimiz yok sizden,ama orjinal alımı buna faydalı olabilir diye bekliyoruz" diyosa,bence olumlu bişeyler çıkabilir işin sonunda. Hepsi olmasada belki bizim taraflara hitap eden bikaç oyun türkçe destekli çıkabilir.Ben hepsini geçtim,install'larda bile türkçe dil desteği koyması benim için başka bişey.Bazı oyunlarda allahın portekizinin,polonoyasının 3. 5. dünya ülkesinin bile dil desteği var,türkçe yok.. Adam heralde "türkçede olsun yapalım" dediyse bu konuyla ilgili oturup EA ile görüşmüştür belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Cevat Yerli, Sylar'a benziyo lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar